TOtu-TOtam 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Zapraszam na pogawędki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga11111111 Napisano Czerwiec 9, 2007 Pozdrowienia z Leeds ( to chyba tez west yorkshire) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja witam z... Napisano Czerwiec 9, 2007 LEEDS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leeds sie kłania Napisano Czerwiec 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga11111111 Napisano Czerwiec 9, 2007 poki co Leeds gora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też z Napisano Czerwiec 9, 2007 Leeds-hello!! pozdrawiam cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TOtu-TOtam 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 żeby było smiesznie ja tez jestem z Leeds Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i wszyscy Napisano Czerwiec 9, 2007 sie odnależli na jednym forum. Jaka macie pogodę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TOtu-TOtam 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 pochmurno,chociaz słoneczko sie przebija od czasu do czasu-duszno i 26 stopni na temometrze :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga11111111 Napisano Czerwiec 9, 2007 super ze jest nas tu tylu , szkoda tylko ze nie znam waszych plci kochani ;) dobrze sie zakamuflowaliscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga11111111 Napisano Czerwiec 9, 2007 ...... a moze wybierzemy sie wszyscy na Rhondey Park :) podobno sa fajne karuzele i cyrk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TOtu-TOtam 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 jestem kobietą... a co wycieczki na Roundhay Park...jutro pracuję niestety..a dzis już nie dam rady :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga11111111 Napisano Czerwiec 9, 2007 Kochani Nie spac :) chociaz wy pewnie balangujecie ..... no to oki :) ja tez zaraz ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga11111111 Napisano Czerwiec 10, 2007 Dzien dobry LEEDS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskra_boża Napisano Czerwiec 12, 2007 Bradford... Prawie jak Leeds :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spia wszyscy Napisano Czerwiec 13, 2007 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no answer.... Napisano Czerwiec 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faktycznie straszne Napisano Czerwiec 14, 2007 czytaliście? : http://leeds.blog.onet.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapraszammmmm.mmmm Napisano Czerwiec 16, 2007 www.leeds.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i nikogo już tu nie ma... Napisano Czerwiec 20, 2007 nie wierzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach