Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkaaa22

CZUJE SIE OKROPNIE GRUBO I BRZYDKO.....

Polecane posty

Gość kropkaaa22

Podobno jestem ładna i szczupła waze 53kg 165cm wzrostu a czuje sie strasznie , chciałabym zeby moj facet mi czaem mowił ze ładnie wygladam albo ze jestem dla niego wazna a tu nic takiego nei słysze no chyba ze wymusze :( zle mi bardzo z tym bo czuje sie jak 60 letnia kobieta ktora dla nikogo nie jest atrakcyjna :( nie wiem co robic a tak bardzo chciałabym poczuc ze jestem dla niego ważna

może on nie widzi tego, że należałoby mówić Ci to częściej.... a wiesz co mu się podoba? może raz tak się ubierz, umaluj....i sam, bez Twojego \"wyduszania\" powie słowa zachwytu;)

Gość kropkaaa22
JAK mu powiem ze zle mi z tym to mi mowi ze sie czepiam bez powodu :( a nei wiem jak mam sie ubrac zeby mu sie podobało , na nowe ciuchy nie mam kasy wiec chodze w tym co mam, tylko raz powiedział ze ładnie wyglądam jak włosy zakreciłam a meczyłam sie z tym ponad 2 godziny :) nie ma szans ze codziennie bede włosy krecic na to trzeba miec czas

Gość kropkaaa22
jzu nie wytrzymuje, ide sobie poryczeć;(;(;(;(;(

Gość kropkaaa22
:(:(:(:(:(:(:(

ale po co nowe ciuchy??? wystarczy stare dobrze dobrać, albo czegoś nie dobrać...;) ciuch, fryzura...to tylko opakowanie, jak będziesz dla siebie atrakcyjna, to dla niego tez...i nigdy nie pyataj, \"jak wygladam?\"...\"czy w tym wygladam grubo??\" ...\"czy moge tak iść?\".... takie moje zdanie;)