Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaja

zaraz 20-tkas na karku a ja

Polecane posty

Gość załamanaja

jeszcze nigdy nie miałąm faceta, ba! nigdy się nawet nei całowałam! załamać się idzie.

Gość załamanaja
widzę, że jestem sama..

Gość pomarzyć zawsze mozna
i w czym problem ?

Gość załamanaja
w czym? nie całowałam się i nei umiem i pewnie nigdy się nie nauczę, zawsze tego unikam i uciekam przed tym bo przecież nigdy trego nei robiłam i nei umiem błędne koło! jak się tego nauczyć tak na początek tak na sucho? koleżanki odpadają.

Gość ktosiówna
gdybym byla na twoim miejscu to bym probowala z bratem albo jakims blsikim, wtajemniczonym kuzynem. Serio mowie

Gość załamanaja

Gość załamanaja
chciałabym powiedziec sobie - dosc i ju8z sie nei krepowac, ale nie potrafie :(:(:( z bratem? oszalalyscie? z kuzynem? tez odpada! no nie wiem, wlasnie "na sucho" wiem ze idiotycznei brzmi ale chyba jest jakas metoda zeby sie nauczyc? albo jakies techniki. zna ktos? tylko nic sprosnego.

Gość ktosiówna
Tonący brzytwy sie chwyta Ja gdybym miala zaufanego brata to bym sprobowala A moze tylko tak gadam bo jestem jedynaczka i nie wiem jak to pomiedzy rodzenstwem bywa;]

Gość ja sie uczyłam na dłoni
:D A pierwszy pocałunek miałam w wieku 21 lat.

Gość walduuus
z checia pocaluje cie w pupe :)

ee tam nie ma sie czym przejmowac, jak Cie facet rozpali to poczujesz taka namietnosc ze sama sie zdziwisz jakie to latwe, przyjemne i nie stresuj sie... czystosc nie jest czyms zlym, to Twoja sprawa:) a co do kolezanek to wlasciwie czemu nie, ja za gowniary czasami mialamtakie dziwne odpaly ze sie z kolezankami calowalam... lesbijka nie jestem, ale co tam wszytskiego trzeba probowac:)

Gość załamanaja
no wlasnie, nie wyobrazam sobie zeby sie z rodzenstwem calowac, ja rozumiem cmoczek siostrez czy bratu al;e nei pocalunek, wezcie przestancie:P kolezanki tez nie, nie jestem gowniara juz, mam 20 lat, poza tym nie moglabym jakos sie przelamac. na rece? ale jak? hmmm no juz spac po nocach nei moge ze ze mnie taki ewenement :(