Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asawwaa

Krwawienie niecały tydzień po skończonym okresie. co to jest?

Polecane posty

Gość asawwaa

Okres miałam kilka dni, w terminie, jak zawsze.Kilka dni po tym jak się skończył miałam krwawienie... przez pare dni,na początku bardziej obfite,potem już co raz słabsze. Krew wydawała mi się jakaś ciemniejsza...ale nie jestem pewna. Dodam,że ostatniego dnia tego prawidłowego okresu kochałam się... no i jakieś 5-6 dni później pojawiło się to krwawienie. o co chodzi? nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji. nie biorę tabletek antykoncepcyjnych...

Gość nie wiem ale ja też tak mam
już od ponad roku. Mam okres już 11 lat. Ale miałam zanik na skutek różnych tam problemów. Leczyłam się hormonalnie. No i po tym, jak po 3 latach na proahcach w końcu udało mi sie dojść do tego, ze mam okres sama z siebie, tak mi zostało- ok. 5 dni po okresie (który u mnie i tak trwa tydzień:o ) mam takie krwawienie 2-3-4 dni i potem niby jest owulacja, a przynajmniej na to wskazuje zmiana śluzu, no a potem już normalnie. Okres mam co 36 dni mniej więcej. Mój lekarz twierdzi, ze wszystko jest ok, że tak widocznie mi się ustaliło, że [póki mam normalny cykl z owulacją, bez ingerencji leków, to żeby to tak zostawić. WIęc od tego się chyba nie umiera.

Gość werg
też tak mam. miałam okres jakos ponad tydzień temu a dzis zaczęłam krwawić. moje krwawienie jest slabe i ma jasno-czerwony kolor. kochałam sie dzien przed tym dziwnym pierwszy raz spotkanym u siebie krwawieniem. co moze byc jego powodem?