Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne pytanie

tak mysle.......................................................................

Polecane posty

Gość dziwne pytanie

dlaczego na tym forum jest tak ze jak czlowiek ma powazne pytanie i powazny problem to malo osob sie wypowiada chociaz na pewno byliby w stanie. natomiast jezeli jest jakis glupkowaty temat o zyganiu czy roieniu loda to wszyscy sie tam zlatuja i wpisuja glupoty. ja mam powazny problem i nikt mi nie chce pomoc:( zastanowcie sie, lepiej komus pomoc niz wpisywac sie po raz kolejny na jakis beznadziejny topic o pierdzeniu czy dlubaniu w nosie lub w dupie!!! pozdrawiam

Gość siamabnjqbs
Lusesita de Milagros Dolores wiedzie prym wzakłądaniu głupawych bezsensownych teamtow.takze jest pierwsza w debilnych odpowiedziach

Gość dziwne pytanie
wiem poziomko ze musze isc do lekarza. tak tez zrobie ale po okresie czyli za kilka dni. teraz mnie to dopadlo i sie boje ze to cos powaznego. a jestem mloda i niedoswiadczona i nie mam pojecia czy to rzeczywiscie ta szyjka czy cos zlego:(

Gość dziwne pytanie
i nawet nie wiem jak wkleic ten link buuuuuuuuuu:(

Gość dziwne pytanie
dziwne pytanie na forum plodnosc i antykoncepcja/ginekolog za bardzo nikt sie nie zaiteresowal moim tematem wiec moze tu?? dziwne pytanie mam dziwne pytanie dla niekorych moze byc nawet smiszne ale prosze o powazne wypowiedzi. niepokoi mnie to ze w pochwie mam taki jakby guzek, taka jakby fasolke czy cos. co to moze byc??? mam 18 lat i jeszcze chyba do konca nie zna,m swojej budowy ciala prosze o pomoc 18:42 dziwne pytanie 18:50 o boszeeeee nie wiem moze to szyjka macicy?? a gdzie to dokladnie jest??? 18:51 dziwne pytanie to jest taki dzyndzelek wystaje mi w pochwie. nawet nie wiem jak to opisac. boje sie ze to cos powarznego

Gość Ja................
chłopak ma długie palce, więc bez problemu namierzy szyjkę macicy. Może to być polip.

Gość dziwne pytanie
no tak namierzy ta szyjke. ale jego penis jest przeciez dluzszy od palca a co wtedy z ta szyjka sie dzieje jak wchodzi penis??? oł maj gasz ja juz nic nie wiem:( tylko zeby nie polip.... chlip

Gość o ja pier.....
a ja nie wiem po co sobie grzebiesz w pochwie :o

Gość dziwne pytanie
to ze mam 18lat nie ma nic do rzecz:P to inna bajka. nie bede was przekonywac ze jestem dojrzala i pewna tego co robie itd. ale co z tym dzyndzlem????:D

Gość dziwne pytanie
no wlasnie tak jak napisalam nikt mi tu madrze nie odpowie tylko same pieroly ze trzeba nie grzebac itp. tylko o pierdach i zygach i smierdzacych ludziach potraficie pisac?? :( smutne to

wlasnie ze ma dziewucho bo to juz wystarczajacy wiek by wiedziec ze na forum nikt Ci nie powie co w cipce masz nie tak!

nie no wymacz ale jesli nie jestes ociezala umyslowo to chyba wiesz ze masz isc do ginekologa jak Cie to nurtuje a jak nie to daj sobie spokoj i czesc

Gość dziwne pytanie
dominiko jestem inteligentna osoba i wiem ze nie wymagam diagnozy lekarskiej w jezyku lacinskim. ja sie pytam tylko kobiet lub ewentualnie mezczyzn znajacych kobiece cialo o pomoc. bo moze to jest normalne i kazda tak ma a ja sie denerwuje. albo wlasnie na odwrot nikt tak nie ma i cos jest ze mna nie tak. tylko o to mi chodzi droga dominiko a nie o osadzanie kto mi grzebie w cipce czy kiedy zaczelam wspolzyc...

Gość dziwne pytanie
a do gina pojde za kilka dni jak mi sie okres skonczy

a wiesz co to jest szyjka macicy i gdzie ona się znajduje? moze twój chłopak wyczuł wlasnie to,ktos ci pisał o tym wczesniej.

Gość przez kilka dni nie umrzesz
wiec spokojnie

jak dla mnie mozesz sobie grzebac ile chcesz, ani mnie to to ziebi, ani grzeje, wiec idz wyjasnij i sie nie martw

Gość dziwne pytanie
dzieki poziomko za pomoc. mozliwe ze to ta szyjka. dowiem sie za kilka dni jak udam sie do ginekologa. dziekuje wszystkim ktorzy probowali mi pomoc. ale zdania nie zmienie ze na tym forum mozna pogadac tylko o blachych tematach, nie majacych nic wspolnego z rzeczywistoscia. a jak ktos ma powazny problem to zostanie osadzony i wysmiany.... pozdrawiam:D:D:D:D:D:DD:DD:D:D::D

Gość życzliwa ci osoba
ona debile nie chciała od was recepty,przecież słyszycie że ma okres a potem pójdzie do lekarza.Może chciała po prostu usłyszeć że ktoś miał coś podobnego i że to nie było nic poważnego...Trzymaj się ciepło i idź czym prędzej do lekarza...Pozdrawiam gorąco.

Gość O jenyy
A kiedy zaczelas wspolzyc? Bo to bardzo wazne!