Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noico-ona

facet zbyt napalony??

Polecane posty

nam chłopaka -21 lat a ja 17:/ i wiadomo co on chce tylko że ja nie bardzo i to nie chodzi oczywiście tylko o ciąze .. można powiedziec ze nie widze w tym zadnej przyjemności.. co z tym zrobić?/

Gość Lidzia.17
a probowałaś kiedyś ...jak nie to skąd wiesz ze nie będziesz miała z tego przyjemności?

Gość siusiak maly
no wlasnie wlasnie

Gość Lidzia.17
a tak w ogóle ile z nim jesteś ?

do samego \"końca\":)) to nie doszliśmy ale on by chciał a ja nie. to co do tej pory robiliśmy nie daje mi praktycznie żednej przyjemności.... ale ja go kocham

Gość po pierwsze nie rób
nic wbrew sobie, po drugie nie musicie od razu iść do łóżka, zacznijcie od jakiś pieszczot itd, zobaczysz jak to jest i może sie zdecydujesz

Gość siusiak maly
ale czyli co robiliscie? bo rozumiem ze seksu zero ale co robiliscie? skoro ci to przyjemnosci nie sprawia to dziwne:P:P

Gość siusiak maly
jesli ty nie chcesz to mu powiedz jak kocha to poczeka:P

Gość Lidzia.17
a może on nie umie zaspokoić Twoich potrzep dlatego nic takiego w tym nie widzisz...nie musi być wcale sexu żeby dziewczyna doszła do orgazmu.

Gość siusiak maly
ale to chyba norma ze facet sie napala trza go przytemperowac i juz:D:D haha powaznie:)

Gość Lidzia.17
acha on nie jest zbyt napalony to jest normalne ze on chce

Gość siusiak maly
wszystko w swoim czasie moim zdaniem:)

ale ja go rozumiem boi w końcu on jest dużo starszy i ma swoje potrzeby:)) może ja jestem na to jeszcze za młoda??://

Gość Lidzia.17
ja mam tez 17 a mój ma 20...zaczelismy jak bylismy ze soba około 4...czy 5 miesiecy teraz juz jestesmy 1rok i 4 mies...

Gość siusiak maly
a on jest jeszcze prawiczkiem czy nie? on tez powinien zrozumiec ciebie...

Gość Lidzia.17
jezeli bedzie musiał zbyt długo czekac to moze cie zostawic ale to jeszcze zalezy od faceta jaki jest.

Gość Lidzia.17
a łapiesz chocaz jego ptaszynke do reki...to juz by było dobrze...jerzeji nie to ...

Gość siusiak maly
to ja chyba jestem najlepsza z Was bylam z facetem 1,5 roku i nic rozstalismy sie na rok teraz jestesmy znow 1,5 roku i dopiero zaczelismy wspolzyc:) poczekal, i nie robil mi zadnych wyzutow ani nic tyle ze razem przezylismy swoj pierszwy raz i tez nalegal ale potrafil cierpliwie czekac

Gość ja ze swoim jestem
już 4 lata i nic z tego, a zaspokajamy się w inny sposób i czekamy na reszte do ślubu:)

Gość siusiak maly
moim zdaniem jesli nie jest w stanie poczekac to sobie go daruj seks nie jest jakims priorytetem

Gość siusiak maly
ja jestem ze swoim---> no w sumie to tez jest dobry pomysl po co sie spieszyc tak na prawde wszystko przed nami:D:D

Gość Lidzia.17
a tak w ogóle chociaż łapiesz go ?

Gość karol_19ldzostr
laska daj dupy bo pojdzie do innej

Gość tzn jak sie zaspokajacie
:o ah ta katolicka moralność :o

Gość Lidzia.17
ja jak mialam 15 blat to juz ciagnelam lache elegancko i nie bylo problemu

myśle ze jest prawiczkiem ale oczywiście pewności nie mam:/ myśle ze on chce tego bo jego kumple już dawno zaczeli ale oni sa dziewczynami starszymi ode mnie:/ a nie chce zeby mnie zostawił z tego powodu:(( nie wiem czy bedzie czekał

Gość siusiak maly
mnie sie cos wydaje ze sama nie wiesz czego tak na prawde chcesz pamietaj! antykoncepcja to podstawa!

Gość emphetepe
ehh...wiesz dlaczego cui pieszczoty nie sprawiaja przyjemnosci? bo albo sie boisz ze za bardzo on sie napali..i sie blokujesz albo dlatego ze on robi to nieumiejstenie piesciłas sie 'tam' kiedys sama? jesli tak i sprawiało ci to przyjemnosc to połowa sukcesu..jesli nie to nauczycie sie razem..tylko ze musisz mu mowic kiedy boli, kiedy nie tak, kiedy niekomfortowo ja z moim chłopakiem rozmaiwałam..on pytał czy ok..jak było nie to to mowiłam..ale mowiłam ze np delikatniej, mocniej, troszke w lewo..wiem..to brzmi troche smiesznie..ale przeciez oni nie sa naszymi ciałami i nie odczuwaja za nas tego co robia..jemu moze sie wydawac mocno a nam lekko i vice versa... takze po pierwsze rozmowa, dialog...rady... po drugie to powiedz jak sie piescicie..jestes anonimowa wiec mozesz opisac tu... nic, naprawde nic nie sprawia ci przyjemnosci? moze poprostu zaczynacie odrazu do pieszcot tamtych miejsc..a co z całowaniem szyji, karku, ramion..co z delikatnym dotykiem jego dłoni na twoim ciele..to rozgrzewa i 'napala'