Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot killer

pierdolnieta baba

Polecane posty

Gość kot killer

juz mam dosyc. znowu pojechal gdzies zawiesc matke. tym tazem do ikei, korwa on nie moze miec wlasnego zycia. facen skonczyl 26 lat. jego walnieta matka ciagle siedziw domu i tylko jak cos chce to dzwoni po niego zeby ja zawiozl. do tramwaju nie wsiadzie, samochodem tez nie chociaz ma prawojazdy. nawet do ginekologa ja wozi. a slowem sie nie moze odezwac bo bedzie pieklo. normalnie wiem ze nie wolno ale zycze tej kobiecie wszystkiego najgorszego.

Gość Ciupciara
a ty mamy nie odwiedzasz ?

Gość kot killer
odwiedzanie a to co robi jego matka to dwie rozne sprawy

Gość kot killer
wszedzie ja trzeba zawiesc nawet po majtki

Gość O jenyy
Utlucz koczkodanice,albo cjankiem potraktuj:p

Gość Ewka24
O kurwa!To masz problem.Podobnie jak ja.Tzn w dużo mniejszym stopniu!Wczoraj się wkurwiłam,bo mój musiał swoją matkę zawieźć do kościoła!Sorry:(Trzeba z tym walczyć póki nie jest za późno!Pocieszyłaś mnie trochę,że nie jestem sama i że masz jeszcze gorzej niż ja!Trzymaj sie!

Gość innababka
ja w ogole czegos takiego nie rozumiem??dlaczego on ma ja wozic??i co to za facet co on nie ma jaj???i co nie moze bez mamusi zyc??jak wy mozecie byc z takimi facetami??przeciez to jakies mamisynki ja nie rozumiem tego. Ja w zyciu z takim bym nie mogla byc tragedia!!!

Gość LLafiryndaaaa
pocieszę Cię, że to się nie skończy taka miłość trwa całe zycie i mamusia będzie obecna w Twoim łóżku dalej... Twój facet pochodzi z tzw. toksycznego domu, gdzie mamusia nie umie żyć własnym zyciem, tylko wpieprza się w życie swoich dzieci wyslij go do psychologa, albo wymień sama nie dasz rady - to poważna sprawa

Gość meteorologowa
to sie nie da tak powiedzieć łatwo zależy, czy tesciowa ma prace , czy ma męża, czy ma rodzine , czy ma w ogóle kogokolwiek, do kogo może gebe otworzyć jakby moja mama była sama jak palec, to przecież bym jej kurwa tak nie zostawiła samej sobie trzeba znalexć jakis złoty srodek - ani on nie może cały czas przebywac z mamą , ani ty nie możesz wymagac , żeby sie z nia widywał raz na rok

Gość Ewka24
Albo sie zbuntujesz i to coś pomoże,chłopak się opamięta,a jak nie, to się poważnie zastanów nad przyszłością waszego związku!

Gość kot killer
ale ja nie bede taka. dzis mamy wony dzien i zamiast spedzic go razem to ja sprzatam a on siedzi z matka w ikei, a mielismy jechac nad wode.jeszcze kurde nielugo powie ze nie mozemy jechac na wakacje bo nie bedzie jej mial kto zawiesc do ginekologa

Gość innababka
wiesz co moja mama jest sama i sama sobie radzi. Jak cos powazniejszego jest to wtedy prosi o pomoc i tak samo moja tesciowa jest sama i sobie sama radzi i nikogo o pomoc nie prosi jak porposi to tez raz na jakis czas.

Gość innababka
kot killer----musisz cos mezowi powiedziec ja nie wiem czemu ty cicho siedzisz i pewnie dlatego, ze nic nie mowisz to on tak robi. Ja sobie czegos takiego nei wyobrazam!!!

Gość Ewka24
No tak,bo od czasu do czasu można pomóc,a nawet należałoby.Ale nie kosztem planów, kobiety, związku!

Gość O jenyy
Ewka 24>>>tak jak na wczorajszym filmie ja wiezliscie? :p:D

Gość kot killer
ona mam meza ale on pracuje caly dzien. ona jest sklucona z cala rodzina. nie ma kolezanek, siedzi caly dzien w domu i oglad telewizje. syf w domu ogromny. nic nie robi. tylko gotuje. uwaza sie za madra i wogole wspaniala wszystko wiedzaca. nigdzie nie wyjezdza z męzem. zadne wypady za misto czy na urodziny. nawet prezetow sobie nie daja. moj chlopak kupuje jej zawsze cos a ona nigdy nic mu nie dala nawet jak byl dzieckiem.

Gość Ewka24
O jenyy ------> nie rozumiem Cię!Wytłumacz o co chodzi!OK?

Gość kot killer
ja sie buntuje ale wiem co bedzie jak jej nie zawiezie. zrobi kosmiczna awanture, a ona to sie potrafi drzec. wiec chce sie tego unikac nawet takim kosztem.

Gość Ewka24
Powiedz może,że Ci przykro,jak rezygnuje z Ciebie,z czasu spędzonego z Tobą!!!

Gość Ewka24
Ale unikanie do niczego nie prowadzi!!!

Gość innababka
kot killer-----ja ciebie nie rozumiem w ogole. Czy wy macie po 5 lat??i sie boisz krzykow tesciowej??w dupie to miej niech sobie krzyczy. Synek rozpiescil mamusie jak tak dalej bedzie robil i nie przerwie tego to bedzie jeszcze gorzej, a jak bedziecie mieli dzieci to co nadal tak ma byc??ja nie rozumiem ciebie i twojego meza dla mnie to myslenie 5cio latkow zeby bac sie mamusi no szok!!!

Gość kot killer
nie wiece jak ona potrafi zniszczyc czyjes zycie. ale ja jednak mysle ze to sie skonczy. odetniemy sie od niej raz na zawsze i juz

Gość innababka
o matko ona potrafi komus zniszczyc zycie??jak`??no powiedz jak??zabije cie czy cie oklaeczy??ja tego nie rozumiem a moze ejstescie od niej uzaleznieni finansowo co???

Gość kot killer
nikomu nigdy zle nie zycze ale jej.... ja sobie awet wyobrazam jakbu wygldalo zycie po jej smierci....

Gość jestes idiotka przykro mi
Jak ci to nie pasuje, znajdz innego faceta ,zamiast rozdzerac szaty , bo on matki nie zmieni, to oczyiwste.

Gość Ewka24
Odetnijcie pępowinę raz na zawsze!Wyprowadźcie się daleko od niej i będzie spokój!

Gość kot killer
finansowo nie chociciaz byl czas ze chlopak musial sie rozliczac z kazdej zlotowki a kasy oni maja multum eh nie chce mi sie juz o niej pisac bo tylko sie denerwuje

Gość innababka
no to niestety juz tak bedzie jak oni maja kase to wlasnie tak juz zostanie. Zastanow sie nad tym wszystkim, bo dla mnie to bez sensu. Nie jestescie od nich uzaleznieni finansowo, ale chlopak musial sie rozliczac z kazdej zlotowki??jakiej zlotowki tej ktorej od nich dostal czy sam zarobil??bo czegos tu nie rozumiem

Gość innababka
a nie kupili wam przypadkiem meiszkania albo samochodu albo cos podobnego???