Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan

pytanie do pań

Polecane posty

Gość pan

Panie, czy podczas szybkiego seksu np. przed wyjściem do pracy na kuchni doznajecie orgazmów? zastanawia mnie czy doznajecie ich w tak krótkim czasie, a jeśli nie to czy czerpiecie bez orgazmu pełną przyjemność z takiegoż to rodzaju seksu :)

Gość to czytaj kto Ci broni
kazdy moj " seks" konczy się orgazmem ;) Bez względu na to czy jest szybki numerek czy długi :P

Gość pan
Panie, wypowiedzcie się jeszcze :)

Gość tak dostajemy
pod warunkiem ze partner wie co robi:)

Gość pupu
Nie pracuje na kuchni, wiec nie wiem :(

Gość pan
pytam, bo moja partnerka ich nie osiąga :( nie wiem co mam robić, potrafie jednym dotknięciem sprawić że jest cała mokra, a jednocześnie mogę się z nią kochać 20minut i orgazmu nie osiągnie jeśli nie będę stymulował jej łechtaczki, czy to coś dziwnego?

Gość to czytaj kto Ci broni
no to osiąga czy nie ? Bo piszesz , ze nie po czym dodajesz ze tylko po stymulacji łechtaczki . Z tego co wiem to przewazająca ilosc kobiet dostaje orgazmu własnie po stymulacji łechtaczki ;)

niektóre kobiety tak mają, ze nie potrafią osiągac orgazmu pochwowego..czy to normalne? połowa kobiet pewnie tak ma, ale żadna się nie przyzna... ja w 15 min potrafię miec 3-4 orgazmy... ale są kobiety, które tylko poprzez stymulacje łechtaczki osiągają odlot... więc pieść magiczny guziczek a będzie jej dobrze!

Gość pan
większa ilośc kobiet dostaje przez stymulowanie łechtaczki ale hmmm, miałem na myśli równoczesne stymulowanie łechtaczki palcem...

Gość luizka1981
a u mnie to różnie bywa....lubie szybki sex,ale nie koniecznie wtedy mam orgazm,ale i tak jak jest" fajnie" to nie przeszkadza mi jego brak...

Gość niunieczka.
ja tez mam podobnie, szybki sex nie daje mi orgazmu, ale mimo to jest tez w jakims stopniu milo.... a i uwazam ze stymulowanie lechtaczki to podstawa:P

Gość pan
ale jakiego rodzaju stymulowanie łechtaczki masz na myśli?

Gość niunieczka.
pieszczota paluszkami a wczesniej jezyczkiem....ale podczas stosunku piesc ja paluszkiem :P

Gość pan
czy większość par tak robi? że pieści podczas stosunku swoje partnerki palcami?

Gość niunieczka.
jakis nie doswiadczony jestes czy jak.......

Gość pan
czyli jednak to jest normalne, po prostu myślałem że większośc kobiet doznaje orgazmów dopochwowych, mam i miałem tylko jedna kobietę, więcz tego może moje niedoświadczenie wynika

Gość pisze to kobieta
Jezeli ktoras kobieta mowi,ze kazdy jest seks konczy sie orgazmem to w zywe oczy kłamie.Kobieta nie jest męzczyzna ,ze orgazm za kazdym razem przezywa.Nawet mezczyźni moga nie przezyc w czasie stosunku orgazmu,wiec kobiety nie sciemniajcie,ze za kazdym razem macie orgazm.

Gość niunieczka.
prawda nie kazdy konczy sie orgazmem, ale trzeba tak robic aby tak sie skonczyl:P

Gość orgazm dopochwowy
chłe chłe chłe....

Gość katka243
Ja nie mam problemów z orgazmem. Właśnie taki nagły szybki seks jest bardzo, bardzo fajny. No i miejsce-kuchnia, przedpokój czy balkon, git:)

Gość niunieczka.
kazda kobieta JEST inna ..... :P

Gość pisze to kobieta
kazda kobieta jest inna,ale to mit,ze niektore maja orgazm za kazdym razem.A poza tym orgazm jest w głowie i jezeli nawet technicznie mezczyzna sie postara to kobieta moze nie przezyc orgazmu jezeli psychicznie nie wyzwoli w sobie ochoty na ten orgazm.