Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mUckaa -*

Jaką odżywke polecacie aby były proste? mam krecone u dołu włosy!

Polecane posty

Gość mUckaa -*

otóż mam problem, szukam dobrego produktu aby włosy były proste! włosy mam krecone u dołu, ale u góry,całe już nie chcą sie krecic ;(. Przymieżam sie do kupienia Sunsilk: Proste jak drut za 12 zł. Co polecacie?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
ale prostujesz je prostownica czy nie?????

Gość mUckaa -*
taak .. ale ta prostownica to taki szajs troche ... no na kolezankach które maja proste, troszke falowane to sie sprawdza... a ja mam krecone u dołu i sie nie sprawdza wiec chciałam zdobyc preparat np. Sunsilk fioletowy no i po tym prostowac .. ale chciałam najpierw zapytac sie co polecacie!

Gość eniaka
ten sun silk fioletowy do niczego. włosy się szybko przetłuszczały .ostatnio kupilam szampona Dove jedwabista gładkść i włosy rzeczywiście są gładkie to tego odżywka z tej serii i włosy się nie puszą. Potem dokładnie prostowalnicą i jest ok. Choć najlepiej użyć jakiegoś preparatu by włosów nie palić.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
jest takie mleczko do prostowania na goraco loreala:D taka rozowa butelka:) kosztuje ok 15-18 zl, polecam:)

Gość mUckaa -*
jak na gorąco? nie rozumiem.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
no specjalnie pod prostownice:P zeby wlosow nie palilo:D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
przestancie, przeciez mozna nie wiedziec:P:)

Gość mUckaa -*
aha ;P rozumiem. -> nie jestem matołem jezeli o mnie chodzi :/

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
wlasnie sprawdzilam:) ten krem wygladzajacy nazywa sie HOTLISS z loreal paris:) moze on Ci pomoze:D moje naszczescie po nim sie nie pusza:D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
to zalezy gdzie kupowalam:) ale tak miedzy 15 a 18 zl:D no ale starcza na dlugo:D

Gość mUckaa -*
to dobrze :DD musze jutro isc do sklepu ;d zobaczymy jakie bedą efekty .. już nie moge się doczekac .. ciekawe czy bedą proste ?:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
to powodzenia zycze:D napisz czy pomoglo:D pozdrowiona:) papapa:D

Hym ;] co do tego kremu wygladzającego moja opinia : Ma bardzo ładny zapach straaasznie mi sie podoba,fajną konsystencje, Nałozyłam na suche włosy, wraz z instrukcja z tyłu opakowania, osuszyłam recznikiem i wyprostowałam, lecz moje krecone włosy na dole tak strasznie sie nie wyproprostowały, ale na górze owszem jest łądnie, na dole mogły by byc prostsze ale , ja mam tandetna karbowniice ;/ niestety ;P ale mi się podoba :] Jedno pytanko: Można go stosowac na mokre wlosy?

Gość czekoladka77
Powiem szczerze: żadna odżywka nie wyprostuje włosów, nigdy w zyciu. Albo trzeba je wyprostowac na prostownicy albo najlepiej ułozyc na gruba szczotę. Same balsamy czy mleczka prostujące do chwyt reklamowy, na które nabieraja sie biedne ofiary marketingu!!