Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relax relax on my head

rodzice-On-godziny powrotu. RATUNKU Pomocy

Polecane posty

jest mi dziwnie... umowilam sie dzis z kolega ktorego dobrze nie znam na spotkanie. o 18. mam dziwnych rodzicow i muaialam im powiedziec ze spotykam sie ze znajomymi. mieszkam na wsi a do miasta mam 7km i wlasnie tam sie z nim sotykam. moi rodzice puszczaja mnie i mowia ze mam wrocic autobusem o 21. glupie bedzie mu powiedziec ej musze juz isc. ostatni autobus mam o 22.24 nie wiem nie pytalam ich jeszcze o to czy mnie puszcza d otej godziny. mam 18 lat, jakich argumentow uzyc?

skoro jestes pelnoletnia to powiedz ze wrocisz o tej i otej nie muissz sie ich prosic ani dawac argumentow wkoncu jestes dorosla przyczym poinfromaowac wypada zeby sie nie martwili

tzn. za miesiac bede miala 18lat...

Gość rodzice nie dziwni tylko sie
martwią. Tez mam osiemnascie lat i wprawdzie puszczają mnie teraz nawet na całą noc np. na ognisko ale dzwonią czy wszystko ok. Pogadaj z nimi. A tak wogole to nie rozumiem, jak ktos ma zrobic cos głupiego to godzina w tą czy w tą roznicy nie zrobi no ale rodzicom nie przetlumaczy :).

no to powinni cie zrozumiec dodatkowo mozesz poprosic ich i powiedziec ze powinni miec do ciebie zaufanie:)

jakbym powiedziala ze na ognisko to nie ma problemu, albo ze na jakas 18stke czy czyjes imieniy czy urodziny.

No to nie rozumiem :O. Na jakąs impreze puszczają cie bez problemu a tym razem nie mozesz wrocic po 22? Faktycznie dziwne :O.

lepiej nie klamac bo klamstwo ma krotkie nogi powiedziec ze spotykasz sie z przyjaciolmi i np idzieci do kina czy gdzies na miasto wszyscy zostaja do tej godziny i ty tez bys chciala:)na moje powinni zrozumiec

no wlasnie... tojest dziwne;/ jeszcze nie pytalam. ale spytam pare minut przed wyjsciem do ktorej moge zstac

Gość a może to kwestia tego kolesia
z którym się spotykasz? tez ma 18lat?

Zapytaj moze lepiej wczesniej to bedziesz miala w razie czego czas na negocjacje ;). Ja teraz wychodze poprostu z dumu i mowie bede o tej i o tej a jak mi wyskoczy cos niespodziewanego to dzwonie do domu i mowie o ktorej bede. Ale na zaufanie tez sobie trzeba zapracowac.

maja zaufanie, ale nie takie mocne. hm... pozniej sie zapytam ten chlopak ma 20lat, ale oni nei wiedza ze sie z nim spotykam tylko ze ze znajomymi. jak powiem ze sie spotykam z jakims to od razu bedzie kto to skad jest itp...