Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywa.....

Co sie dzieje z tym forum=///

Polecane posty

Gość bywa.....

to forum coraz bardziej zaczyna mnie wkurzac=/ dawniej je lubilam itd a teraz coraz bardziej zaczyna mnie denerwwowac=/ zrobila sie tu jakas grupka osob ktora sie z ludzi wysmiewa, nabija=/// ja sie pytam : To po co tu przesiadujecie jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia??=// niektorzy tu pisza o swoich problemach i traktuje ten temat powaznie a tu sie znajdzie pare debili za przeproszeniem ktorzy zaczynaja sie wysmiewac ;/ albo jak jakis jedne rolnika udawac no poprostu zal mi takich ludzi=/// jak chcecie sie powyglupiac i ponabijac to nie to forum chyba ze sobie jakis taki topik zaLozycie;/ ale ludzie jak ktos tu o powaznych sprawach to traktujcie tez go powaznie=]] pewnie znowu bedzie mnustwo postow obrazilwych skierowanych w moja storne ;] zapewne;]ale mam to gdzies=] czy ktos mnie popierA??

Gość Klaun
A czy możesz podać jakiś przykład tego, co napisałeś?

Gość powiem
Ten wasz erotyk jest z całego forum najnudniejszy !!!!!!!!!!!!!! Nudny , pusty i dziecinny . Nie wiem jak kiedyś - oceniam terażniejszości :(

Gość bywa.....
tzn wiesz przykladu tak teraz nie przytocze:) ale wystarczy wejsc na byle jaki topik i tam przeczytac minimu 2 strony i juz po polowie 1 strony zaczynaja sie jakies glupie odzywki i wysmiewanie, nabijanie sie z czyjegos problemu;]

Gość bywa.....
a i jestem dziewczyna ehhe=P tylkoe nie wiedzialam jaki nick dac:)

Gość powiem
to ja powiem tak ; bywam tu czasami , ale przykładów moge podać od groma i troche . Dziewczyno zobacz tematy --- powalające . Zobacz odpowiedzi - czesto - dziecinne zobacz -zdjecia - żenujące jeszcze moge wymieniać , ale czy to ma sens ? Robi się tylko smutno , ze nawet flirtować nie umiecie , ani rozmawać na ważne tematy . Większość postów po cześć co tam u ciepie - przywitania lub pożegnania -- tak jest prawda >

Gość bo to tak jest
bywa..... jeżeli gimnazjaliści przesiadują na erotycznym

Gość Atak z boku
Bo jeszcze to mnie.... w kur... Nie wiem, który to już z kolei topik na ten temat. Seks to nie tylko problemy. Poważne dyskusje. Odpowiem Ci jak pani "Mamoniowa" z "Rejsu"... ...nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma ( czy jakoś tam ) Naucz się oddzielać plewa od ziarna ( tak po rolniczemu ) a będziesz miała co jeść 🖐️

Gość Klaun
Sory, że odezwałem sie do Ciebie jak do faceta...

Gość bywa.....
a dobrze nic sie nie stalo:) przezyje:) tzn wiesz ja w sumie mam 17 lat to tez tak torche mloda jestem:) ale zdaje soebi sprawe czasme z powagi sytuacji itd;]:)

Gość powiem
Miałam ocenić forum więc to zrobiłam :) Na wszystkich sa głupi i głupsi no cóż ja tylko wyraziłam swoją opinie . Wieje u was nuuuuuuuuuuuuuuuuda straszną -- widać przykre :(

Gość bywa.....
odnawiam temat;d

Gość bywa.....
Mam rozwolnienie...

Gość lagi jest glupia

Gość bywa......
sa glupi i glupsi, ale mnie z glupota to nikt nie pobije....:o

Gość erotyk jest dupny
Uwielbiam puszczać bańki mydlane dupą po uprzedniej dokladnej lewatywie skladającej się z gorącej wody, mydlin i spermy pana Heńka spod siódemki

Gość bywa....... prawidziwa
no i wlasnie o tym mowie jakis ham pod moja ksywka zaczol cos pisac ze mam rozwolnien i to dalej. i chyba pod "erotyk jest dupny" tez sie ktos podszyl;];| no prosze zal mi was ludzie;// naparwde nie rozumiem glupty ludzkiej .... zalosni sa niektorzy;/ zachowuja sie jak dzieci z przedszkola az szkoda gadac no ale jak ktos ma mozg jak ziarenkko albo jego totalny BRAK to nie ma sie co dziwic =) to wy w ten soposob sie osmieszacie i tyle ;] widze ze hamstwo sie tu szerzy:) tak to jest jak niektorzy tylko podstawowke skonczyli=)=/ zalosne=)

Gość nie denerwuj się
Bywa.. napisałas chyba ,że masz 17 lat ?. Słuchaj , to forum jest ogólno dostępne - i z tego musisz zdać sobie sprawę . Dobrze ktoś napisał , że trzeba umieć odsiać plewę od ziarna . Oczywiście , chciało by sie , aby zawsze było tu poważnie . Takie forum wielu osobom może przeciez pomóc w rozwiązywaniu ich problemów , i często może i pomaga. Ale dla wielu osób nudzących sie - to forum jest miejscem do wygłupów - nawet czasem ich odpowiedzi są wysokich lotów - i nic na to nie poradzimy , że najczęściej niestety czytamy jednak denne żarty.

Każda osoba będąca już trochę na tym forum, potrafi odróżnić podszyw. Więc nie widzę powodów Twojej frustracji. Jeśli i to nie jest dla Ciebie wystarczającym powodem do zachowania spokoju ducha. Proponuję zaczernić nicka, chociaż i to do końca nie daje gwarancji że nie padniesz ofiarą podszywu :P Tacy ludzie są i będą więc Twoja walka z nimi przypomina to co wyrabiał pan Don Kichot. Dla Twojego świętego spokoju skupiłbym się bardziej na tematach, które Cię naprawdę interesują ( bo nie wierzę że takich nie ma) a nie zajmowaniem się walką z marginesem, tym bardziej że nie masz ku temu żadnych predyspozycji. Krytykować jest najłatwiej a to nie tędy droga. Może czas przedstawić jakąś konkretną alternatywę ale jak masz to zrobić skoro potrafisz tylko marudzić i płakać. Pozdrawiam 🖐️

nom tak to jest niczym walka z wiatrakami dobrze powiedziane=) tylko ze ja nie marudze.. ja tylko wyrazam swoje zdanie i opinie na temat podszywania sie i tego ze duzo osob nie traktuje niektorych tematow dosc powaznie jak ktos chce sie dowiedziec czegos ciekawego o to mi tylko chodzi...=]

dziekuje za cenna rade mniam:] wiesz nie wiedzialam;] Boze przynajmniej Elegancki Pan mnie rozumie;]