Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zapalke

co sadzicie o krotkich wloskach u dziewczyny tak 2,3 milimetry?

Polecane posty

Gość rybula
wiesz, ja bym się nie odważła na to , ale u innych pdziwiam i cenię oryginalność. o ile oczywiściewwłosy są zadbane to ok :)

Gość broszka
Miałam tak wygolone włosy, szczerze mówiąc to teraz chciałąbymz nowu tak miec:) Mam półdługie i tesknie za krociotkimi:)

Gość a ja nic nie chce moiwc
a dlaczego tak jezdzicie po dlugich wlosach? ja mam dlugie blond wlosy, ale tylko dlatego ze takie lubie u siebie i mi ajbardziej pasuja, za to bardzo podobaja mi sie krociutkie wlosy u kobiet, sczegolnie gdy dziewczyna ma duze oczy, do mnie takie nie pasuja, bo mam odstajace uszy, ale sama bym chetnie takie zrobila tymczasem bolace sa takie opinie, ze jak dziewczyna ma blond dlugie wlosy, to na pewno pusta lala z solarium zniszczona tapirem i farba, takie myslenie niezbyt dobrze o was swiadczy

Gość Szaroczarna
ja miałam juz 3 razy włoski obcięte na kilka mm i czułam sie WYŚMIENICIE!!!:) super sprawa,zero problemów,szybkie mycie i wystarczyło wytrzec ręcznikiem i juz suche,odrobina zelu zeby nadac ładny kształt i gotowa do wyjscia :) z checia znów bym sie tak obcieła,bo dobrze mi w krótkich ale właśnie-praca...jednak elegancki wygląd wzbudza wieksze zaufanie u pracodawców...a w takich mega krótkich wygląda się czasem jak ktos kto jest szalony itp. itd. teraz mam włosy do ramion,takie nijakie :O i chodze w spiętych bo zle mi w rozpuszczonych... a najlepsze w mojej fryzurce było to ze włoski same stały dęba,nie trzeba było ich stawiac na zel...poprostu mam wrodzonego punka ;) :D:D heh zawsze sie wszyscy pytali czy to moje :P

Gość nikt nie jeździ po dlugich wło
sach, czytaj ze zrozumieniem. Chodzi o to, ze dla wielu kobieca kobieta to tylko taka z długimi włosami i dużym biustem. dlugie włosy sa piękne, ale nie mają one monopolu na kobiecość.

hm... wg mnie nie jest to najlepsza fryzura dla kobiety. Chyba, że chcesz się pokazać, wyróżniać i czuć na sobie wzrok innych przechodniów :P