Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalista234

problem

Polecane posty

Gość kalista234

mam taki problem: kiedy kocham sie z moim chłopakiem bez gumki on bardzo szybko dochodzi i nie mozemy miec razem przyjemności, bo ja dopiero co sie rozgrzejej to on juz kończy:( niewiem czemu tak ma i jak mozemy to zmienic. podkerślam ze kiedy używaliśmy prezerwatywy nie było takiego problemu.

Po pierwszym razie dać mu chwilę odpocząć i zacząć znowu :) Każdy kolejny raz będzie dłuższy. Tylko go nie wypompuj na śmierć :)

Albo najpierw oral - spij z niego co się da - a potem dymanko i powinno być lepiej jak nie od razu to z czasem

Gość łączenie tematów**************
problem?? 15:54 kaka08 Wczoraj "kochałam się" z moim chłopakiem... chodzi o to ze na początku usiłował go włożyć ale doszło do tego ze wypadł mu i tylko jeżdził po okolicach moich narządów...nie wiem jakim cudem pękła mu gumka... jego sperma się wydostała na łóżko i niewiem czy na mnie też ale sądze ze może trochę... jak sądzicie co mogło się stać??Ważne jest że jestem dziewica... 16:49 Hand Job Fan ale jaja co to za niedojda????...nie no lepiej bez komentarza...ale tak ogólnie to nic się nie stanie 16:56 tgrteyty jestes w ciąży