Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bmkaaa

dlaczego oni zdradzają ???

Polecane posty

Gość Bmkaaa

nie moge zrozumiec a tym bardziej usprawiedliwic facetów ktorzy zdradzają... pracuje od roku z prawie samymi facetami i ciągle mam propozycje wspolnych imprez, ostatnio bezczelne: moze hotelik po pracy ?? itp. i wiem ze są zonaci.... brzydze sie takimi ... jak z nimi "walczyc" i dac nauczkę ???

Gość moze hotelik
dziewczyno zapytj: a twoja zona to lubi takie trojkaty, bo zakladam,ze ona tez bedzie;) mam ja zaprosic osobiscie, czy ty sam to zrobisz:) ja pracuje prawie z samymi facetami, ale po czterdzietce i kazdy pomocny, ale bez przesady, co ja jestem dziewczyna na telefon? Nigdy mnie zaden nie zaczepil, utrzymuje dystans :) i zawsze pytam o zone i dzieci:)

Gość pamparam
Ja tak zniechęciłam swojego szefa. Muszę przyznać, że konsekwentny był - prawie rok mnie adorował. Często podpytywałam go o rodzinę, ale uparcie unikał tematu. Z formy jego wypowiedzi można było wysnuć wnioski, że w ogóle sam jest na tym bożym świecie chłopina. Teraz mam już spokój, ale ciężko było tym bardziej, że mi imponuje swoją inteligencją, dowcipem i przebojowością. Gdyby był wolny na pewno bym mu uległa.

Gość a ja zapytam
dlaczego są wierni i nie chcą zdradzać?

Gość sun28
moze bo im na to pozwalamy? my kobiety? wiele kobiet nie ma zasad i sypia, umawia sie z zaobraczkowanymi facetami i co najgorsze bez skrupołow. wiec drogie PANIE zcznijmy od samych siebie!!!!!!! Same sobie nawzajem robimy swinstwa

Gość realne az do bolu
srututu klebek drutu , uwierzylby kto

Gość ta po przejsciach
szkoda,że mój nie spotkał takiej mądrali która by mu odmówila.Większosc raczej nie odmawia,mało jest kobiet z klasą.:(

Gość dlaczego zaraz madrali
a nie normalnej, madrej babki-a pretensje to do swojego faceta,zenie potrafi trzymac zapietego rozporka a nie do innych, czytalas co wyprawiaja zeby babke poderwac wlacznie z zapominaniem o posiadaniu rodziny. Jak chcesz trzymac w domu zdradzacza,to sie licz z tym,ze na inne tez poleci.

Gość zdradzają bo
zdradzają nie dlatego ze taką maja nature, ani tez dlatego ze mają za mało sexu, ale zwyczajnie dlatego ze zobacza lale która ich kręci i powstrzymac sie nie mogą- wniosek taki, ze są bardzo słabi, miernoty, bez silnej woli

Gość mój facet
moj facet jak był z była to poszedł do agencji bo był ciekawy a ona nie dawałą mu dupy od miesiaca. Ale co istotne wcale nie uwaza tego za zdrade tylko jak sie wyraził "za krótki zwiazek z tamta agencyjną kobietą". Dlatego pewnie teraz jak wiem ze i mnie zdradził wypiera sie tego konsekwentnie, bo to dla niego nie zdrada tylko krótki zwiazek z ta małą pinda z która mnie zdradził.

Gość OdFacetaDlaKobiet
Dla was wszystkich, prawda jest taka. Jest kilka typ facetow. Najgorszy, i mialem kolege takiego, jest taki ktori mimo tego ze ma dziewczyne to zawsze bedzie szukal cos na boku, po prostu bo chce. Taki to sie nie zmieni. Jest inny typ ktory znajduje sie w situacji n.p. jest w zwiazku trudnym i nie ma wijscia tylko szukac sobie kogos innego. Trzeci typ jest taki ktory nigdy nie zdradzi bo jest calkiem przeciwko jego zasad. Jako facet to tez dla mnie zdrada tez jest przerazajace. Same wiecie ze to nie tylko faceci tak postepuja. Bardzo prosta rzecz, jak nie ma dzieci i jest tylko 2 ludzi w zwiazku to kto zdradza ? Jak ma byc koniec zwiazka to niech bedzie i szuka sie od nowa kogos.

Gość ale nie ma sensu
Ale nie ma sensu szukac od nowa kogoś bo ten nastepny bedzie taki sam. wszytcy zdradzaja , dlatego kobiety musza przybrac dystans do zwiazków, traktowac je mniej powaznie i nie powierzac swojej przyszłosci na zwiazkach z facetami, bo to nie ma sensu.

Gość OdFacetaDlaKobiet
Tak Ci jest latwiej, jak "kazdy zdradza" to latwiej jest Tobie tez. Tlumacz to sobie tak ale prawda jest taka ze nie kazdy jest taki. Jak znasz swoja wartosc i widzisz u drugiego czlowieka tak samo to masz szanse na udany zwiazek. Kazdy rezikuje w zwiazku ale pewne typy to od gory mozesz unikac.

Gość iiiiiiiiiitg
a jak masz okazje to nie skorzystasz?

Gość OdFacetaDlaKobiet
Dlaczego mam skorzystac, w kazda chwile moge miec okazje, musze tylko szukac kogos i znajde bez problemu, nic w tym madrego nie ma, ale nie chcem. Jak bylem "singlem" to robilem tak, jak jestem teraz z kims kogo kocham i ktora mi daje wszystko to na co mi "okazja" ??

Gość A jakas...
mila kolezanka w pracy? Moze na jakiejs imprezie firmowej nie skusilbys sie?

Gość A jakas...
jak juz bedziesz dluzej ze swoja dziewcznya?

Gość iiiiiiiiiitg
ty nie szukasz ale może zdarzyć sie że tzw. okazja sama ci sie pcha w rece, do tego sprzyjające okoliczności, alkohol, jakis wyjazd b. atrakcyjna dziewczyna...

Gość OdFacetaDlaKobiet
iiiiiiiiiitg, Myslisz ze juz tak nie mialem, zdradzalem kiedys to wiem doskonale co to wszystko znaczy, od poczatku do konca. Wiem co jest w tym zlego, jak czlowiek sie czuje po tym, i jak to moze czlowieka zmienic. Wiem ile krzywdy to moze narobic dla innych ludzi i dla siebie. Wiem jedno, nie jest warto zdradzac, chyba ze czlowiek jest zmuszony jakos. Ja bylem w zwiazku gdzie nie moglem odejsc bo byly dzieci i zona to nic nie chcial miec ze mna wspolnego przez lata. To co mialem robic ? Jak teraz jestem w zwiazku teraz "normalnym", to dlaczego mam kogos zdradzac ? Co, moze Ty tak masz i myslisz ze kazdy nie potrafi sie opanowac.

Gość OdFacetaDlaKobiet
iiiiiiiiiitg , "okazja sama ci sie pcha w rece", uwierz mi nie ma czegos takiego, trzeba chcec i to znaczy ze czlowiek szuka. Nigdy nie mialem problem ze znalezeniem kobiety, nie musze czekac na okazje uwierz.

Gość zapach pomarańczy...
A ja życzę Wszystkim udanych związków, gdzie bedzie na zawsze w nich gościć milość i odpowiedzialność za partnerkę(partnera), oby w nich nigdy nie zaistniała zdrada. Niech dziś Św Mikołaj spełni te życzenia!:D

Gość bo lubią ten sport
Wszystko. :O

Gość kurnik
to kobiety kusza gdyby powiedzial NIE facet nic by nie dostal !!!!!!!!!!!!!

Kurnik, nie zwalaj wszystkiego na kobiety. Chcą obie strony, nikt nikogo na siłę do łóżka nie ciągnie, a swój rozum każdy ma.