Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

famfatal

CZY NADAL POTRAFICIE KOCHAC

Polecane posty

CZASAMI WYDAJE MI SIE ZE MOJA MILOSC DO MEZA JEST CHORA KOCHAM WSZYSTKO CO JEST Z NIM ZWIAZANE UWIELBIAM JEGO CIALO ZAPACH UWIELBIAM KOCHAC SIE Z NIM A JAK IDZIE NA NOC DO PRACY SPIE Z JEGO KOSZULKA JESTESMY ZE SOBA 10 LAT A JA NADAL JESTEM W NIM ZAKOCHANA JAK NASTOLATKA :)

Gość no nic jak
tylko pozazdroscic!!

Gość nie nie nie
gratuluję:) oby tak trwało wiecznie:)

Ja tez tak cholera kocham. Czasme ot dla mnei uciazkiwe:) Oby z wazajmnoscia :)

ASASELLO A SEX TEZ JEST DLA CIEBIE CZYMS WYJATKOWYM DLA MNIE JEST NIE WYOBRAZALNE BY NIE KOCHAC SIE CHOCIAZ CO DRUGI DZIEN

Tez myslalam tak o sobie :) dzis tyle rozwodow i rozstan. Ludziom ciezko wytrzymac ze soba 2 lata! smutne to.

kochana ja nie ma tak dorbze. Nas dziela kilometry. Mam nadizje ze moze w przyszlym roku zamieszkamy razem. Teraz brak kasy. No ale to juz inny temat :) Ale jesli jetesmy razem to wykorzystujemy bardzo czas:)

Gość a moze on nie do pracy na noc
TYLKO DO KOCHANKI :p

Gość a moze on nie do pracy na noc
ŁATWY WYKRĘT, 'KOCHANIE IDĘ NA NOC DO PRACY' - NO I TŁUCZE SIE W MOTELU Z JAKĄŚ LALUNIĄ

SMIESZNE! WIEM NA 100% ZE DO PRACY POZA TYM ZAUFANIE TO JEST NAJWAZNIEJSZE CHOC ZA NAZECZENSTWA MNIE ZAWIODL ALE TO PRZESZLOSC

KAWA I CIACHO CZY TO NIE JEST PIEKNE KOCHAC ZE WZAJEMNOSCIA ASASELLO CO TAM KILOMETRY JAK SIE KOCHACIE

Wiem wiem, ale juz bym chciala miec go obok na stałe :) Nie moge sie doczekac!

Gość gbdbdg
spanie z koszulką, jak i pisanie z capsem, bez znaków przestankowych, egzaltowanie... mi to pasuje do osoby infantylnej

Czy to wazne? Nawet gdyby? Wazne ze jest sie szczesliwym co dnia. A nie marudzi i zawraca dupe, probuje wszystko podwazyc. Tak robia tylko frustraci.

JA JESTEM SZCZESLIWA MIMO ZE STRACILAM \"DWA OWOCE NASZEJ MILOSCI\" POTRAFIE BYC SZCZESLIWA I Z TEGO JESTEM DUMNA PS A \"TRZECI OWOC \"ADOPTOWALAM

To powod do dumy! Ze potrafilas sobie poradzic, bo napewno bylo ci ciezko. A adopcja tez jest trudnym krokiem! najwazniejsze ze tworzycie szczesliwa rodzine. A to chlopczyk czy dziewczyna?

W TYM WSZYSTKIM ZASKAKUJE MNIE TO ZE MYSLALAM JAK BEDE MIEC DZIECKO TO PRZELEJE MILOSC NA NIE ALE TAK SIE NIE STALO TO NIE JEST TAK ZE MOJEGO SZKRABA NIE KOCHAM KOCHAM I TO BARDZO ALE CALY CZS MYSLE O MOIM MEZU O JEGO CIELE O SEXIE O TYM JAK UWIELBIAM JEGO DOTYK CZASAMI SIE TEGO BOJE CZY TO NIE JEST CHORE ALE JA GO KOCHAM NA ZABOJ

nie to nie jest chore o ile nie pojawia sie w takim uczuciu silna zazdrosc, albo gdy nie przewslania ono wlasnego rozwoju, pasji...

nie nie mamy, i nie zanosi sie zeby sie pojawolo. Moze za jakies 3 lata. wiem, ze duzo kobiet ma problemy z zajsciem w ciaze. Nie hce tego odkladac, ale teraz to poprostu nie mozliwe:(

CIAZA W DZISIEJSZYCH CZASACH TO PRAWIE WYCZYN JA SIE LECZYLAM 4 LATA KOSZMAR JAK ZMARLO PIERWSZE MYSLALAM ZE UMRE JAK PORONILAM 2 MYSLALAM ZE WSZYSTKO STRACONE ALE JEST DOBRZE... MAM SWOJE PASJE NIE OGRABIAM SIE Z NICH JEDNA Z NICH SA MOJE 2 PSY I KOTY ZAZDROSC JESTEM ZAZDROSNA PRZEZ JEGO WYSKOK ALE RADZE SOBIE POWODZENIA Z ZAJSCIE W CIAZE ASASELLO TERAZ CZY W PRZYSZLOSCI TO PIEKNY STAN

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej