Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka 18

własnie pekla nam prezerwatywa..a dzis niedziela i co teraz?

Polecane posty

Gość malutka 18

prosze o pomoc..jak skontaktowac sie z lekarzem zeby przepisal mi tabletke "po"

Gość emilkaaaaaaa
nigdy nie mialam takiego problemu ale z tego co gdzies tam czytalam to ta tabletke trzeba przyjac do 72 godz "po"...takze biegnij w poniedzialek po recepte.

Gość jlkjkljlkjljhahuyh
Coz musisz zaplacic za wizyzte u prywatnego ginekologa w niedzieleaby ortzymac recepte na postinor

Gość shellaaa
jedz dzisiaj na pogotowie, tam tez wypisuja recepte. i apteke tez otwarta znajdziesz. powodzenia.

Gość shellaaa
piszac to mialam penisa w ustach. ja zawsze polykam - nigdy w cipku :-)

malutka 18, a ile masz lat??18?? postinor czyli tabletka po moze byc niebezpieczna dla twojej przyszlosci,nie strasze Cie tutaj,ale znam takie przypadki,wiec najpierw przemysl ktory to dzien Twojego cyklu i czy to byly dni plodne? bo jesli nie to nie ma sensu marnowac sobie zdrowia

zgadzam się z opinią powyżej ale w nagłym wypadku możesz udac się na pogotowie ratunnkowe(ostry dyżur) i tam napewno Ci wypiszą - z tym ze musisz powiedziec o pęknietej prezerwatywie :-)

Gość malutka 18
mam 18 lat. to jest moje 2 podejscie do escapelle.. dzis dzwonilam do pani ginekolog i zapisala mnie do siebie na wizyte.. moj organizm nie reaguje na escapelle zbyt gwaltownie.. nie odczowam go praktycznie w ogole..

Gość malutka 18
a no i pani gin. powiedziala ze nie wypisze mi recepty bez badania lub USG.. czy to normane? ja jak bylam u ginekologa w przychodni to wypisala mi tabletke bez zadnego badania.. hmm

Gość malutka 18
a wlasnie.. mam jescze pytanie.. badanie dzis mam o 12:00 -czyli ok 10 h po stosunku czy jesli zazyje ja ok 11 godzin "po" to szanse mam jednakowe na nie zajscie w ciaze?

lekarz wie chyba o co chodzi, jeśli przepisze ci wtedy tabletkę, to wiedząc, co robi i po co.

Gość emphetepe
dziewczyno- drugie podejscie do tabletek/ mzoe nauczcie sie z chłopakiem korztsac z prezerwatyw bo ja kochałam sie z moim i nic sie nie działo, nic nie pekało... albo zacznij przyjmowac tabletki anty..bo tymi od poronien to tylko wyniszczysz organzizm..zreszta nie mozna ich uzywac jako zastepczych srodkow anty,...

Gość nie wyniszczy
tylko potem będzie płacz, że to przez te hormony w ciążę zajśćn ie może. ale nie doda już ze przez hormony z tablet "po" :O pisałam z tobą na "escapelle" i dalej wiedzę ze mam rację - przez rok takiej dawki horm nie przyjmiesz z tabletek anty ile jednorazowo z tej Escapelle. powodzenia:O

Gość ratunku pomocy słoniocy
Masz 18 lat i drugi raz tabletka po??? Toż to masakra :O Jeśli pękają Wam prezerwatywy to lepiej bierz po prostu tabletki antykoncepcyjne... Poza tym przygotuj się na to, że pogotowiu popatrzą na Ciebie jak na szmatę i odmówią wypisania recepty. NJa tylko raz miałam taką sytuację i uwierz mi, podobnego upokorzenia jak chodzenie od lekarza do lekarza i odsyłanie mnie z kwitkiem traktując mnie z góry z podtekstem "jak się kurwisz, to masz, a teraz urodź, bo jesteśmy w katolickim kraju" jeszcze nigdy nie doznałam. Zobacz na: http://www.escejp.pl/szukam_lekarza.php

Gość malutka 18
po 1. escapelle nie jest srodkiem poronnym! nie musze brac i truc sie caly czas tab. anty. kocham sie z chlopakiem raz na pol roku.. nie mamy kiedy a to ze wyszlo jak wyszlo to znaczy ze nade mna krazy jakies fatum. do 3 razy sztuka.. a ginekologa dostalam prywatnie zrobila mi wszelkie badania i tabletka zazylam po 10 godz. od stosunku.. czyli jest git pozdrawiam