Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loza

CZY JESTEM W CIAZY??????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość ja wiem sie znam
jesteś w ciąży

Gość madziarek55
Jak chcesz to powtorz test ale koniecznie z rannego moczu. Ale jak dla mnie to jestes w ciazy. Ja jak robilam test to druga kreska byla bardzo delikatna no i sie okazalo ze ciaza. Ale sam fakt pojawienia sie drugiej kreski chyba mowi sam za siebie.

Gość ja jestem w ciąży
moje objawy to powiększone i bolące piersi,wymioty, nudności,wrażliwość na zapachy-śmierdzą mi nawet najpiękniejsze perfumy, jednym słowem coś okropnego mam nadzieję,że mi to niedługo przejdzie.Miałyście tak kobietki?Kiedy przeszło?

ja tak mialam przez 10 tyg, bo niestety tyle bylam tylko w ciazy , pózniej sie okazało ze mam ciaze obumarłą . We wrzesniu by był dzidzius

A co do testu , to druga kreska tez mi wyszła słaba i po paru minutach , i to była ciąża :)

dzieki dziewczyny za wasze wypowiedzi podniosły mnie na duchu bo bardzo chcemy tego dziecka mam jeszcze objawy bol sutkow wiekszy apetyt i nierae bol jak na okres taki chwilowy i szybko przechodzi ,a kiedy moge udac sie do lekarza ?? bo słyszalam ze sie cos zażywa jak sie jest w ciazy bo ja nic nie zażywam pomóżcie dziewczyny????

dziewczyny jestescie tam????????? czekam na wasze odpowiedzi.

Gość O matko BOSSSSSS
6 dni okres Ci się spóźnia i masz większy apetyt? A może też mdłości i bóle porodowe ? :o

Gość zrob koniecznie
kurcze dziewczyno zrob sobie bete i bedziesz wszystko wiedziala...

pytam tylko kiedy udac sie do lekarza i tyle nie badzcie takie przemadrzałe jak nie umiecie czytac o co pytam to nie odpisujcie

Gość ja jestem w ciąży
Gabi 27 bardzo mi przykro a kiedy okazało się,że Twoja ciąża jest obumarła?

Hej loza napisz dokladnie kiedy mialas ostatnio okres,a mniej wiecej powiem ci czy juz mozesz isc do lekarza,czy jeszcze jest za wczesnie na wizyte.odpisz.

loza pod koniec tygodnia mozesz isc do lekarza,bo ty wychodzilo z lekarskich obliczen,ze to 5 tydzien ciazy,oni zawsze do pierwszego dnia okresu doliczaja 7 dni i od tego momentu juz licza tygodnie ciazy, najlepiej wybierz takiego,ktory ma u siebie USG to odrazu ci zrobi potwierdzajac na 100 % ciaze.Powodzenia.

wielkie dzieki jednak mysle jutro isc do lekarze dlatego ze podczas ciay je sie kwas foliowy a ja nic nie zarzywam i ide jutro jak co to sie odezwe jak sie czegos dowiem

Gość
Kwas foliowy (np. FOLIK) jest w aptece bez recepty. Powinnaś nie czekać na wizytę u lekarza, tylko sobie kupić od razu. GRATULUJĘ :):):):) i pozdrawiam 🌻

Caroline_24 moze jutro sie dowiem czy mozna mi juz gratulowac no ale dzieki

Gość
to trzymam kciuki ;) daj znać:)

loza folik sobie kup i bierz od jutra.Tylko nie zapomnij dac znac po wizycie u lekarza.Ja telepatycznie czuje,ze jestes w ciazy.

kobieeetka a jak mam zapytac w aptece jaka jest tego cala nazwa? i napewno sie odzwie

Sorki,ze pisze dopiero teraz,ale wysiadl mi net.Te tabletki nazywaja sie Folik,pisalam juz o nich wyzej.Trzymam kciuki za dzisiejsza twoja wizyte u gina.

czesc wam bylam dzisiaj u lekarza jednak sie rozczarowalam dlatego ze nikt nie przyjmuje bo jest strajk i zadnego lekarza nie bylo i nici z tedo jedmak zrobilam dzisiaj drugi test bo nie moglam liczyc na lekarza

wyszly mi 2 kreski i ta druga juz nawet troche ciemniejsza jak ostatnio a temp mialam dzis o 7.20, 37.1 co ty na to?

kupilam tez dzis foliak i zażywam po jednej tabletce dziennie jestem taka chepi i mysle juz ze to ciaza do 2 test to potwierdzil