Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enne

Jak to z tymi prezerwatywami?

Polecane posty

Gość foch - jakie masz
ale o co tobie chodzi kobieto sama sie nakrecasz a potem masz pretensje ze wspominam o tabsach coz w tym dziwnego a skoro juz sie tak czepiasz niczego to nie pisz o globulkach bo przeciez pyta o gumki wiec po co o tym mowisz? skoro sama je stosujesz to ok ale ona nie o to pyta badz konsekwenta w tym co piszesz czepiasz sie mnie a robisz to samo

Gość no nej
foch to byl podszyw. jak nie wiesz co podszywacze wypisuja i bierzesz to na serio to... daj sobie spkoj...

Gość foch - jakie masz
co ty nie powiesz

Gość no nej
hej - to ty sie zaczales wymadrzac... ups - znaczy sie powaznie wypowiadac.

Gość Jagodzianka_XS
ja akurat nie stosuje globulek ani prezerwatyw.... A dodatek do prezerwatyw to np globulki a nie tabletki jak Ty napisalas, chwalipieto :P I nie denerwuj sie bo Ci pigulka przestanie dzialac :D

Gość foch - jakie masz
jesli masz z tym problem (pewnie tez masz 15 lat i juz uprawiasz seks) to serdecznie ci wspolczuje

Gość Jagodzianka_XS
foch idz pobiegaj widze ze nic nie wnosisz do dyskusji procz tego ze napisalas o tabletkach :P

Gość foch - jakie masz
jesli myslisz ze swoimi szczeniackimi postami mnie zdenerwujesz to sie mylisz dziecinko idz sie poucz troszke bo jeszcze za malo wiesz o zyciu

fochu :) coz z tego ze Ty masz dajmy na to 23 lata jak chyba niewiele sie roznisz od tych poczatkujacych 15 latek...zalosne, bierzesz tabletki to bierz i nie pisz nic na temat prezerwatyw jak nie masz konkretnej wiedzy zeby ja przekazac

Gość Jagodzianka_XS
i racja.... Tak naprawde pewnie nie umiesz nawet gumki zalozyc a sie madrzysz strasznie ;)

Gość foch - jakie masz
a co ty mozesz o tym wiedziec opuszczam ten wasz madry topik doksztalcajcie sie nawzejem zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie

Gość Jagodzianka_XS
Pewnie Ty fochu z zapaleniem watroby po kilku latach tabletek ;) ;)

Gość foch - jakie masz
jagodzianka nie uzywam gumek dla twojej informacji wiec taka wiedza jest mi zbedna zakladajac ze nie umiem oczywiscie wiesz lepiej to tendencyjne dla takich osob jak ty

trudno jak wyjde na tym gorzej(bo nie zgodzilam sie z Toba i z Twoimi tabletkami ) to w wieku 19 lat bede miala pieknego bobaska, ;P

Gość foch - jakie masz
dziecino doczytaj a potem pisz a potem sie dziwic co z takich dziecinek wyrasta

Gość Jagodzianka_XS
dla jakich osob.. oswiec mnie :D Wyobraz sobie ze takze bralam tabletki, ale nie zamiaerzam tu o tym pisac :D A ze tabletki sa najlepsze no coz, to prawda. Ale zostawiaja slady...

Gość foch - jakie masz
jasne szczerze gratuluje zobaczymy czy bedzie ci wtedy tak wesolo

1. \"a co ty mozesz o tym wiedziec\" 2. \"oczywiscie wiesz lepiej to tendencyjne dla takich osob jak ty\" Kochanie sama sie wykluczasz, chyba jednak nie jestes ta dojrzala doksztalcona kobieta

Gość foch - jakie masz
ale jagodzianko nie chwal sie :P nie wspominaj o tabsach przeciez to straszne pewnie niedlugo bedzie karalne a kysz uzylas zakazanego slowa

Gość foch - jakie masz
jansee nie tobie to oceniac a jesli nie rozumiesz to bardzo mi przyko widocznie nie wszystko jest ci na tym swiecie dane zrozumiec bywa zycze powodzenia dziewczynki w dalszym korzystaniu z gumek oby pomyslnie

wczesniej czytalam ze mialas stad juz isc wiec \"a kysz\" hehehehhee jestes nieslowna :P

Gość uzywam gumek od prawie 3 lat
w dni płodne i niepłodne i nigdy nie pekła, nie zsuneła sie. uzywałam durexów, ale teraz to juz w sumie kazdych. i nieraz kochalismy sie ostro i nigdy nic nie pękło, nieraz pod prysznicem długo itez było ok. wiec jak dla mnie gumki to pewnik na 99,99 %. jesli facet umie załozyc, a nie jest to skomplikowane to uwazam ze gumki to najlepsza antykoncepcja, bo nie truje sie organizmu, nie ingeruje w jego funkcjonowanie. zawsze, jesli sie zdecyduje na dziecko, to moge po prostu odłożyc gumki i starac sie o nie, a przy tabletkach trzeba odczekac chyba z pół roku jak nie dłuzej. tak wiec droga autorko mozesz w pełni zaufac gumkom, dla pewnosci mozesz stosowac globulki, choc ja ich nigdy nie uzywałam , a z okresem problemów nie miałam. zawsze tylko uwazaj przy sciaganiu gumki zeby facet potem nie dotykał cie rekami w okolice intymne,albo zeby sie sperma nie wylała. mój zawsze potem mył raczki i siuśka i wszystko było ok :) troche ostrożności i bedzie ok. powodzenia

Gość Jagodzianka_XS
foch weszlas tutaj i nic nie wnioslas, procz tego ze uzywasz tabletek :P Moze wspomoz dziewczyne pyta o gumki