Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daiva

Polacy jak zaden inny naród na swiecie opluwaja sami siebie

Polecane posty

Ci co zostali w PL opluwaja emigrantów ze zdrajcy, robole ze zmywaka i inne fizole nie patrioci a ci co wyjechali smieja sie z tych co zostal ze to nieudacznicy mohery i robia za grosze jedni na drugich nagaduja co widac na wielu forach a juz szczegolnie czepija sie i jedni i drudzy polskich kobiet na emigracji ze wszystkie to dziwki nie wiem ale watpie czy jakis inny naród tak opluwa sie na wzajem jak my polacy jestesmy jasys nienormalni!!

Gość myngon
A skad mzoesz wiedziec jacy sa inni z innych krajow,ze sie nie opluwaja nawzajem.

z własnej obserwacji to wiem i powiem wam ze Niemcy czy nawet Zydzi szanuja sie na wzajem i nie ma wsród tych narodów takiej zazdrosci i złosliwosi jak wsród nas

Gość messicana
Zgadzam sie z Toba w 100%! Kiedys bywalam na roznych forach zagranicznych i bylam w szoku, ze tam nikt sie nie obraza, nie wyzywa, nie wyladowuje swych frustracji na innych. Nie moge zrozumiec, dlaczego akurat Polacy tak postepuja..ktos wie dlaczego???

Gość dlaczego tak
ale dlaczego? skąd się to w nas bierze? Ja taka nie jestem, choć przecież 100% Polka jestem, dumna ze swej narodowości. a bywa, że zawstydzona, nie dumna....

a juz najbardziej wkurzajace sa niektore komentarze na necie ze \"jestem w Dublinie i jak slysze Polaka w autobusie to sie nie odzywam wcale albo jak mnie o cos polka pyta to mowie po ang ze nic nie rozumiem bo jeszcze sie przyczepi taka\" albo inne : \"jedziemy z kolezanka autobusem slyszymy 2 Polaków wiec rozmawiamy po angielsku zeby do nas nie zagadywali\" inne narodowosci trzymaja sie razem a my...?

to jeszcze nic. poczytajcie komentarze na WP :( ale Polacy stojacy na przystanku pod Polskim Sklepem z siatka zakupow i gazeta, rozmawiajacy po angielsku to juz chyba wszedzie norma :(

Niestety zla sytuacja ekonomiczna, brak komfortu psychicznego, uzeranie sie z pracodawca, urzedami itp powoduja kompleksy i frustracje u ludzi. Wszyscy w naszym kraju sa zawsze na \"nie\", zamiast wyluzowac i starac sie pomagac soebie nawzajem. Ale moze kwasne humory nam mina, jak sie zrobi troche latwiej, zamozniej... Jak ludzie zostana godziwie nagradzani za swoja prace, gdy zauwaza, ze pracodwcy i urzedy nie chca ich okpic, ale im pomoc... tylko kiedy to bedzie???

kiedys bylem w czechach... i podzesl do mnie starszy czlowiek czech... i powiedzial... Wy Polacy to dziwny narod... :| valeriana - to teraz mnie ubawilas tym hiihih ;) ale niestety taka prawda... stoi sobie 3 polakow (kolo fish baru), i gadaja po polsku, to my z kolega podzeszli bo my tez stali i zapytali skad sa nasi rodacy... powtrozyl 3 razy. Wiec popyral ich po angielsku :( porazka jednym slowiem to sa wielkie poje..y

Gość nie wiecie
Polska to zawistny kraj...jeden drugiemu kose by podłozył...

Gość dziwny z nas narod
zawisc, zazdrosc, cwaniactwo, kombinatorstwo to głowne negatywne cechy i jeszcze wiele osob stworzyło i podtrzymuje jakis mit wspaniałego polaka i narodu polskiego jako takiego wyjatkowego smiesza mi polacy ktorzy dorobili sie troche wyjezdzaja za granice np w celach turystycznych i zgrywaja wielkie paniska pokazuja jacy oni sa wazni a kobiety czesto bezrobotne zachowujom sie jak prezeski udaja damy a bezguscia takie pasemka rozowo siwo bronsowe , solarium na ciemny brons torebeczka wielkosci piesci a prostaczki jak sie odezwa ze szok bo wysłowic sie normalnie nie umieja niektore tylko kurwa kurwa i hujowo mowia co drugie słowo tak wielu z was bo ja jestem pol polka a pol greczynka malo soba reprezentujecie jak chodzi o dobre maniery elokwencje czy pomaganie sobie