Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edi33

Drugie dziecko-gdy z pierwszym cesarka

Polecane posty

sama nie wiem bo ogolenie po cesarce czulam sie dobrze najgorsze byly pierwsz 12godzin ale jak widzialam synusia to bylo super odrazu kazalam zeby byl przy mnie darly sie na mnie te polozne ze mam odpoczywac a ja chcial miec non stop dziecko przy sobie:)fajnie powspominac a ty edytko chcial bys uordzic drugie aturalnie czy miec cesarke?

ja sobie zaplanowałam na koniec sierpnia, ale wtedy okazało się już, że jestem od dwóch miesięcy w ciąży. Wiesz, chciałam przytyć, zrelaksować się, żeby dziecko miało jak najlepsze warunki... I zamiast w maju, urodziłam w marcu. A tak miałabym dwie rogacizny..

Ja to moje drogie depresje poporodowa mialam przez tydzien-TRAGEDIA!nie chcialam idziec syncia przez2 dni.Ale pozniej juz ok.ZERO cesarki-nigdy wiecej!!!Jak masz na imie kulko??

Milo mi się z wami rozmawiało, ale za dwie godzinki karmienie. Idę trochę odpocząć. Odezwę się jutro. Miłego wieczoru... zwłaszcza tym starającym się :)

Gosia ty czarna jestes!!!no no no.Ale ty to szczesciara jestes.Plany nie poszly w łeb

Gosiunka dobranoc kochana!Caluska tam mlodej daj odemnie!!!!!!!!!!!!

mam na imie sylwai milo mi dziewczyny Was poznac ja mam \"dopiero\"23lata dalam to slowo w cudzyslowiu bo ten kto mnie nie zna mowi ze dosc mlodo zalanowalam sobie dzidziusia, ale ja jak skonczylam liceum to odrazu zaczelismy starania wiedzac ze ide na studia no i przez 6miesiecy nie moglam zajsc az tu nagle mielismy rozpoczac leczenie i zaszlam.Od dawna kochamy dzici moj narzyczony tez bardzo i za t go kocham najbardziej:)!i juz rozmawiamy o drugim ja wlasnie koncze studium i ide na normale studia mam tak kochana i pomocna rodzinke ze moge rodzic dzieci i sie uczyc daje sobie rade:)troszke sie rozpisalam za bardzo:)

SYLA-to ty szczesciara jestes!Gratulacje.Ja mam siore,urodzila jak miala niecale19lat-wtedy zalowala ze za wczesnie ale teraz zmienila zdanie.I dobrze bo szkoda ze ja wczesniej nie zaczelam

napisz no mi tutaj zaraz jak tam tą usmiechnieta się robi-w preferencje i co dalej?

nie no akurat ja chcial ukonczyc liceum bo to jednak studium to tylko w weekendy, ale polecam kazdej dziewcynie ktora chce miec dziecko i ma do tego warunki to niech nie czeka dla nas to jest samo szczescie:)

Gość agaww
Witam Ja miałam dwie cesarki i faktycznie w drugą ciąże zaszłam po półrocznych staraniach a w pierwszą bez problemu ale nigdy nie skojarzyłam ze w tym może być powód że miałam cesarkę Dzięki za otwarcie mi oczu a wogóle to jestem Ewa lat 36

a nie preferencje tylko na klawaiature wcisnij dwokropek i nawias i pozniej wyskoczy usmiechnieta:) :( :O

witaj ewo wychodzi na to ze jestem najmlodsza ale chyba to nikomu nie porzeszkadza?

;0dzieki Syla ale chyba nic mi nie wyszlo Ewcia witamy cie serdecznie.Dzieki ze z nami jestes.W jakim wieku masz swoje szczescia?

Sylwia o czym ty gadasz?Gdybym cie nie zapytala o wiek dalej bym z toba pisala!!!I bede!!!!!

Gość agaww
no mnie na pewno nie Nigdy nie oceniałam poziomu ludzi po ich wieku A zresztą mamy coś wspólnego Teżmiałam 19 lat jak miałam pierwszą cesarkę:)

Gość agaww
Edi syn ma 16 lat a córka 12

Gość kuleczka
ja mialam nie cale 22lata jak urodzilam, ale mowie ze gdyby nie lieceum kotre chcialm ukonczyc to pewnie juz wczesniej bym zaplanowala. kochana buzke zrob wciskajac : a nie ; i nawias zaraz po dwukropku ) : )

Gość agaww
niom już duże syn dawno mnie przerósł A czarna nie jestem bo jestem początkująca tutaj

Gość agaww
Kuleczka to sorki coś mi sie pomyliłoz tym wiekiem jak czytałam wyżej tj z jakąś inną dziewczynką chyba Gosią

Gość kuleczka
aj juz nie wiem chcil zmienic sobie haslo a sie zaswiecilam a co tam

Aga wejdz nagórze w preferencje wpisz tam sobie co tam uwazasz i po klopocie

Gość kuleczka
aj juz nie wiem chcil zmienic sobie haslo a sie zaswiecilam a co tam

A o ile starszych facetow macie?No czy tam młodszych ewentualnie?