Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej ludzie ludziska

Czy to mogą być hemoroidy?????

Polecane posty

Gość ej ludzie ludziska

:O Mam coś takiego różowego, wystąjący kawałek skóry koło zwieracza, tak jakby trochę dalej, poza krawędzią wlotu do tyłka, z etak powiem:) Nigdy mi nic nie krwawiło, ani nic, więc nie wiem, czy takie coś na skórze to moż ebyć objaw hemoroidów?:O I czasami mnie tyłek swędzi:P

Gość czarna1995
Myślę,że to są hemoroidy.Kup sobie czopki propolisowe są skuteczne.Możesz używać też jakieś maści wtedy przejdzie swędzenie.

Gość ale normalnie nic mnie nie swę
dzi, może raz na kilka tygodniu czuję takie lekkie mrowienie, w sumie mogłam sobie coś obetrzeć. Przecież hemoroidy zaczynają się w tyłku, w środku a potem wyłażą.. Czy to możliwe, żeby takie coś na skórze zonaczało hemoroidy, jak się nie ma innych objawów?:( Szczerze mówiac martwię się tym, bo mam słabe żyły i beznadziejne krążenie. Ale w rodzinie nikt nie miał hemoroidów, ani nic takiego... A nie bardzo się orientuję jak to wygląda:) A przy załatwianiu się też nie mam problemów i robię to codziennie, nie miewam zaparć.

ja tez nie mialam krwawienia zadnego a potem pojawil sie taki jakby guzek wystający, a potem mialam swędzenie i on jakby sie pomniejszal i wysychal - teraz to jest taki kawalek wiszacej skorki --- i niestety to sa hemorojdy tez polecam czopki propolisowe

Gość ale mam to już dłuuuugo
w sumie chyba od zawsze, a przynajmniej wiele, wiele lat... I to nie wysycha, nie zmienia się. Kurde, teraz się martwię:(

Gość no ludzie powiedzcie coś
bo się martwię... A czy to może być dlatego, ze ja po prostu mam bardzo mały odstęp między odbytem a wejściem do pochwy? Tzn, że mam po prostu taki mały fałd, odkąd tylko pamiętam? Bo mam to od dziecka i jest to małe, mniejsze niż ziarno grochu w sumie.