murb 621 Napisano 59 minut temu 6 minut temu, Miecz napisał: A który pieniądz śmierdzi? Są ludzie, którzy doskonale zdają sobie sprawę z upływającego czasu. Czy mam uprawnienia by kogoś osądzać? Nie mam tolerancji dla różnych rzeczy. Nie osądzam ale swoje zdanie na jakiś temat mogę mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 58 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: A który jego aspekt Cię interesuje? Każdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Wiesz, że należę do osób, które by chciały by świat był idealny, politycy uczciwi i dbający o dobro wspólne a młode dziewczyny nie sprzedawały się obleśnym dziadom. Jednak jestem już stara i wiem, że jest jak jest. No. Ale mimo wszystko to okropne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 56 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Nie mam tolerancji dla różnych rzeczy. Nie osądzam ale swoje zdanie na jakiś temat mogę mieć. Oczywiście że możesz. Bywa i tak, że nasze opinie opierają się na bardzo prostym przekazie: że ja tak nie potrafię i nie mogę! Szlag by to tafił! Edytowano 56 minut temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: Każdy? Nie potrafię zdecydować od czego zacząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 51 minut temu Najlepsze lekarstwo na frustrację to zdać sobie sprawę z tego gdzie jest moje miejsce w szeregu. Wtedy nie ma sensu komentować urody, zachowania czy sposobu zarabiania na życie. Nie nadaję się do tego, ale to nie znaczy, że tacy ludzie są spier/doleni. Moje życie to odbębnić szychtę, wrócić do domu i uzmysłowić sobie, że nigdy na świeczniku nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie potrafię zdecydować od czego zacząć. Może od zaprzestania manipulacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: No. Ale mimo wszystko to okropne. Tak, jednak już chyba obie wyrosłyśmy z wiary w możliwość zmienienia świata. (Formalnie nie wypisałam z ngo, której byłam członkiem na studiach, jednak pewnie przez brak opłacania składek mnie wykreślili) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 45 minut temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Oczywiście że możesz. Bywa i tak, że nasze opinie opierają się na bardzo prostym przekazie: że ja tak nie potrafię i nie mogę! Szlag by to tafił! Nie chodzi o to, że nie mogę. Nie mam ciągot w kierunku blond piękności. Nie wiem też czy mam gotowość płacić za seks. Chyba nie. Jeśli chodzi o wyjazd do Monaco to raczej jest w moim zasięgu. Gdybym wpadła na pomysł wycieczki to bym wiedziała, co trzeba zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 43 minuty temu 6 minut temu, Miecz napisał: Może od zaprzestania manipulacji? Mieczu, jeśli prowadzisz jakąś lekcję to musisz to robić bardziej wporost ponieważ nie rozumiem o co Ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 42 minuty temu 9 minut temu, Miecz napisał: Najlepsze lekarstwo na frustrację to zdać sobie sprawę z tego gdzie jest moje miejsce w szeregu. Wtedy nie ma sensu komentować urody, zachowania czy sposobu zarabiania na życie. Nie nadaję się do tego, ale to nie znaczy, że tacy ludzie są spier/doleni. Moje życie to odbębnić szychtę, wrócić do domu i uzmysłowić sobie, że nigdy na świeczniku nie będę. Chcieć to móc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie chodzi o to, że nie mogę. Nie mam ciągot w kierunku blond piękności. Nie wiem też czy mam gotowość płacić za seks. Chyba nie. Jeśli chodzi o wyjazd do Monaco to raczej jest w moim zasięgu. Gdybym wpadła na pomysł wycieczki to bym wiedziała, co trzeba zrobić. Bez urazy, ale chyba wiesz jak są traktowani Polacy w Monaco? Tamtejsi kelnerzy to mistrzowie w ocenianiu klientów. Zawsze jednak można pochodzić po ulicach, zonanizować wzrok widokami i napisać na Fejsie: byłem w Monaco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Mieczu, jeśli prowadzisz jakąś lekcję to musisz to robić bardziej wporost ponieważ nie rozumiem o co Ci chodzi. Mnie też jest przykro. Takie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 41 minut temu 8 minut temu, taka_pokraka napisał: Tak, jednak już chyba obie wyrosłyśmy z wiary w możliwość zmienienia świata. (Formalnie nie wypisałam z ngo, której byłam członkiem na studiach, jednak pewnie przez brak opłacania składek mnie wykreślili) Piszesz słusznie ale jednak czasem mimo wszystko chciałabym mieć taką moc, żeby przerabiać świat na swoją modłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Bez urazy, ale chyba wiesz jak są traktowani Polacy w Monaco? Tamtejsi kelnerzy to mistrzowie w ocenianiu klientów. Zawsze jednak można pochodzić po ulicach, zonanizować wzrok widokami i napisać na Fejsie: byłem w Monaco. Nie wiem jak są traktowani Polacy w Monaco ponieważ tam nigdy nie byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Mnie też jest przykro. Takie życie A z jakiego powodu jest Ci przykro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Piszesz słusznie ale jednak czasem mimo wszystko chciałabym mieć taką moc, żeby przerabiać świat na swoją modłę. Ja już nawet nie mam takiej ciągoty, odkąd niestety pojęłam rozmiar skomplikowania świata i fakt że wszystkie próby ingerencji i reperowania świata przynosiły tragiczne skutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 32 minuty temu 5 minut temu, murb napisał: Nie wiem jak są traktowani Polacy w Monaco ponieważ tam nigdy nie byłam. Stawiam, że są traktowani jak wszędzie, bycie gorsza kategorią to jakiś post peerelowskie myślenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 28 minut temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Ja już nawet nie mam takiej ciągoty, odkąd niestety pojęłam rozmiar skomplikowania świata i fakt że wszystkie próby ingerencji i reperowania świata przynosiły tragiczne skutki. Może nie cały świat ale jakąś jego część? Topniejące lodowce na przykład? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 27 Napisano 28 minut temu (edytowany) 1. Jeżeli Sakiewicz by dopuścił się cudzołóstwa, będąc w związku małżeńskim i z tego co mi wiadomo mając dwójkę adoptowanych dzieci wraz z żoną na wychowaniu, no to z punktu widzenia chrześcijańskiego jest bardzo poważny grzech, bo de facto cudzołóstwem ryzykuje dobro całej rodziny w tym dzieci. Nie wiem, czy to gra służb, czy to zwyczajny fakt dokonany, więc nie mogę przesądzać, wiem jedno: jeśli byłaby to prawda, to ta prostytutka zarobiłaby na numerku co najmniej dwa razy, bo służby na przemian z klientem licytowaliby się ile jej dać w zamian za to by wypowiedziała się na korzyść jednej ze stron: A: nie, nie było numerka, to fejk/ B: tak, był numerek, potwierdzam. 2. Kolejna sprawa, to zauważcie, że większość tych modelek to de facto prostytutki. Potem taka będzie chciała sobie ułożyć życie i najlepiej z facetem który zaoferuje wygodne życie, ale też najlepiej trzymając w tajemnicy przeszłość i żyjąc w kłamstwie. To jest właśnie, panowie, że jak kobieta przedstawia się za modelkę, to szansa jak 8 do 10 że trudniła się w przeszłości nierządem, ale oczywiście najlepiej o tym nie wspominać i najlepiej się z tej brudnej przeszłości nie rozliczać, przed wejściem w związek. Edytowano 25 minut temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Może nie cały świat ale jakąś jego część? Topniejące lodowce na przykład? Za lodowce się nie biorę, ograniczam się do własnego ogródka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 24 minuty temu 13 minut temu, murb napisał: Nie wiem jak są traktowani Polacy w Monaco ponieważ tam nigdy nie byłam. Bez urazy, nie jesteśmy zbyt majętni. A Monaco zawsze zabiega tylko o takich klientów. Oczywiście, że zostaniesz obsłużona, ale.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 24 minuty temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Stawiam, że są traktowani jak wszędzie, bycie gorsza kategorią to jakiś post peerelowskie myślenie. Wyobrażam sobie, że są takie miejsca, gdzie ludzi oceniają po tym jak wyglądają, w co są ubrani, czym jeżdżą. Ponieważ nie mam zadęcia oraz odpowiedniej zasobności portfela to robię wycieczki bardziej budżetowe i raczej jadam kanapki z żółtym serem, ktre sama robię na kwaterze, która nie zawsze jest apartamentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 22 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: Bez urazy, nie jesteśmy zbyt majętni. A Monaco zawsze zabiega tylko o takich klientów. Oczywiście, że zostaniesz obsłużona, ale.... Jestem z tych, którzy się nie do końca przejmują co sobie myślą kelnerzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 77 Napisano 22 minuty temu Bardzo ładna, dziwne ze musi dorabiać w ten sposób. Wyglada jakby z samego modelingu mogła wyżyć ale podobno te modelki niestety właśnie b często tak dorabiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 21 minut temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Za lodowce się nie biorę, ograniczam się do własnego ogródka. Ja mam tylko doniczki na balkonie i jednak czuję pewien niedosyt ratowania globu. Stan lodowców mnie porusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Wyobrażam sobie, że są takie miejsca, gdzie ludzi oceniają po tym jak wyglądają, w co są ubrani, czym jeżdżą. Ponieważ nie mam zadęcia oraz odpowiedniej zasobności portfela to robię wycieczki bardziej budżetowe i raczej jadam kanapki z żółtym serem, ktre sama robię na kwaterze, która nie zawsze jest apartamentem. O tym właśnie piszę. Jeżeli ktoś tylko chce odhaczyć dane państwo, to wystarczy go zwiedzić w sposób tradycyjny, nie licząc na zbytnią gościnę. Patrząc z drugiej strony, Rosjan przyjmują tam z otwartymi ramionami, oczywiście tylko tych z zasobnymi portfelami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Wyobrażam sobie, że są takie miejsca, gdzie ludzi oceniają po tym jak wyglądają, w co są ubrani, czym jeżdżą. Ponieważ nie mam zadęcia oraz odpowiedniej zasobności portfela to robię wycieczki bardziej budżetowe i raczej jadam kanapki z żółtym serem, ktre sama robię na kwaterze, która nie zawsze jest apartamentem. To i u nas są miejsca gdzie tak oceniają, to jest pewna taktyka, masz poczuć się źle i wydać dużo by poczuć się lepiej. Mam na to wywalone, pcham się gdzie chce i mam to gdzieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Bardzo ładna, dziwne ze musi dorabiać w ten sposób. Wyglada jakby z samego modelingu mogła wyżyć ale podobno te modelki niestety właśnie b często tak dorabiają Takich jak ona są pewnie setki. Wyobrażam sobie, że konkurencja jest duża. Presja upływającego czasu też. Wykorzystuje czas kiedy jest uznawana za atrakcyjną. Chociaż i tak uważam, że takim starym dziadygom to na pohybel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 19 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Jestem z tych, którzy się nie do końca przejmują co sobie myślą kelnerzy. To nie ma znaczenia co oni myślą, ale czy Cię w ogóle obsłużą. Polecam taki wyjazd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach