Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2007 różowy domestos zasechł mi na emaliowanej wannie na amen :O nawet proszek do szorowania nie pomaga czym jeszcze mogę spróbować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może octem Napisano Czerwiec 9, 2007 ?> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amita 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Polewaj wodą aż się rozpuści cholera jedna.Trzeba było zmyć na czas a nie na kafe siedzieć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kooociak Napisano Czerwiec 9, 2007 zmywaj,szoruj, drap , wyrywaj paznokciami! moze zejdzie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2007 śniadanie poszłam zrobić :O myślałam ze im dłużej będzie tym skuteczniej... moja wanna ma pół wieku moze czas na wymianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Cilit ? Mnie się nie przytrafiło nic takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Moja wanna jest z 1952 roku. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2007 domestos ten nowy, czarny, zasycha w kilka sekund :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 9, 2007 sproboj zwyklym chlorem te z barwnikami nie sa az takie rewelacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lampka wina 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 teraz masz powód by kupić sobie wannę z hydromasażem - a co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2007 nalałam gorącej wody moze się odmoczy hm... marzy mi się taka wanna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2007 Myrevin w jakim stanie masz wannę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foch 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 ja sobie zniszczyłam bluzkę Vanishem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2007 a ja kieckę acze-wybielaczem nad wybielacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foch 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 no ACE to raczej do przewidzenia bo to chlor :O ale Vanish? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrówki - jak się pozbyć Napisano Czerwiec 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2007 przecież Vanishnie wybiela to jak? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Nie pytaj. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foch 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 no została taka różowawa plama :O na jasnej bluzce...a niby taki bezpieczny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 9, 2007 na mrowki podobno dobrze dziala wrzatek z duza iloscia soli , zalac gdzie wychodza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foch 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 aaa i buty też zniszczyłam Vanishem tym podwójnym różowe sportowe buty zrobiły się szare :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byla zona 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 postanowilam wziąć się za porządki zamiast smęcić. Lusesita __ wszystko przemija, nawet najdluższa żmija, domestos też zejdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2007 gorąca woda zmyła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 brawo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach