Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gapa jedna

kto się zna na teleofnach komórkowych i ładowarkach?

Polecane posty

Gość gapa jedna

więc tak ;): lupiłam ładowarkę i tam jest napisane, że ona jest do nokii 6610/3310/6310 i 6220. Mam pytanie:czy jej moze zaszkodzic jak podładuję nią Nokię 5110? :o

Gość nie powinno sie uzywac
ladowarek innych, niz te, ktore sa przeznaczone do danedo modelu. Ale jezeli raz podladujesz telefon, nic sie nie stanie.

Gość gapa jedna
buuu dzięki, moze raz nixc się nie stanie ech... ale ja juz tez sama poszperałam i jak Cię interesuje to wkleję Ci to co znalazłam...

Gość nie powinno sie uzywac
wiedza jeszcze nikomu nie zaszkodzila wiec dawaj:)

Gość gapa jedna
Mam Nokie 6230 z ładowarką 5,7 V impulsową, podobnie jak w 6310i 6510 6610 i inne kupiłem ostatnio 6030 dla żony i jest tam ładowarka 3,7 V transformatorowa. Czy wie ktoś może czy ładowarki można zamieniać, czy Nokia ma może stabilizacje w telefonie że nie ma znaczenia którą ładowarke się użyje.Czy może powinno się używać wyłącznie ładowarki z danego modelu. odpowiedz: ładowarka impulsowa ACP-12E lub AC-1E szybciej ładuje i jest na napięcie 100-240V, a transformatorowa ładuje wolniej i jest tylko na 230V.Ja kupiłem ładowarke AC-1E i wszystko nią ładuje (mimo iż do Nokii 6060 dostałem ACP-7). Można ładować impulsowymi wszystkie nowe nokie (za wyjątkiem starszych typu 5110 i 6110 ale ich już nie ma rynku). ech, biednemu to zawsze wiatr w oczy i ładowarka nie ta 😭 Czyli z tego wynika, że do tej Nokii5510to trzeba kupic nową ładowarkę

Gość gapa jedna
są na rynku te starsze i są super,t ylko ten facet o tym nie wie... dobra kasuję topa papa ;)dzięki za odzew

Gość
nie powinno sie uzywac innych ladowarek niz oryginalne.Chodzi wlasnie o parametry takie jak prad ladowania i inne.Nie radze.Koszt odpowiedniej nie jest przeciez duzy.

Gość gapa jedna
yagon ale ja mam Forevera i Global Technology to co?niedobre?:(

Gość gapa jedna

Gość gapa jedna
nikt nie wie:(