Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowa cera

zdrowa cera?

Polecane posty

Gość zdrowa cera

Mam na twarzy wszystko co może istnieć chyba (oprócz tądziku bo juz udało mi sie go pozbyć). Moja cera jest po przejściach, po idealnym oczyszczeniu jest gładka w dotyku, ale pozostają: mikrozaskórniki, widoczne pory, cała skóra jest blada- różowa, cała pokryta czarwonymi plamkami-bliznami i przebarwieniami, do tego pajączki, popękane naczyńka, szczególnie wokół nosa, zaczerwienienia od dawnego oparzenia słonecznego. Wyglada tragicznie. Za to na pozostałym ciele mam śliczną, idealną aksamitna skórę ktora kontrastuje z twarzą. :( Co zrobic zeby na twarzy tez była taka? Od czego zacząć? Czy ktos tutaj ma podobny problem? Pozdrawiam!

Gość arletina
Mam to samo. Znaczy się oólnie mam ładną skórę i nie mogę narzekać, ponieważ jest jędrna, nawilżona i w ogóle fajna, ale na jednym policzku to normalni sajgon. Kiedyś miałam z nim duże problemy, a teraz tylko od czasu do czasu coś wyskoczy. Ciągle jest zaczerwieniony i wygląda jakby mnie szrapnel trafił. Jakiś czas temu używałam acne dermu i się poprawiło,a el teraz jest słońce i to dosyć mocne, więc nie mogę go używać. Co zrobić, żeby całkowicie wyleczyć skórę?

Gość julka1616
jak pozbyłyście się trądziku?