Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loza

CZY JESTEM W CIAZY??????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość daanaa
Hej loza, ja tez mialam ostatnią @ 4 maja :) Tyle, że już 4 testy zrobiłam :D Pierwsza "druga kreska" byla bledziutka, a pozostałe coraz ciemniejsze. Byłam u gina, który kazał mi pzryjśc dopiero pod koniec przyszłego tyg, żeby potwierdzić ciąże w badaniu gineklogicznym. Usg zalecił dopiero w 8 tyg. Trzymaj się i powodzenia :)

100 % ciąża! Gratulacje! Ale do lekarza nie ma co isć jest za wcześnie. Można dopiero około 7 tygodnia czyli w Twoim przypadku za dwa tygodnie. Wcześniej lekarz może nic Ci nie powiedzieć. Ja też czekałam jak na szpilkach na pierwszą wizytę :) Folik bierz koniecznie.

czesc dziewczyny tak foliak biore po 1 tabletce dziennie , dzieki dziewczyny, chcemy bardzo tego dziecka i mysle ze sie udalo bo 2 testy zrobilam i byly pozytywne chociaz za pierwszym razem ta druga wyszla jasniejsza a gdy powtórzyłam to juz byla ciemniejsza i mysle ze mnie nie zawiodly wiec \'\'daanaa\'\' nie martw sie napewno bedzie podobnie zmierz jeszcze temp jak jest podwyzszona to napewno jestes w ciazy bo moja temp jest podwyższona juz chyna wiecej jak 2 tygodnie a dzisiaj mialam o 7.30 39.0 a jak mierzylam o 9.30 to byla 37.2 a ile dni okres juz ci sie spoznia??

Loza! Gratulacje! U mnie też przy teście druga kreska wyszła jasniejsza - test robiłam dwa razy, a teraz na moich kolanach leży Michaś:) powodzenia i dbaj o Was!!

aniaania bardzo ci dziekuje za dopisanie i za dobre slowa pozdrowionka i buziaczek dla dzidziusia