Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spelniajaca kryteria

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Polecane posty

Mówią, że kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej własnej duszy... Połowy samego siebie... I nikt nie rozumie, że jedno serce to za mało, by żyć... "...czujesz, rozumiesz, nie zawsze pojmujesz, lecz ufasz bez końca..."

Gość ghostek
"Jedno serce - jedna dusza"

Gość jesli bylbyś workiem
ale my to wiemy tylko tak trudno odszukac tę drugą połówke ,a jeszcze gorzej gdy trafimy ,ale nie na tą co była nam dana

Gość ghostek
więc nie trafiamy na właściwą.

tak i co potem męczyć się czy szukać,a kolejny dylemat jeśli jej nie znajdziemy to może już lepiej pozostać w pustostanie i sytuacja patowa powstaje

Gość ghostek
Chyba warto szukać. Chociażby po to, by tej drugiej swojej połówce dać szczęście.

miłość jest piękna już tyle o niej napisano pięknych wierszy ,nakręcono filmów ...ale sytuacje w życiu naprawde są różne niekiedy nie łatwo rzucić wszystko ,spalić mosty i wybrać się na poszukiwanie prawdziwego uczucia...choć do odważnych świat nalezy ,a życie ma sie jedno

Gość ghostek
ja wolę dawać, niż brać.

mnie to sie bardzo spodobalo,bo to piekne:) tylko czy prawdziwe? dawanie jest lepsze niz barnie,gdy sie moze komus sprawic szczescie a szczegolnie komu kogo sie kocha

dawać ale i też dostawać obópulnie odwzajemnione uczucie ma szanse na wielką milość

gdy to ta wlasciwa osoba dawac jest cudownie, bo choc robisz to bez interesownie, to czujesz jak to do Ciebie wraca z podwojoną mocą. A gdy trafisz nie wlasciwie dajesz bo tak czujesz ale nic do ciebie nie wraca....czujesz pustkę wsercu i tracisz wiarę w bezinteresownosc...

smutne to co napisalas(es)

"Kiedy nikogo nie będzie i pomyślisz, że nikomu nie zależy. Kiedy cały świat opowie się przeciwko Tobie i poczujesz się osamotniony. Ja będę obok Kiedy ten na kim najbardziej Ci zależy, nie będzie dbał o Ciebie. Kiedy ten, komu dasz swoje serce, rzuci Ci je w twarz. Ja będę obok Kiedy osoba, której zaufałeś zdradzi Cię. Kiedy ten, z którym dzielisz wszystkie myśli i tajemnice, nie będzie pamiętał nawet o Twoich urodzinach. Ja będę obok Kiedy wszystko, czego będziesz potrzebował, to ktoś, kto Cię wysłucha. Kiedy wszystko, czego będziesz potrzebował, to ktoś, kto otrze Twoje łzy. Ja będę obok Kiedy Twoje serce będzie tak bolało, że nie będziesz mógł nawet oddychać. Kiedy będziesz chciał już tylko położyć się i umrzeć. Ja będę obok Kiedy zaczniesz płakać słysząc smutną piosenkę. Kiedy łzy nie będą chciały przestać płynąć. Ja będę obok Więc widzisz, będę obok aż do końca. To jest obietnica, którą mogę Ci dać."

to tez mi sie bardzo podoba:)jak pierwszy raz czytalam to abrdzo sie wzruszylam

a potem tak niesamowicie trudno jest zaufac i uwierzyc ze ktos ma dobre intencje. Czuję sie wykolejona przez zycie i swoje dotychczasowe związki, wiem ze zaden z nich to nie moja polówka... teraz to juz nie wierze ze kto taki dla mnie został stworzony.

Gość ghostek
lasinea----- a co nam szkodzi wierzyć w takie słowa???

a ja jestem jakas rozdarat sama nie wiem w co wierzyc,zakonczyl sie moj zwiazek-coz w pewnym momencie myslamz,e to jednak ten facet jednak okazalo sie inaczej-zreszta nie wiem,a jak potem wyjdzie,ze to byl jednak ten wlasciwy anie umielismy sie do gadac w suemei nie wiem czy mozna wierzyc w cos takiego jak swoja druga polowka,moz epoprostu ludzie sie spotykaja sa zesoba by latwiej bylo im przejsc przez zycie i rodzi sie miedzy nimi wiez moze wtym wszystkim oto chodzi by miec kogos na ta kreta droge zycia,kto bedzie ja ulatwial

nadzieja umiera ostatnia

Gość ghostek
nadzieja nie umiera nigdy :)

moja nadzieje zasypały popioły wypalonego uczucia, potrzebuje sprzątacza chyba ;P

ah niekiedy jest zdeptana bardzo mocno i wtedy usypia snem wieczystem:)

Gość ghostek
Najlepszą sprzątaczką jest czas...........

kiedy umiera nadzieja konczy sie zycie

czas nie zawsze leczy rany czasem je poglebia

Gość ghostek
jeszcze raz powtórzę - nadzieja nie umiera.... ona musi żyć w nas i dla nas........

czyli ja juz wegetuje

Nadzieja jest matką głupich, ale jak kazda matka swoje dzieci kocha...

dlatego pisze,ze jak nadzieja umiera to my umieramy-bo be znadzieji zyc nie mozna