Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plkac mi sie chce

zdobył mnie dla kasy

Polecane posty

Gość plkac mi sie chce

facet załozył sie z kumplami ze mnie zdobedzie o kilka tysiecy złotych. rozkochał i wykorzystał. Kase sobie dołozył i kupił nowe auto, które mu ukradli. czuje sie starsznie upokorzona(((((

Gość w pysk mu
naslij na niego mafie:D ja bym mu tego nie darowala albo rozpierdol mu to autko

Gość epokk
i co? masz pretensje do calego swiata? Wybralas sobie cwaniaka, to masz za swoje.

Gość Smuutno
Powiedz, że w połowie to auto jest Twoje i zarządaj zapasowych kluczyków, podstawiania pod Twój dom jak będziesz chciała gdzieś pojechać itp. ;-)

Gość epokk
pewnie byl z niego niezly przystojniak, wiec wiadomo, ze ty tez na niego polecialas. To wszystko twoja wina

Gość plkac mi sie chce
poprostu mi sie spodobał. nie ma 12 lat, a kilkanascie lat więcej i potrafie ocenic z kim mam do czynienia... ale tutaj to był majstersztyk. jestem zła, ze sie dalam oszukac.

Gość plkac mi sie chce
sami załosni ludzie tutaj pisza... jest mi strasznie głupio ale czy nie dało sie tego wczesniej zauwazyc... ciagle siebie pytam

Gość bonapetit
wzruszyła mnie twoja historia > widocznie znasz mało zycie jeszcze ze tak napisałas. W dzisiejszych czasach ludzie dla kasy zrobią wszystko , do tego będąc swietnymi aktorami. Nie pisz wiec, ze takiego faceta wyczuc na odległosc . Tobie autorko topiku moge tylko wpsolczuc , bo masz prawo czuc się upokorzoną . Jednak na Twoim miejscu , gdybym juz nieco ochoonęl a pomyslała o słodkiej zemscie , niekoniecznie w stylu jaki on Ci zademonstrował ;) Trzymaj się i na przyszłosc miej oczy szeroko otwarte.

Gość Odkrywca talentów
Masz wyobraźnię.Zacznij pisać komedie romantyczne :o

Gość plkac mi sie chce
tego postu powyzej nie napisalam ujal mnie swoja niesmialoscia a kasy mam wystarczająco, sama sie od kilklu lat utrzymuje i sobie dobrze zyje na prawde nei wiem...

Gość plkac mi sie chce
ja to chyba mam pecha pare lat temu jak byłam na wakacjach to przyczepil sie jakis koles i mi obiecywal kase za seks, tak prze kilka dni chodzil i podbijal cene. Ja nie jestem przedmiotem! żałosne to wszystko

Gość mUckaa -*
W związku u ciebie tylko sex się liczy? Bo tak zrozumiałam, dla kasy sex .. Weź .. ;/ wiem, łątwo napisać masz za swoje .. ale ja tak nie napisze bo ci współczuje sama nie nawidze jak ktos sobie ze mnie robi jaja, upokarza mnie to. Widzisz nie możesz pokazac,że jestes słaba jak niemowle .. zresztą lepiej wybieraj facetów którzy cie kochają, a nie od razu do łóżka. Ludzie poznają się latami.. a ty od razu wskakujesz do łózka im? Nie liczą się dla ciebie uczucia?... znalezli cie .. i widzą że jestes łatwa... a oni lubią zdobywać, Znaczy ci twoje goscie to jakiej pospolite chamy (niewiem jak sie pisze! albo h albo ch!). Wiec pozwól jakiemus najpierw troche powalczyc o twoje uczucia.. a puzniej dowiesz sie czy cie kocha czy traktuje jak zabawke .. Zobaczysz czy jemu na tobie zalezy! powodzenia! p.s niewiem czy pomogłam,ale napisałam to z serca! pozdrawiam!

Gość plkac mi sie chce
ale ja byłam z nim niecale 4 miesiace jak poszlismy do łozka, a cala znajomosc trwala poł roku. mnie o seks nie chodzilo...a o tej kasie dowiedzialam sie teraz , 3 miesiace po rozstaniu

Gość czarna.111
ciekawe ze piszesz o tej ,,niesmialosci'' opisz dokladniej jak sie zachowywal, co robil- jak dlugo wasz ,,zwiazek,, trwal a potem obejrzyj ,,zmowe pierwszych zon'' i zaplanuj zemste :D

Gość czarna.111
szok!!! 3 miechy zakochanego udawal bez seksu... musialo mu zalezec na nowym aucie rozumiem ze to on odszedl tylko ciekawe czemu nie po 4 a po 6 mcach

Gość plkac mi sie chce
bo po łozku zaczeło sie troche psuc a tłumaczył to swoja choroba wiec ja mu zaczelam pomagac i pewnie mu sie głupio zrobilo, choc on pewnie nie wie co to znaczy wstyd

Gość plkac mi sie chce
a dosiwedzialam sie o całej strategii teraz jak mu to nowe autko ukradli

Gość x-man__
A pomyslalas, ze problem lezy po Twojej stronie? Jeden facet proponuje ci seks za pieniadze, drugi zdobywa cie dla pieniedzy? Gdyby to byl standard, to wiekszosc kobiet czula by sie tak jak Ty i na tym forum roilo by sie od tego typu tematow. A tak nie jest. Moze chodzi o twoje zachowanie, ubior?

Gość plkac mi sie chce
nigdy nie ubieralam sie wyzwajaco, poza tym mam taki zawod ze nie moge. byla wczesniej kilka lat w normalnym zwiazku , znajomi moi tez sa w szoku...((

Gość plkac mi sie chce
nigdy nie ubieralam sie wyzwajaco, poza tym mam taki zawod ze nie moge. byla wczesniej kilka lat w normalnym zwiazku , znajomi moi tez sa w szoku...(( a sypialam tylko z moimi facetai z ktorymi mi naprawde zalezlao.. a takich w moim 25 letnim zyciu pojawilo sie dwoch zresta nie bede sie nikomu tlumaczyc jaka jestem, bo to niczego nie zmieni

Gość deserek
zadzwon do urzedu skarbowego zeby sie z darowizny rozliczył