Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wojtusiowa mama

półroczne niemowlaczki

Polecane posty

moj ma 7 mc(jutro skonczy) raczkuje wstaje na nogi siada wszedzie sie wpycha Ale jest dosc silny moj starszy raczkowal w wieku 11mc wstal jak mial roczek

mój nie siedzi tylko jak go sadze na kolana, jak lekarka go posadzila to sie strasznie chwial i nie raczkuje, moze dlatego ze sporo wazy tydzien temu 10 kg, jak z msc nie siadzie to kaza isc na rechabiliyacje

Kuba usiadl mial 11 mc , pytalam lekarzy i nikt mnie nie wysylal na rehabilitacje. zaczal chodzic to mial 15 mc(pozno)- ale zaczal z dnia na dzien- doslownie

moj maly jest po wylewie II stopnia i pewnie dlatego go wysylaja na rechabilitacje, juz jedna mial bo jak mial 4 msc to nie turlal sie mysle ze to bylo po prostu za wczesnie, teraz i tak przekreca si tylko z plecow na brzuch raz tylko mezowi spadl z lozka ale on twierdzi ze maly lezal przy scianie, bylismy zaraz u lekarza i nie stwierdzil zadnych urazow

czasem lekarze owla dmuchac na zimne. Toek przekrecal wie dosc wczesnej ale o turlaniu nie ylo mowy- nie chcial. Kuba zaczal przekrecac sie cos kolo 6 mc.

wiem ze kazde dziecko rozwija sie indywidualnie ale moja tesciowa ciagle porownuje malego z synem kolegi mego szfagra i tym mnie dobija

powiedz jej ze niestety nie wszystkie dzieci rodza sie z encykloedia w palcu i odrazu po maisterce z wfu;). Wiele slawnych ludzi zaczynalo pozniej mowic, chodzic........... ciekawe czy jej sasiadka nie robi lepiej zakupow od niej;)

moja tesciowa niezbyt za mna przepada jak chodzilam w ciazy to gadala ze sie robie za gruba i ze zabieram malemu witaminy, jak sie urodzil to gadala jaki to syn znajomych jest duzy a nasz taki maly mial 3kg a teraz tamten jest maly a nasz oczywiscie za gruby i moj maz tez gruby i ja gruba do tego nie karmilam piersia tylko msc, dlatego teraz jestem u mamy bo mam jej dosc mimo ze nie mieszkamy z nia cigle nas nawiedz bo ma klucze a jak nas nie ma to chodzi nam po szfkach, ostatnio maz jej dociol i sie nie wtraca i chyba zgubila klucz nie mamy zamiaru jej dorobic, ja nawet jak jej os mowie to do niej nie dociera

hej, Znajoma, przeczytalam ze Twoj Tomek juz siada. Jaka ma technike? pytam bo moja gapa lezac w lozeczku na boczku, chwyta sie szczebelkow i probuje podciagnac do gory, co niestety jej nie wychodzi i doprowadza ja do histerii

prosto siada zazwyczaj z pozycj kleczacej ale siada tez jak stoi na czterec podnosi jedna reka i klapie na posladek. nie wiem czy dobrze to opisalam:)

Gość tadzia
przesiaduje w barach i chleje piwo...

Gość throwup
porzygac sie mozna....

Czesc Znajoma :) Niezly harpagon ten Twoj maluszek!!! Mayeczka siedziec uwielbia (wyglada przy tym jak maly gorylek), ale o samodzielnych probach siadania poki co nie slychac... Pozdrawiam :)