Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matteusz

Jakie wrazenie robi na was chlopak 175 - powaznie prosze

Polecane posty

Gość a ja tak.......
jak jestem w szpilkach to nie robi na mnie zadnego wrazenia, a jak bez to ok

Gość jadę pociągiem
niestety, na takiego bym nie zwróciła uwagi sama mam 175 , a facetów lubie większych od siebie ale przecież jest mnóstwo niskich kobiet 0 i dla nich niski facet jest w sam raz

ja wolę wyższych, ale wolałam tez inne rzeczy;) i zmienilam zdanie, więc pozbadź się kompeksów :) Pozdrawiam

Gość A MOZE KTORAS
kiedy wy wreszcie zrozumiecie:WY WYSOKIE W SZPILKACH ze mezczyzna 175 cm NIE JEST NISKI !!!!

Wszystkie moje dziewczyny do tej pory byly wysokie, poniewaz po prostu takie bardziej mi sie podobaja

Gość jadę pociągiem
nie to jest po prostu moje pierwsze kryterium widze niskiego faceta i moze go polubię, ale nie patrzę na niego w ogóle w kategoriach "facet do bycia razem" niektórzy patrzą na oczy, niektórzy patrzą na figurę , a ja patrzę na wzrost mój mąż ma nadwagę i mnie to lata koło dupy - a waży 120 kg; kto inny by na to nie miał ochoty ale jest wysoki - ten warunek musi byc spełniony :P ale to tylko moje zdanie , inne kobiety pewnie by nie miały nic przeciwko

Gość a ja tak.......
ja tez bym nie mogla byc z facetem rownym ze mną. tak troche dziwnie. facet powienien byc wyzszy chociaz o te 5 cm :]

ale z nizszym raczej tez nie chcialabym byc i tez czesto patrze na wzrost u faceta, ale chyba nie az kategorycznie, chociaz nie wiem juz sama ;) duzo zalezy od innych czynnikow po prostu..

Gość jadę pociągiem
parę razy spotkałam sie z jednym takim; nie wiem, ile miał wzrostu, ale jakoś tak tyle co ja mniej wiecej czulam sie z tym totalnie do dupy; nic więcej z tego nie mogłam wykrzesac , choć był fajny i go lubiłam ; a ja nie jestem typem , co sie zakochuje od pierwszego wejrzenia - u mnie to musi "dojrzeć" no i po prostu - nie dało rady

Gość nie kurdepel jest kurduplaty

Gość A MOZE KTORAS
zwroccie uwage na to,ze ludzie obu plci powyzej pewnego wzrostu sa pokraczni-nieproporcjonalni.To jest dla kobiet gdzies powyzej175cm,dla mezczyzn gdzies ok 185 cm.

Gość dumna posiadaczka 160 cm
jakto jakie wrażenie..... kurdupel:)

mezczyzni powyzej 185 wygladaja pokracznie?chyba w twoim swiecie, ja zna faceta o wzroscie 192 i wyglada bardzo bardzo dobrze.

Gość jadę pociągiem
ja tez nie widze nic pokracznego - ani w wysokich facetach, ani w kobietach o wzroscie powyzej 175

Gość jadę pociągiem
matteusz pewnie poznał dziewczyne swojego wzrostu i teraz się zamartwia my ci tu nie pomożemy moze ta dziewczyna akurat nie ma tego wymogu, że facet ma byc wysoki, skąd my to możemy wiedzieć kazdy ci tu odpowie tylko ze swojego punktu widzenia

Gość dla mnie faceci powyżej
180cm wygładają pokracznie - takie mutanty nie znoszę dryblasów 175cm - mój ideał 180cm to absolutne maximum ja mam 170cm

Gość a ja tak.......
wysocy są pokraczni i maja wielkie szerokie stopy :o moim idealem tez jest facet o wzroscie 174-5 cm. pasuje jak ulal, bo ja mam akurat 168. co prawda buty wysokie odpadaja ale taki sredni obcasik moze byc.

Gość Snobka 21
Racja, facet powyzej 180 ma dziwne proporcje. Moj ma 178 i jest ok, ja mam 175

Gość Mr. Wonderful
facet o wzroście 175cm JEST niski wzrost średni - 176-184cm wzrost wysoki - 184-194cm przerośnięty - 195cm i więcej i takie są fakty :classic_cool:

Gość Kika0811
Jeśli ktoś naprawdę jest zakochany to nie przeszkada jemu wzrost partnera. dla jednych 175 to za mało, a dla innych za dużo. ja bym się tak tym nie przejmowała. :)