Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidoff.

Jeden krok od przyjaźni do uczucia

Polecane posty

Gość Dawidoff.

Jak powiedzieć dziewczynie, z którą dobrze się znamy od paru lat, że poczułem do niej coś więcej niż tylko sympatię. Ona nie ma chłopaka i sądzę, że mnie lubi, ale do tej pory to była tylko przyjaźń... może zaprosić ją gdzieś albo co.... wydaje mi się, że ma trochę kompleksów, bo zawsze gdy mówię coś miłego kiwa głową i zaprzecza......

Gość mon11111111
a po ile macie lat, praw jej komplementy -na mnie strasznie podzialaly.

Gość Dawidoff.
po 21 :) dzięki. komplementy to chyba łatwe.

Gość sokole oko22
Weź ją na spacer, i poważnie porozmawiaj, powiedz jej że jest dla Ciebie kimś więcej niż przyjaciółką, jeżeli powie że czuje coś podobnego zaoferuj jej związek :) Miłości trzeba dawać szanse by jej nie starcić

Gość Agniechha
Uważam, że jeśli jesteście przyjaciółmi od kilku lat, to może być ciężko. Sądzę, że ona się już przyzwyczaiła do takiej sytuacji i traktuje Cię jak przyjaciela. A gdyby myślała inaczej, sama coś by już zaproponowała.

Gość Dawidoff.
dzięki mimo wszystko. chociaż troche mnie przybiłaś :(

Gość Dawidoff.
Jakie komplementy są najlepsze, tzn. co mam chwalić, buzię, urodę, inteligencje, poczucie humoru, figurę...pf.... i co, będzie wtedy moja ? :)

Gość Dawidoff.
wiem, pokażę jej swoje narzędzie i zapytam co o nim sądzi:)

Gość Dawidoff.
Śmieszne. Swój młotek pokazuj komu innemu.

Gość dellkfent
najlpiej skaplementowac wszystko po kolei, twarz, nos d*pe, to moze cos zadziala.

Gość mnie ciekawi jedno
niestety radze wykombinowac bardziej misterny plan. rady typu "porozmawiaj" sa dziecinne i glupawe. naprawde nie wywolasz emocji rozmowa:) szczegolnie ze ta druga strona Cie tak dobrze zna... radzilbym uwzglednic nastepujace elementy w planie: 1. na jakis czas "rozejscie sie", sa wakacje, wiec sprzyjajace warunki, kazdy jedzie gdzie indziej i np. dwa tygodnie-miesiac sie nie widujecie. 2. zmienic cos latwodostrzegalnego w swoim "byciu" 3. zaczac ja traktowac jak kobiete, a nie kolezanke:) to nie jest trudne, ale nigdy nie ma gwarancji:)

Gość Agniechha
ciekawy podstęp :D zrób tak jak pisze mnie..., może zadziała. kup jej różę, zaproś na kawę, do kina, trochę komplementów... w końcu sama się domyśli i co chodz i kto wie, może jej się spodobasz. do dzieła, chłopcze :D