Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE DZIEWCZYNY POMOZCIE

PROSZE DZIEWCZYNY POMOZCIE CZY JA MOGLAM BYC W CIAZA

Polecane posty

Gość PROSZE DZIEWCZYNY POMOZCIE

Mam pytanie Ostatnio współżyłam ze swoim chłopakiem ale z prezerwatywą, później poszłam do ginekologa bo dostałam chyba grzybice chyba jestem uczulona na lateks i też za pytałam się czy mogę zajść w ciąży powiedział ,że na pewno nie. Okresu jeszcze nie mam regularnie ostatnio dostałam pod koniec kwietnia , no teraz dostałam na początku maja no było koło tygodnia spóźnienia ale co najdziwniejsze to pierw współżyłam ze swoim chłopakiem a później poszłam do łazienki i zauważyłam parę kropel krwi na następny dzień dostałam już normalnie okres (Mój chłopak mi nie widział przez dwa tygodnie ale jak zobaczył to powiedział ,że nieźle mi piersi urosły no ostatnio mnie strasznie bolały)- odrazu mówię ,że jestem wieku dojrzewania.(Mam 17 lat) Od jednego współżycia do drugiego minęło prawie 4 tygodnie. Mdłość miałam ale nie wymiotowałam teraz używam antykoncepcja pierwsza tabletkę wzięłam jak dostałam na pierwszy dzień okresu no te krople się nie liczyły. Czy mogłam być w ciąży i dziecku mogło sie coś stać ? Nie sprawdzałam testach(bo sadziłam że nie jestem ale wątpliwość miałam) Teraz mam koszmary, nie moge przestać o tym myśleć czy byłam czy nie? A jeśli byłam to czy mogę sie dowiedzieć ??? nie minął jeszcze tydzień. Proszę odpiszcie bo naprawde sie martwię. Nie będę się nikogo pytać dorosłych bo jak ostatnio się pytałam o antykoncepcja to pielęgniarki zaczęła głupie swoje kometarze. Nie wiem na temat ciąży prawie nic bo ja nie chcę mieć jeszcze dzieci za młoda jestem pierw szkoła itp.

Gość Mocherowa_Porada -P
Mało prawdopodobne abyś była w ciąży. Z tego co piszesz to naprawdę mało wiesz, a wydaje mi się że jak się rozpoczyna współżycie to przydałoby się więcej wiedzy na temat swojego ciała. I trochę odpowiedzialności, bo w ciążę można zajść ZAWSZE. Żadna metoda nie zabezpiecza w 100%. Dobrze żebyś sobie to uświadomiła.