Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AUSI

INTYMNE SYTUACJE

Polecane posty

Gość AUSI

Hey dziewczyny Pytanie do Was Mam takie pytanko co czujecie, jak sie zaochowujecie, jakie macie odczucia i co sobie myslicie w sytuacki kiedy: bawicie sie z chlopakiem na dyskotece (tanczac przytuleni do siebie) i czujecie/albo macie wrazenie ze chlopakowi staje/stoi - w ogole, ze na niego oddzialywujecie? Jak wedlug Was powinien sie zachowac chlopak? Probowac w jakis sposob to ukryc czy moze nic sobie z tego nie robic i uznac to za normalny objaw pozadania? Pytanie, ktorego chyba jeszcze nie bylo, moglibysmy poruszyc taki watek aby kazdy wypowiedzial sie co mysli o takich sytuacjach - jakie wedlug niego one sa? Krepujace czy raczej normalne? Mam nadzieje, ze go rozwiniemy. Tylko powaznie Opinie facetow tez sa wskazane - co kazdy facet mysli na ten temat. Pozdrawaim

ale najpierw Ty powiedz co wtedy robisz - przytulasz się bardziej, jesteś wystraszona, łapiesz go za jaja i podnieconym głosem zapraszasz na barabara - odkryj swoje karty - chyba że jesteś małolatem i nie wiesz co robić w takiej sytuacji

może spotkalibyśmy się tam Nissanka, a czuję, że napewno stanąłby mi moment jak tylko przytuliłabyś się do mnie, tylko że Ty wiedziałabyś co robić w przeciwieństwie do Ausi, a dalej to .... no może sobie daruję bo się coraz bardziej napalam na Ciebie

Gość AUSI
Kiedys na podobne pytanie skierowane przez chlopaka do specjalistki zajmujacej tematem sexu itd. odpowiedziala ona, ze taki objaw swiadczyc moze tylko: -dla dziewczyny, ze jest ona atrakcyjna dla chlopaka i powoduje pozadanie, -natomiast dla chlopaka, ze dziewczyna wzbudza zainteresowanie i pozadanie, to tylko krotka informacja z wypowiedzi jaka udzielila specjalistka na podany problem, przez pewnego chlopaka, ktory sie troche irytowal i krepowal w takich sytuacjach. Takze wedlug tej pani - jesli to ma cos znaczyc to tylko dobrze i nie nalezy sie tym przejmowac. To dla przykladu na zadany temat. Po wypowiedziach, ktorych tu nie ma nalezy rozumiec, ze sytuacje takie to zaden problem i normalka - skoro nikt tym tematem zbytnio sie nie przejmuje. O.K. Rozumiemy, ze tak byc powinno i dobrze, ze jest dla jednej i drugiej strony.

Gość miodek misia
a co powie na to Twoj katecheta, zapytaj go i napisz co powiedzial? :)

Gość AUSI
Moj katecheta? No sorry, ale juz dawno jestem po szkole dla dzieci - jak jestes zainteresowana to sie zapytaj sama swojego kaznodzieji co Ci powie - mnie intersowala opinia osob spotykajacych sie z taka sytuacja, a nie opinia zakonnika.

Żeby uniknąć niezręcznych sytuacji nie wybieram się na dyskoteki. A jak z kims tańczę, to się aż tak nie przytulam, żeby czuć, czy mu stoi czy nie. Zresztą ja się na staniu nie znam:O Mój były chłopak miał chyba permanentną erekcję, ciągle mu stał a ja się zorientowałam po roku i to jak sam mi powiedział:classic_cool:🖐️

Gość AUSI
Czasami dziewczyny nawet nie wiedza, ze w takich sytuacjach (kiedy feromony dzialaja) moga sie pojawic u chlopcow niekontrolowane stany - chlopcy tez pewnie nie zdaja sobie sprawy z wielu rzeczy w przypadku dziewczyn.

A przecież taki stan podniecenia świadczy o gotowości do różnych takich bara bara...a też o tym, że między wami zaiskrzyło, że jesteś super laską , która go \" bierze\" i wtedy tylko od Ciebie zależy czy będziesz kontynuować, aż do finału czy nie.

witam! ja jak byłem młodym i niedoswiadczonym szceniakiem to strasznie sie obawiałem takich sytuacji... zawsze sie odsuwałem, peszyłem itd. ale teraz to mam juz to gdzies, czasami to nawet celowo przytulam sie do laski by poczuła :P zdarzyło mi sie nawet kilkakrotnie (pod wpływem alko) ze powiedziałem: zobacz jak mi bryknął, albo... zobacz jak na mnie działasz :) jakos nigdy nie zauwazyłem obuzenia ze strony dziewczyny, choc zdarzało sie ze sie laska troche pofilmowała, wystraszyła itp. :P ale od pewnego czasu mam dziewczyne ktora wrecz uwielbia widok namiotu na moich spodniach. jteraz juz nigdy (no prawie) nie ukrywam swojej erekcji. :D

Zauwazylem ze sa takie dziewczyny ktore dociskaja udem zeby sprawdzic czy facetowi stoi z ciekawosci a jak stoi to robia to mocniej zeby sprawdzic jaki jest duzy i spotkalem tez takie ktore przez przypadek dotkna udem do stojacego penisa natychmiast odskakuja jak oparzone. W pierwszym przypadku jak mi sie laska podoba to mnie to rajcuje a w drugim robi sie mi glupio i z zasady natychmiast erekcja opada

ehh to jest super jak facetowi stoi jak sie do Ciebie przytula, przedwczoraj przytulał mnie przyjaciel i też mu stał..mmm.

Gość AUSI
Widze ze coraz wiecej ludzi ma cos do powiedzenia - prosimy o wiecej wypowiedzi - dziewczyn i chlopakow - niech sie kazdy podzieli swoimi doswiadczeniami na ten temat ;-)

BRAVIA...nie krępuj się i opowiedz co nastąpiło potem, cytuję: \"... też mu stał..mmm.\" To ...mmm.. jest interesujące, bo mi jak staje przy dziewczynie to idę za głosem natury i zwykle kończę w jej rączce, ustach lub pisiuńce ... mniam..mniam

Gość po co pseudonim
jak widze ladna laske nawet w sklepie pala mi stoi

Gość kadarka1l
pytam panow-czy dziala na was wypiety tylek laski ktora wam sie podoba? tzn. gdy opieram sie o parapet okna w pracy i wypinam sie na pokoj moj kolega powiedzial kolezance ze czuje sie zaklopotany. albo. nigdy nie chce przeciskac sie kolo mnie w miejscyu duzego zwezenia miedzy regalami tylko usuwa sie przepuszczajac mnie. to mily gest ale wolalabym sie troche poobcierac o niego tak jak to robia inni w pospiechu i bez zastanowienia zeby byc dzentelmenem. czy takiego uprzekmniaczka mozna sprowokowac do bardziej intymnych ale bezpiecznych niby przypadkowych zblizen ale na terenie zakladu pracy.

Gość a ja tak mam..
moj przyjaciel zmienil sie w lwa kiedy powiedzialam mu /sklamalam/ ze jestem bez majtek. koniecznie chcial to sprawdzic ale nie wiedzial jak bo bylismy w pracy. bylo super. jeszcze teraz pyta sie czy to prawdz i czy to powtorze.

Gość no wlasnie....
....mam wrazenie, ze jestes mimo wszystko jeszcze bardzo mloda sadzac po twoich wypowiedziach. Mysle, ze to jest krepujace zarowno dla chlopcow jak i dziewczat w wieku nastoletnim. Z czasem to mija. W pewnym wieku dziewczat juz nie dziwi, ze tak dzialaja na facetow, a nawet lubia to wykorzystywac. I faceci tez nie maja z tym problemu - czesto nawet sami chca, zeby dziewczyna poczula, ze im stanal...

Gość kadarka1l
no wlasnie to chcialam wiedziec. w takim razie nie zalezy mu na mnie a ja nie mam ochoty robic z siebie posmiewiska. nie jestem mlodziutka i nie chce uwodzic bez wzajemnosci.

Gość pseudonim-anonim
Ja się nie krępuję.

Gość wyzwolonaaxxxxx
jka wyczuje ze mu stoi w tancu lapie go mocno w kroczu i pierdze na osoby za mna potem robie 2 kroki w prawo i 4 kroki do przodu i daje mu znak pierdzac dalej zeby za mna poszedl za dyskoteke