Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiele o wiele

Obciąc?

Polecane posty

Gość wiele o wiele

Słuchajcie drogie Panie. Mam juz dosyć długie włosy i nie chce isch ścinać z długości tylko zrobic coś z pasmem włosów tych które obcinałoby sie robiąc grzywkę. chce je wycieniowac... Czy to jest dobry pomysł na lato? trchę mi żal włosów ale chce odmiany... iśc do fyzjeraz czy nie???:)

Gość wiele o wiele
to tak czy nie???? :(

Gość wiele o wiele
dobra widze ze nikt nie jest zaineteresowany moim problemem to w takim razie idę obcinac :P

Gość wiele o wiele
grzywka chyba nie będzie dobrym pomysłem... a poza tym jest za ciepło:(

Gość majaaaa5
ja mam podobnie jak Ty :) włosy do połowy pleców. ogólnie zdecydowałam,że idę do fryzjera w poniedziałek.ścinam końcówki, pocieniuję i chyba jakaś grzyweczka :)

Gość bez grzywki
ja byłam u fryzjera i miałam długie prawie do pasa i mi obcieli tak troche za ramiona, ale mocno wycieniowane, a przy twarzy moja kiedys grzywka teraz swobodnie spada troszke na twarz i wyglada to naprawde fajnie. Ogólnie na grzywke jest za cieplo, a tak jak Ci przy twarzy stworzy taką pseudo grzywke ktora nie bedzie Ci nachodzic na cale czolo, to moze fajnie wyglądac.

Gość wiele o wiele
wąłśnie coś w ten sposób chciałam zrobic. mam włosy proste jak druty, nie za gęste a chciałabym żeby wyglądały powabnie, gesto i dziewczeco... co tu zrobić;(

Gość bez grzywki
no ja mam duzo kłaków:P ale wydaje mi sie, ze naprawde dobre wycieniowanie sprawiają ze włoski lepiej sie układają i są takie puszyste:) Tez mam proste i nic z nich sie nie da zrobic. A taka lekko wycieniowana grzywka na bok to tez jakies urozmaicenie:) Obciąć:)

Gość push up
odradzam stanowczo grzywkę. W zeszłym roku miałam na wakacje i myślałam, ze się wykończę, tak mi było gorąco. Czoło się pociło pod grzywką i wyskakiwały pryszcze. Na szczęście to już przeszłość i teraz mam na lato gołe czółko! Ale obciąć zdecydowanie tak.

Gość wiele o wiele
ale np. takie spięcie grzywki do góry też ładnie wygląda:) a wieczorkirm mozna opuścic ją z powrotem:)

Gość bez grzywki
wiesz co ja sie mordowałam z moją grzywką przez ostatnie tygodnie:o i miałam w głowie milion spinek:O to był koszmar!! Dlatego tez tak jak ktos powyzej pisał - idą upały i bedziesz ją pewnie ciagle dotykała i w koncu bedzie taka przetłuszczona zasłona wisiała Ci na czole:p Lepiej jesli juz chcesz cos zmienic zrob tak jak pisałam atrape grzywki, jakis kosmyk ktory jest krotszy z boku i wycieniowany, ale tak ze nie jest to grzywka scieta na ukos:) Trudno wytłumaczyć:p

Gość bez grzywki
och no własnie ja mam podobnie:) nawet troche jak na tym rózowym obrazku i super to wygląda:)

Gość eliza_
fryzura ze zdjęcia b. ładna, myślę, że to dobry pomysł wycieniować przy twarzy. włosy będą lżejsze i b. puszyste.

Gość wiele o wiele
wiecie co? ja to chyba źle opisałam. Codziło mi o to żeby ta długośc była jak odrastajaca grzywka. GRZYWKI samej w sobie nie chce:)

Gość wiele o wiele
Bo ja juz ma dośc swoich włosów :( chce wyglądac orginalnie, podobno fryzura dużo robi i moze bardzo zmienic człowieka.

Gość bez grzywki
no własnie myślałam ze chcesz grzywke:D No ale w takim razie mysle ze to dobry pomysł:) Własnie ja mam odrastającą grzywe wiec dla mnie bardzo dobry, ale pewnie i tak bym sobie cos takiego zrobiła, bo tez mam proste jak druty długie włosy i czasami trzeba cos zmienic:) Marsz do fryzjera, wez obrazek moze i bedzie super:) A fryzura dobrze dobrana dodaje bardzo duzo do urody:) powodzenia:)

Gość wiele o wiele
juz sie zapisałam na 14:) troszkę sie boje bo tak długo zapuszczałam moje kudełki:)

Gość bez grzywki
No rozumiem:) Moje miałam prawie do pasa, ale na koncówkach juz sianko było:O ale i tak zal było... i teraz takie krótkie, niby nadal za ramiona, ale jednak to nic w porównaniu do tamtych:) W kazdym razie opinie napotkanych znajomych dają duzo satysfakcji gdy mowia ze wygladam bardzo dobrze i takie tam:P wiec ech tam... odrosną:P:D