Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilo0823

Koleżanka z akademika jest w ciazy, powiadomilam kierownictwo

Polecane posty

Gość Lilo0823

dziewczyna z ktora jestem w pokoju (mieszkamy we 3) przyznala sie nam ze jest w ciazy... dlugo o tym myslalam i w koncu zdecydowalam, ze musze o tym powiadomic kierownictwo... ona potrzebuje teraz spokoju, musi wychowac dziecko a w akademiku wiecie jak jest. Ale ona nie chciala sluchac!! powtarzala ze musi skonczyc studia porozmawialam z kierownikiem i z dziekanem i wymowili jej akademik ona jest z poza miasta, mieszka na wsi i tam wrocila bo nie stac jej na wynajem, teraz w spokoju urodzi a studia moze skonczyc np za 3 lata wiem ze zrobilam to dla niej dobra ale ona nie rozumie, przysyla smsy ze zachowalam sie zle i stracila szanse na edukacje etc ha ha ha dziecko jest wazniejsze!! szkoda gadac ale tacy sa ludzie ze wsi...

Gość ...prowokacja
niemozliwe zeby ktos byl tak jebniety

wybacz, ale jak dla mnie zachowalas sie jak ostatni CHAM! to jej zycie i jej sprawa co jest dla niej wazniejsze. nie milas prawa sie wtracac. jak ci nie pasowalo mieszkanie w jednym pokoju z dziewczyna w ciazy to moglas poprosic o zmiane pokoju albo wytrzymac ten miesiac do konca sesji i potem z nia nie mieszkac. zejdz na ziemie. wiesz ile dziewczyn mieszka w akademiku z dziecmi? ba, z dzieckiem i mezem? panna z miasta sie znalazla co w akademiku mieszka :O

Gość Lilo0823
To chyba u was bo u mnie jest porzadny akademik!! zreszta nie o to chodzi,tylko o dobro dziecka!! tu sie pali, pije... to nie jest miejsce dla matki

Gość 24
chryste, nuie wiedzialam, ze istnieja az takie kretynki na swiecie, idz sie leczyc z tego altruizmo dziewczyno, dzieki bogu ze ja takiej samarytanki na mojej drodze nie spotkalam

Gość Lilo0823
niby jak mogla skonczyc... a co z dzieckiem jak ludzie sa nieodpowiedzialni to trzeba byc odpowoiedzialnym za nich !!!

porzadny akademik a takie scierwo w nim mieszka... :O ciekawe :O

Gość Lilo0823
Mogla sie nie kochac ze swoim facetem i obyloby sie bez takich scen nie? sama wybrala taka droge !

Gość muminek i mama muminka
a ciebie to chuj obchodzi co ona robi zamij sie swoimi problemami i zostaw normalnych ludzi w spokoju!

Gość muminek i mama muminka
a ciebie to chuj obchodzi co ona robi zamij sie swoimi problemami i zostaw normalnych ludzi w spokoju!

Boże ty naprawde nie jesteś normalna :O Nie rozumiem jak można być az tak chamskim!!!

Gość 24
nie kochana nie sama, to ty za nia wybralas, nic tylko ludzka gnida z ciebie, naucz sie pilnowac wlasnych spraw, a nie rujnowac innym zycie debilko, ty naprawde myslisz ze ona za 3 lat wroci na studia? malo jeszcze zycie znasz, mam nadziej, ze i tobie kiedys tak ktos w dupe dokopie jak ty jej, nalezy ci sie

Gość ktoś znany niezalogowany
dobre w chuj :classic_cool:🖐️

a ja radzilabym wszystkim olac ten temat, prowokacja czy nie ale chora kobieta to wymyslila... nie ma sensu sie wkurzac ani nawet dyskusji prowadzic jesli to mozna nazwac dyskusja z osoba uposledzona :O

Gość aprilGirl
IDIOTKA jesteś, jak mogłas tak zrobić, skoro jesteś taka mądra to może jedź do niej na wieś i wychwouj jej dziecko, a ona skończy studia, chociaż z taką idiotką jabym się bała dziecko zostawić...

Gość pewnie zazdrościsz
że twoje koleżanki sypiają ze swoimi facetami a ty pewnie nawret faceta nie masz. zawiść i tyle. pipa swędzi, nie ma kto jej zer.żnąć to się wyżywa na innych.

Gość Lilo0823
W takiej sytuacji dobro dziecka i matki jest najwazniejsze... widac ze jestescie jeszcze szczeniary wiem ze postapilam dobrze, tylko tak mi przykro ze zostalam za to obrzucona epitetami :( no ale jestem pewna ze w przyszlosci mi podziekuje

Gość Laliitaa
nie wierze ze ktos moze byc tak pojebany jak ty!!! jestes wredna, wetretna, wsibska baba, niue masz swojego zycia i wtracasz sie do innych. A co szkoda ci ze ona ma chlopaka i seks uprawia, Mam nadzieje ze to prowakacja, nie chce wierzyc ze takie pojeby jak ty chodza po swiecie.

Gość a to uczelnia katolicka
czy co? Bo na normalnej dziewczynie w ciązy nie "wymawiają" akademika :P Normalnie pomieszkałaby do końca czerwca, wtedy i tak wszystkim "wymiawiają " :D I potem, gdyby chciała dalej studiować, a nie np. brać na rok dziekankę, to złozyłaby podanie o akademik "rodzinny" i tyle :o

Gość Donaldson
Jak można być taką idiotką?? No jak?? Po cholerę się wtrącasz w życie innych!

Gość 24
szczeniary? ty naprawde jestes chora, niech zgadne, rozpuszczona, jedynaczka? nie rob z siebie boga, dziecino, bo w wariatkowie wyladujesz im szybciej tym lepiej

Gość Laliitaa
dla mnie to troche dziwne teraz ja wyrzucile miesiac przed koncem semestru?? cos krecisz?? a po drugie w akademikach mieszkaja dziewczyny w ciazy itd... chyba ze naprawde bardzo sie staralas zeby ja wyrzycili...:(

Gość Lilo0823
zamykame temate :classic_cool::classic_cool::classic_cool: f23.

Gość 24
jasne podziekuje ci, jak ja odwiedzisz a on bedzie w polu orac, nie ludz sie, zmarnowalas jej szanse na lepsze zycie

Gość Lilo0823
Wymowili jej akademik z powodu niewlasciwego prowadzenia sie, jest taki paragraf w statucie.. ta dziewczyna zostala raz zlapana na wnoszeniu alkoholu, piwa, i to wystarczylo za to ze jest w ciazy nie mogli jej wymowic przeciez ide na zajecia

Gość zajęcia dziś
? a to ciekawe :P

Gość marniutka prowokacja

prowokacja ja tez tez studiuje i teraz mam rodzic ale jakby mi ktos taki numer wywinal to bym zabila jak psa

Gość strzyga__
nowa, popieram!!! ja niestety zdążyłam się przekonać, że ludzie tego pokroju istnieją... i oby nigdy więcej...