Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z nią zrobić

wredna matka

Polecane posty

Gość co z nią zrobić

witam. mam taki problem. mam koleżankę, która ma 4 letniego synka. chodzi o to, że jest wredną matką. już jak się urodził i np.płakał w nocy a ona nie mogła go uspokoić to krzyczała na niego, jak nie chciał jeść mówiła "no żryj", jak coś zrobi nie tak to uderzy go w głowę. jej matka wstydziła się wychodzić z nimi na spacer bo na ulicy strasznie na niego krzyczała i go szarpała. nie jest cały czas taka, potrafi też przytulić itd, ale to nie zmienia faktu, że traktuje go bardzo źle. a teraz urodziło jej się drugie dziecko. żal mi tego synka i tego nowo narodzonego też. chciałabym jakoś pomóc ale nie wiem jak.

Gość makarenka
nie da sie pomóc niestety...różni są ludzie i różne w zwiazku z tym mają podejście....oby im tylko krzywdy nie robiła,na to zwracaj uwagę.......

jak będzie bardzo źle to możesz zgłosić to Opiece Społecznej, ale do tego dziecku musi dziać się większa fizyczna krzywda. Niestety, żeby prowadzić samochód trzeba mieć uprawnienia, ale żeby wychować dziecko nie trzeba nic... Każda idiotka może urodzic dziecko i zawsze traci na tym dziecko.

Gość co z nią zrobić
nie chcę, żeby dzieci cierpiały, nie chcę tez żeby trafiły do domu dziecka.