Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stanisława z Sochaczewa

Kochani! Można rozmawiać ale nie w ten sposób!

Polecane posty

Gość gość
No tak, czyli znowu mnie sie przydarzyło to Twoje słynne: Czasem lubie stroic sobie zarty, tak?:D

Gość gość
I pomyśleć tylko, że ja Tobie radziłam jakz arwać laske na bzykańsko i gadałam o moim pryszczatym bracie co tez nigdy nie miał dziewczyny:oCzuje sie zrobiona w ch....ja, taaaaak😭

Gość gość
Nieee, Twoje żarty mają głębszy wymiar:D

Gość gość
O w mordę:D

To, że sobie tu śmiało zartuje a nawet odważyłem się na wirtualne wyznanie w stosunku do Ciebie nie zonacza, że w realnym swiecie nie mam problemów. Ale wierzę, że mój chyba jednak nie taki mały intelekt, pomoże mi je kiedyś wreszcie przezwyciężyć. Stąd te przebłyski optymizmu:) Poza tym to ja chyba jestem tez zbyt wybredny no ale co ja na to poradzę...:) W końcu szukam prawdziwej miłości a nie byle czego.

Gość gość
Dobrze, powiem tyle, że ja od początku wiedzialam, ze nigdy nie miałem dziewczyny 22 to takie jakby projekt;).... ale był rozbrajający, to fakt:D

Gość tjjjjjjjjjja
jesteś patologią patologii :classic_cool:

Gość gość
Powodzenia w szukaniu więc;) Docenianie mojego wyglądu to akurat żadne dla mnie wyróznienie, bo osobiście uważam, że jest przechoojowy. Wiecej dla mnie znaczą ludzie, co docenia tą wrażliwość na dnie serca:D🖐️

Gość gość
shitting girls sie wolno ściaga, damn it:o

A więc myslisz, że ja miałem już dziewczynę. Hm wiesz to mi nawet pochlabia:) To świadczy o tym, że widocznie mam duże szansę, żeby naprawdę mięć. W sumie to ja przechlapałem sprawę z mojej winy ale i nie byłem gotowy, żeby mieć dziewczynę. Z reszta co ja tam będe mówił. Projekt? Może raczej przerysowanie, serio to znacznie lepiej pasuje. A kiedy żartuję na własny temat to zaczyna to wyglądac jak projekt;) Chcesz powiedzieć, że ktoś z taką inteligencją i dowcipem jak ja nie mógł nie mieć nigdy dziewczyny? Naprawdę powtarzam, jeszcze raz, bardzo mi to pochlebia:)

Gość i tate na klate
:classic_cool:

Gość spoko dobre und mocne
:classic_cool:

Gość gość
Dobranoc i mam nadzieje, że wkrótce bedziesz mial nick: W koncu mam dziewczyne 24:D🖐️

Marzę o tym, żeby wejśc tu po raz ostatni i obweiścić wszem i wobec, że nigdy nie m... odchodzi na zawsze w niepamiec. Mam tez nadzieje ze nie bede juz wtedy tracil czasu na kafeterii ale , niestety moze sie zdarzyc ze bede tu mimo to. Alez bede mogl wtedy udzielac rad takim innym nieudacznikom jak ja teraz;)

Gość gość
Siedzisz bo lepsze to niż spanie, spanie jest nuuudne i skraca nam życie.

Gość jestes leszczem i leszczem
zostaniesz :classic_cool:

Gość jak sie ma1/2 to jest wesolo

Spanie jest fajne, doceniam to zawsze kiedy rano wstaję. to kiedys jak bylem mlodszy nie lubielm spoac bo wydawalo mi sie strata czasu. Siedze tu, bo jestem nieszczesliwy i szukam tu złudfnego pocieszenia, zapomnienia, znużenia, które pozwoli mi zasnąć...:) No a poza tym jesteś tu Ty:) Co do Twojego wyglądu...hm może dlatego, że uważasz, że źle wygladasz zachowujesz się tak jak się zachowujesz. To taki bunt może. NA buncie wewnetrznym, psychicznym to się troszczeczke znam.ale tylko troszeczke..hmm wydaje mi się, że wiem jedno czlowiek, ktory jest szczesliwy nie zachowuje sie ani tak jak ja sie zachowuje ani jak Ty:) i życze i sobie i Tobię, wiesz czego:) szczęścia:)

Gość gość
Alez mnie wiecej do szczescia nie potrzeba:D W przeciwienstwie do Ciebie w ogole nie jestem wymagająca:D

Gość patologia patologia i jeszcze
raz patologia :classic_cool:

wciąż wierzę w szczęście a czasem nawet wydaje się, że jest dość blisko, potrzeba pracy zeby je zdobyć a ja nie mam siły na ta pracę ale też moje marzenia są oderwane od rzeczywistosci..zbyt piekne byc może a z innej znow strony zaskakująca, nieprzewidziana rzeczywistosc, czyz to nie ejszcze piękniejsze niz najpiekniejsze ale przewidywalne marzenia:)?