Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobiccorboic

PRZEMOC w rodzinie i domu. pomozcie

Polecane posty

Gość corobiccorboic

24maja powiedzialam sobie "jeszcze raz mnie zbija, ide do pedagoga szkolnego." tamtego dnia tez mnie zbili, za to, ze podobno pyskowalam. moze i tak, moze pyskowalam ale bylam prowokowana. matka mnie bila pasem, pamietam. po nogach , rekach, twarzy, i plecach. gdy ojciec przyszedl tez mnie zaczal bic, gorzej, bo piescia. Tutaj na kafeteria opowidzialam o tym, kazali mi isc do pedagoga albo na policje. nie odwazylam sie. powiedzialam dobie, jeszcze raz.... No i stal sie ten drugi, kolejne raz. Dostalam dzis. Za co? za to ze dalam sie sprowokowac. matka ma chore nogi, pracuje w domu na sile aby pokazac ze ona moze pracowac nawet jak jest chora. meczennica... wyzywala mnie dzis zawsze wyzywa, stalo sie dla mnie to juz codziennoscia. olewam to wszytsko. rano gdy zaczela sie awantura najpierw siostra pobila mnie ciapem. matka mowila tylko zamknij morde i zamknij morde. ojciec sie nie odzywal. starsza siostra kazala mnie bic. ale nikt nie bil. kiedy poszlam sie uczyc na gore ojciec przyszedl za jakis czas i mowi wez sie za sprzatanie ja powiedzialam juz posprzatalam teraz sie ucze bo musze wyciagnac sie na lepsze oceny. on mowi idz osprztaaj ja mowie juz posprztaalm, to on wyrwal mi kartke z ktorej sie uczylam szarpnal mnie rzucil 2x o sciane, potem 3x piescia dostalam w plecy potem rzucil mnie na fotel i szarpal za wlosy i uderzyl mnie noc, nie pamietam czy piescia czy reka. matka wpadla do pokoju i krzyczala na ojca. kiedy on wyszedl z mojego pokoju matka powiedziala idz na dol sie uczyc, to ja na to ze nie bo mam tutaj wszytskie ksiazki itd a ona mowi to niech cie ojciec zabije tylko ty nie wrzeszcz zeby ludzie nie slyszeli na ulicy. ja powedzialam ze bede niech sie wkoncu dowiedza co sie tu wyprawia! ona wyszla. poszli na dol i ojciec powiedziial do matki nie pierdol sie. niedanwo mnie wolali na obiad ja nie moglam jesc nie chcialo m isie nie dobrze mi bylo. zawolili mnie krzyknela ze nie bede jadla, to matk aprzyszla z kijem na gore do mnei do pokoju zaczela mnie bic zrucila mnie z krzesla, potem ojciec przyszedl zaczal mnie bic piescia podniosl mnie za brzuch za skre do gor i przytrzymal mnie i zaczal bic potem przyszla siostra zaczela mnie bis szarpala i ciagnela mnie na dol za wlosy, potem cos sie zw man stalo trzeslam sie chcialam ale nie moglam wymiotowac mama palec rozciety przyszla babcia a siostra moja powiedziala ze powinanm byc zzabita za dzisiejszy dzien. glowa mnie strasznie boli zygac mi sie chce. zadzwonilam napolicje ale nie mialam odwagi poweidziec adresy i jak sie nazwam. powiedziali mi tylko ze powinnam sie sluchac rodzicow! :( rozlaczylam sie. przyszla matka niedawno pyta czego placzesz a ja na to ze policja zarzz przyjedzie, a ona na to ze no t obardzo czekamy. :( wcale nie przyjedzie, jejku nei dobrze mi ;(

Musisz skontaktować się z policją i jeśli nie telefonicznie to osobiście. Albo udaj się do szpitala bo pewnie masz jakieś obrażenia. Może wtedy oni przekażą sprawę do policji. To musi się skończyć. Nie wiem ile masz lat i czy jesteś w stanie zacząć samodzielne życie ale to musi się skończyć bo w końcu mozesz zostać kaleką.

Gość łał...............
a ja mysle że to prowokacja :(

Gość zrob tak
uciekaj z tego domu ,szybko biegnij na policję,to zwykła przemoc ! Choc pachnie tu prowokacją...mhmm

Gość cotozarodzina
kurcze, ile razy to jeszcze napiszes na roznych topikach?

Gość AUTORKO TOPIKU
ukradnij im kasę, uciekaj z tego domu prosto do szpitala-tam w szpitalu zobaczą ze jesteś pobita i możesz zawiadomić policj ę