Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka25

orgazm

Polecane posty

Gość kawka25

Mam wspanailego chlopaka, jestesmy ze soba juz dlugo, współzyjemy regularnie.Moje pytanie jest dosc dziwne, dotyczy orgazmu a w zasadzie skurczy podczas ograzmu.Moj obecny partner nie ma problemow ze wzwodem, ani wytryskiem , martwi mnie tylko to ,ze jest bardzo spokojny podczas orgazmu...zero reakcji.Wczesniej mialam partnera ktory mial skurcze,dosc zywo reagowal podczas orgazmu.Nie wiem skad ta roznica?Byc moze fakt,ze dla mojego poprzedniego partnera bylam pierwsza dziewczyna(mielismy wtedy po 18 lat).Obecny moj facet jest doroslym 30letnim mezczyzna i dla niego nie jestem pierwsza partnerka.Martwi mnie jednak fakt,ze podczas stosunku ..lezy jak kloda.Jego organizm poza wytryskiem nie reaguje zupelnie.Odnosze wrazenie,ze jest cos nie tak, z nim...lub ze mna.

jeżeli facet nawet podczas wytrysku jest jak kłoda to tylko psychiatra może mu pomóc a jeżeli Tobie jest z tym żle to proste - zmień faceta - ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ze mną w roli głównej no chyba, że za partnerkę miałbym Sannę Obecką, ale wtedy to nawet by mi nie stanął

mój mąż w trakcie wytrysku ma tak: drżą mu nogi i właściwie cały ma drgawki no i krzyczy, a co krzyczy to już nie napiszę.

no właśnie! tak lub podobnie to wygląda u facetów normalnych, a domyślam się co może krzyczeć bo ja też to mam, a te słowa są dziwnie znane przez wielu

Gość 777222
A ja jestem ciekawa co krzyczycie? Bo mój nie krzyczy...

Gość kawka25
Własnie tak powinno być.Tak sie zachowywał moj poprzedni partner,mial drgawki podczas orgazmu.Mnie osobiscie to podniecalo, bo wiedzialam ze oprocz wytrysku jest tez bardzo podniecony.Moj obecny partner ma wytrysk jak juz pisalam ale zero odruchów podczas orgazmu.Czy wszyscy faceci maja takie drgawki podczas orgazmu ,czy zdazyło wam sie byc z takim jak ja?Co ja mam robic?Czy moze jego brak odruchow podczas orgazmu jest spowodowany tym,ze go nie podniecam?

Gość harrmon
Facet zachowuje siie godnie i tyle.

Gość lalunia zlocista
Moj to jak dochodzi jęczy i szeta kochanie zaraz dojde ale on i potrafi 2 godziny tak kiedys usnelam:D

Gość mój mąż też daje oznaki
dochodzenia, zaczyna wtedy przyspieszać akcję i mówi do mnie niecenzuralne rzeczy (w sensie co mi zrobi:p) i w momencie szczytowym wydaje odgłosy, ciche, ale jednak:D

Gość harrmon
Dotrzymuje slowa czy znowu tylko przechwalki?

Gość mój mąż też daje oznaki
he, he to honorowy gość jest, już takich nie robią:D, zawsze dotrzymuje słowa;):D