Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brudny Harrrrrry

Przez to forum nie lubie już kobiet

Polecane posty

Gość Brudny Harrrrrry

nie wiem takie wydajecie mi sie materialistyczne, egoistyczne, z wieczna roszczeniowa postawa do swiata, czemu kobiety takie sa?

Gość croll
przylaczam sie, dotknelo mnie to samo :o

Gość bo tu zaglądają
tylko zakompleksione które kreują się na idealne kobiety

Gość laczcie sie w bolu

Gość szalona32
Przepraszam bardzo ale ja nie jestem zadna materialistka ani egoistka,zawsze najpierw mysle o innych i przyznam ze czasami mnie to gubi ale nie mam zamiaru sie zmienic.Nie wrzucaj wszystkie kobiety do jednego wora bo jeszcze jest pelno normalnych kobiet !

Gość Brudny Harrrrrry
nie przecze ale tutaj wydaje mi sie ze piszecie to co w realu byscie sie baly powiedziec... jak bym chcial kobiete co jest taka jak facet to bym zostal gejem nie sadzisz drezyna?

Gość 24
a ja facetow, ale nic to wmawiam sobie, ze tylko na forum takie kmiotki siedza, bo na zywca odwagi by nie mieli powiedziec mi w twarz tego co pisza na forum :P

Gość dobrze ze mi powidziales
pokaz twarz brudny harry

Gość 24
dodam ze ja na zywca mam odwage:P

Gość Brudny Harrrrrry
specyfika tego forum jest widoczna, tutaj wszystko przeciwko nam znajdzie poparcie kilkunastu z was, tutaj wszystkie wasze roszczenia maja uzasadnienie ( dla was oczywiscie) w zyciu nie widzialem by kobieta cos nawet przebakjnela w zwiazku o kasie...a tutaj jezyki wam ise susza :)

Gość dobrze ze mi powidziales
moze spotykasz nieodpowiednie kobiety?? hmm?

Harry, nie wiem ile masz lat i o jakim typie związków mówisz... W stałych związkach, w których ludzie mieszkają pod jednym dachem, wspólnie zarabiają kasę, mają wspólne wydatki, potem dzieci itd, itp zawsze rozmawia się o kasie. Podobnie jak o wszystkich innych rzeczach, które mają wpływ na życie całej rodziny. To raczej normalka :) Pieniądze nie są jakimś wyjątkowo wstydliwym tematem. A sprawą naprawdę ważną stają się dopiero w sytuacjach, kiedy są pilnie potrzebne, a akurat ich brak - przynajmniej u mnie i u moich znajomych tak to wygląda.