Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x-eska

Z rozmiaru 36 na 32

Polecane posty

Gość x-eska

Kto ze mną ? Mam 171 cm wzrostu i ważę 50kg, zazwyczaj noszę rozmiar 36, kto waży podobnie i ma ochotę się przyłączyć i schudnąć około dwa rozmiary ? :D Jakie diety polecacie przy tej wadze ?

Gość po jebało Cie
:o

Gość ale po co sie
jeszcze odchudzasz?

oj,ale czemu tak drastycznie?:O....ja nosze 34/36 i mniejszego bym nie chciala nosic...dodam jeszcze,ze jestem troche nizsza od Ciebie,wiec skoro chcesz zejsc z 36 na 32 to bedziesz wygladala,jak szkielet :O

Gość dziewczyno nie rób tego
ja noszę coś na pograniczu 34 z mniejszym, taką mam budowę z natury (165cm/45kg) i odchudzać się do takiego rozmiaru to głupota. wiesz, to nawet nie wygląda źle - ja się świetnie czuję ze sobą, ogólnie jestem filigranowej budowy, dół w rozmiarze 34, czasami nawet to troszkę wisi, góra 34/raczej 36 ale u mnie to naturalne więc i wygląda naturalnie. natomiast dziewczyny odchudzające się do zero-size wyglądają strasznie - nie szczupłe ale wychudzone, żeby nie powiedzieć wygłodniałe.. po co ci to?

Gość x-eska
dlaczego ? bo podobają mi sie kościste figury, każdy ma inny gust, nieprawdaż ?

Gość x-eska
też mieszcze sie często w 34, ale wolałabym jednak jeszcze ok. 5 kg mniej tak do bmi poniżej 16 teraz mam 17,1

a pomyślałaś gdzie się będziesz wtedy ubierać? ale tak serio pytam? nie ma sklepów z fajnymi ubraniami w mikro rozmiarach.. cropp nie zawsze i w każdym wieku wypada.. a na dziececych działach nie znajdziesz nic na swój wzrost.. (ja czasem coś znajdę na dziececym w h&m, ale ogólnie to jest masakra..)

Gość kolejna grubaska
zalozyla temat zeby ludzie jezdzili po szczuplych laskach, pieprdalaj jesc hamburgera bo ci stygnie

nooo żaby są spoko ;) podoba nie podoba? co zrobić. ja tak mam i już, akceptuję siebie. poza tym mi kości nigdzie nie wyłażą, mam pupę, moze nie jak J.Lo na szczęscie, biust 70b/c.. da się zyć, ale odchudzać do tego.. ojj..

Gość x-eska
no to jest ktoś chetny czy niet ;) może ktoś z 38 chociaż ? od razu zaznaczam, ze nie namawiam, ale grzecznie pytam ;)

Gość x-eska
zdjecie numer dwa to photoshop mam gdzies oryginał na kompie, jak znajde to wkleję

Gość ale po co
nie ma znaczenia czy przerobka czy nie ale Tobie sie podoba cos takiego?

Gość x-eska
no ona jest juz lekko przesadzona,a le po tej przeróbce ma na oko bmi ok.13 a nawet mniej a ja pisałam, ze chce ponizej 16, czyli moze tak ok. 15,5, więc to róznica

Gość MoDeLkA-19
x-eska sory musze to napisac ale ty nie jestes zdrowa na umysle! musisz sie leczyc- na nosze r34/36 wzrost---173cm odchuydzam sie do wagi 51kg teraz waze 52kg a juz wygladam bardzo chudo.Bmi mam takie jak ty teraz.Daj se siana kobieto i ciesz sie z tego co masz.Mi podobaja sie figury modelek (sama jestem jedna z nich hiih) ale wychudzone szkapy sa ochydne!!!!!!!!!! pamnietaj ze jak bedziesz za chuda to Ci beda wypadac wlosy garsciami a o okresie to mozesz zapomniec i o dzieciach w przyszlosci rowniez.Zycze powodzenia w odchudzaniu i niszczeniu sobie zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!:P

Gość a niech robi co chce
ja tez nie jestem calkiem zdrowa na umysle. mam 173 i 53 kg i widze same fałdy tłuszczu, ale staram sie juz nie chudnąć...walcze z głupotą i slucham opinii mądrzejszych ludzi...

x-eska ... wiesz co ci powiem? nie wiem ile masz lat ale na moje oka wygladasz na niezle stuknieta nastolatke, chcaca sprowokowac inne kobiety na forum. rozmiar 32? nie ma takiego rozmiaru w kobiecej rozmiarowce ... ciekawa jestem jak wyglada twoj biust ... :O:O Naprawde nie warto zakladac kolejnego badziewiastego topiku, tylko po to aby sie dowartosciowac ... uwierz mi, w ten sposob nie bedzie Ci lepiej pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego

Gość koleś82
jakie Wy jestescie pierd******e !!1 z 36 do 32 a z 32 do grobu tak??? nie macie wiekszych problemów?! pozatym zapewniam was - ŻADNEMU facetowi nie podoba sie szkielet rozmiaru 36 a co dopiero 34 bleeeeeee, ja bym sie na takiej nie położył bo czułbym sie jak na samych kościach, ani cyca ani pica, opanujcie sie kościotrupy!!!

Delicious_ - nie jestem stukniętą nastolatką, ale studentką - mój biust to średnie b, co przy moich gabarytach wygląda bardzo estetycznie - rozmiar 32 istnieje, tylko trzeba dobrze poszukać koleś82 chłopcze, świat nie kręci wokół Twojego dupska i to co sie podoba facetom albo nie podoba, najmniej mnie interesuje

Gość MoDeLkA-19
x-eska niby jestes studentka ale zbyt inteligentna nie jestes skoro planujesz cos takiego. Masz mozg 15 letniej niedorozwinietej gowniary ktora naogladala sie zdjec wychudzonych modelek i chce wygladac tak jak one.To co piszesz jest chore... a moze po prostu ty jestes chora? jak najszybciej zglos sie na leczenie dobrze Ci radze!POSLUCHAJ SIE MADRZEJSZYCH!

Z tak niską wagą przy takim wysokim wzroście i tak juz pewnie wygladasz jak kosciotrup :S rdziłąbym Ci pozostac przy swojej wadze, a predzej przytyc niz schudnac...

Gość szkoda słów... -/

Gość nie chciałąbym mieć
to prowokacja

modelka, a co ma inteligencja do bycia studentką nie osmieszaj się , studia to jedno, inteligencja drugie, zreszta, że jestem studentką napisałam tylko w celu zobrazowania swojego wieku nie chciałąbym mieć - dla mnie porowokacją Są WPISY 120 KG bab, bo nie wierzę, że można się do takiego stanu doprowadzić

Gość bum bum
X-ska a ty zdrowa jestes czy nie za bardzo? jakies badania psychiczne byle robione?

A cóż ma za znaczenie czy zdrowa czy niezdrowa ? Nie szukam tutaj porady co powinnam robić, gdzie sie leczyć i ile przytyć, ale towarzystwa, by wspólnie chudnąć i wymieniać się doświadczeniami.

Gość violik
dziecko drogie ale z czego ty sie chcesz jeszcze odchudzac