Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonka2

2 test negatywny

Polecane posty

Gość sonka2

Witam Chciałam zapytac czy przyczyną braku miesiaczki w moim przypadku moze być ciąża? Ostatnią miesiączkę miała 21 kwietnia a 19 maja kochałam się bez zabezpieczenia.Po 2 tygodniach od stosunku zrobiłam test i wyszedł ujemny. Pragnę nadmienic iż moje cylke sa bardz nieregularne czsam wynoszą 25 dni 31, 38 a nawet 40 dni. po tygodniu wykonałan następny i znowu nic. Czy powinnam wykonać test po terminie spodziewanej miesiączki.Proszę o odpowiedż:

Gość ehhtesty
hmm jezeli test po tylu dniach od stosunku wychodzi na brak ciazy to jej nie ma 2 tyg od ostatniego razu napewno pokazalby II kreski jezeli bylabys w ciazy, mi pokazal juz po 11 dniach od owulacji i tym samym zaplodnienia wiec watpiwe zeby to byla ciaza, poprpstu masz nieregularny cykl, idz do gina najpierw to wyleczyc, moja przyjaciolka leczyla sie na to 2 lata i w ciaze wlasnie z tego powodu zajsc nie mogla

Gość Stalowa Magnolia
jeżeli masz nieregularne cykle, i to jeszcze tak bardzo to watpie ze ty w ogóle masz owulacje, sprawdź sobie poziom hormonów i odwiedź lepiej ginekologa

Gość sonka2
Odpiszcie na mój problem, to dla mnie ważne, proszę

Gość Samcia
wazne to powinno teraz byc dla ciebie pojscie do gina i sprawdzenie czy Ty wogole mozesz miec dzieci! podzielam zdania kolezananek wyzej, prawdopodobnie wogole nie masz owulacji, wiec i ciazy byc nie moze wg mnie w ciazy nie jestes, testy pokazalby juz II kreski idz do gina, niech Cie dobrze przebada pod kontem możności posiadania dzieci w przyslosci ;)

Gość sonka2
dziewczyny dzieci mogę mieć bo już mam syna, a niepokoi mnie ta sytuacja, więc spytać na forum nie zaszkodzi, pozdrawiam:))

sonka moje zdanie tez jest takie ze test pokazalby juz ciaze co do tego ze juz rodzilas, moja siostra tez juz rodzila - 5 lat temu, a od 3 stara sie bez skutku ponownie zajsc w ciaze, do tego rok juz leczy sie u gina... wiec nie jest nawet powiedziane ze po ciazy mozna znowu zajsc ona przed 1 ciaza tez miala cykle regularne, po ciazy, cykle jej sie rozregulowaly , leczyla sie b dlugo a ciazy jak nie bylo tak nie ma :( wiec wizyta nie zaszkodzi, tak dla swietego spokoju! zycze powoedzenia

Gość sonka2
dzieki

Gość sonka2
dziesiaj byłam u ginekologa i dostałąm luteinę a ciąży to ona raczej nie stwierdziła zobaczymy co dalej, a ja bym chciała być w ciąży