Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

czy jest tu szczęśliwa osoba na forum?

Polecane posty

Gość jajajajajajajajajajajajaja
:D:D:D:D:D:D:D

Zyje jak chce, niczego wiecej niz mam nie potrzebuje, a mimo wszystko wciaz mam o czym marzyc;)

yo:) jade nad morze:) a tak chciałam, rok temu pisasałm cos tu o szumu tesknoty w muszli;) No i on postanowil sie poprawic, juz wie, ze zle robił, kocha mnie:) supcio jest:P

Gość jajajajajajajajajajajajaja
mam prace:D koncze studia:D i kochanego chlopaka:D czego mozna chciec wiecej od zycia:D:D:D:D

zmieniam chlopakow jak rekawiczki, chce miec kogos na stale a nikogo takiego nie znam jeszcze. bu

ja jestem bardzo szczesliwa mam ukochana polowke obok sieie, wsystko obok tez mamy ulozone i razem ze wszyskim dajemy rade, do tego cudowna rodzina

powiem wam jeszcze raz zazdroszcze wam!!!! wychodze z tego topicu szlag mnie trafia, kazdy ma faceta druga polowke

Coz... jedyne co Ci moge poradzic to nie nadawaj \"statusu\" chlopaka nikomu, kogo nie kochasz. Randkuj ile wlezie, az trafisz na tego wlasciwego. I nie trac czasu na zwiazki z niewlasciwymi osobami. Nie od razu Krakow zbudowano, a na tego jedynego warto czekac nawet do, za przeproszeniem, usranej smierci;)