Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

tabletki...

Polecane posty

Gość gosia 100

czesc!!!mam pytanko!czy majac juz dwa razy okres to juz mam pewnosc ze nie jestem w ciazy??? biore tabletki antykoncepcyjne regularnie.... juz dwa razy mialam okres...taki jak zawsze....

Gość o jaaaaaa
o Boshe jakie pytanie...!!!!! Ludzie to maja problemy.... ehhh

Gość Yamata
w buszu sie chowałaś?

Gość gosia 100
dlatego sie pytam bo mam jakies dziwne mdlosci......czy to zle ze sie pytam???? moj chlopak mowi ze to pewnie wina tabletek....a ja sie boje ze jestem w ciazy.... ale mialam juz 2 okresy od tamtej pory....jak to jest??

nie jesteś w ciąży, jeśli w tym czasie: a) nie brałaś silnych antybiotyków b) nie brałaś antydepresantów c) nie miałaś długotrwałej biegunki lub rozwolnienia d) nie zapomniałaś o braniu pigułek o tej samej porze od antykonceptów możesz mieć mdłości...

Gość o jaaaaaa
Słuchaj miałaś normalne dwa okresy podczas regularnego brania tabletek, gdyby go nie było mogłabyś sie martwić, a to że masz mdłości to sie czasem zdarza i niekoniecznie od ciąży. Wmawiasz sobie ciążę myślisz tylko o tym to już masz objawy, po co ??? Wyluzuj sie bo jeśli masz takie schizy przy tabletkach to dla Ciebie bedzie lepiej jak przestaniesz współżyć. POZDRO

Gość gosia 100
nie bralam zadnych lekow ani nie mialam biegunki czy wymiotow... dzieki za odpowiedz..... moj chlopak tez mysli ze to od tabletek antykoncepcyjnych mam jeszcze pytanko!!!!!!czy jak sie jest w ciazy to okres w czasie 7 dniowej przerwy sie pojawia?????????czy w ogole nie ma okresu????

nie ma....choć są kobiety, które i w ciąży mają krwawienie.... według mnie na pewno nie jesteś w ciąży

Gość gosia 100
dzieki za odpowiedz....ale jak wyglada to krwawienie,czy jest jkos mniej skape??????????????????????????ja np.mialam normalny okres tak jak zawsze.................

przestan juz, bo i mnie wkurzysz.... jak masz tak panikować, to faktycznie zaprzestaj współżycia

Gość gosia 100
?????

Gość Yamata
ile ty masz lat dzieciaku?moja 12 letnia córka jest lepiej uświadomiona od ciebie.Książek też nie czytasz?Porozmawiej ze swoim lekarzem lub pielęgniarką w przychodni.Żaden wstyd pytać,wstyd nie wiedzieć,tym bardziej,że jeżeli współżyjesz,masz tabletki,to musiałaś być u lekarza.

Gość gosia 100
????/

Gość o jaaaaaa
Droga gosiu 100 !!! Po przemyśleniu i przeczytaniu Twoich wypowiedzi myślę że wogóle nie rozumiesz co się do Ciebie pisze nasuwa mi się fakt ze to ciąża urojona, ale nie martw się to jest podłoże psychiczne. Porozmawiaj ze swoim chłopakiem, musisz sie leczyć. Powodzenia !!!

Gość gosia 100
co to jest ciąża urojona????

Gość gosia 100
ale co to jest ciąża urojona?

Gość gosia 100
a nie mozesz mi napisac?

Gość gosia 100
ja sie tak boje:( ze to ciaza:(

nie, bo juz Ci duzo napisalam.....za korepetycje się płaci....uważam, że za mało wiesz, by w ogóle współżyc

Gość swiat stanal na glowie
Dziecko, ile ty masz lat??? Do ksiazek, a nie za sex sie zabierasz:O

Gość gosia 100
no tak ale o dziwo powtorzylam wyniki na proby watrobowe i sa w normie :) nie wiem jak to sie stalo ale watroba sama sie naprawila:)

Gość gosia 100
?????????????

Gość o jaaaaaa
Ty gosia 100 wpadłam na genialny pomysł, zrób sobie test albo idz do ginekologa bedziesz wiedziała czy jestes w ciązy bo tutaj wszyscy traca nerwy. Choc po cichu uważam ze taki miałaś cel i Ci sie udało hehe ;) ja ide po cos na uspokojenie ;P

Gość gosia 100
czemu jestem glupia? ja chcialam tylko rady.......

Gość gosia 100
jestem glupia bo napisalam ze mi sie wyniki poprawily? facet jest ze mna bo mnie kocha:)nawet juz jestesmy zareczeni...