Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella22

Kto zaczyna sie odchudzac od 10 czerwca od poniedziałku?badzmy na tym topiku

Polecane posty

Gość Anabella22

Gość pamparam pampam
a jaki masz plan? napisz coś wiecej.

Gość Anabella22
Zmodyfikowana kpenhaska :) moja znajoma duzo schudla jak była na takiej diecie 1: osoby majace łaknienie na słodycze niech kupia chrom, pomaga mi pomogl ,biore juz od miesiaca, mam mniejsza ochote na slodycze 2: rano na sniadanie czrna kawa 3: mnostwo owococ i warzyw 4 np smietany do pomidorow zastepowanie jogurtem naturalnym z tłuszczem od 0 do 1% 5: cwiczenia chcociaz 2-3 razy w tyg po 30 min-60 min 6: robienie wlasnych jourtow owocowych np truskawki zgniecione + jogurt naturalny 7: mieso rzadko ,ale bez tluszczu duuuzo wody niegazowanej 8: ostatni posiłek do 17-18 oczywiscie jesc z umiarem :) kto sie przylacza ?? :) razem razniej

Gość pamparam pampam
no ja bym się przyłączyła do Ciebie :D razem zawsze raźniej. A ile schudła Twoja koleżanka i w jakim czasie na takiej dietce? nie wiesz jak wygladał jej przykąłdowy jadłospis mniej więcej? Proszę napisz.

ja sie moge przylaczc ale jdnak nie preferuje nie jedzenie sniadan a picia tylko kawy bleh.. wiec sniadanie bede jesc normlane np. latki owsiane i otreby a do tego owoce. mniam.;)

Gość kasieńka 1988
ja tez proszę, napisz jadłospis.

Gość Anabella22
:) ciesze sie ,ze chcesz przyłaczyc w ciagu miesiaca 10 kg :) rano po wstaniu z łózka kawa w kubku nie filizance , czarna ,pol lyzeczki cukru zapewniam,ze po wypiciu przez jakies 2-3 godziny nie chce sie jesc :) pozniej: mozna zjesc kilka truskawek i jabłko lub pomarancz marchewka 1-2 w ciagu dnia jogurt naturalny sam lub z truskawkami :) szklanka- 2 w ciagu dnia kawalek miesa jakiegos chudego wodaaaaa brzuszki codziennie najlepiej w ciagu dnia i przed snem jesli cwiczymy przed snem najszybciej chudniemy :) nogi masz grube ?? :) bpo ja musze nad swoimi popracowac jesli Ty tez to napisze jak :)

Gość Anabella22
aha otreby jak najbardziej w malych ilosciach bo zapychaja ale tylko raz w ciagu dnia i jesli z mlekiem to 0% tluszczu najlepiej :)

Gość Anabella22
chcleb w ciagu dnia gora 2 kromki ciemnego pieczywa, bez masla z sama chuda szynkz i na kanapce zawsze pomidor lub ogorek bo wtedy szybciej sie spala i wychodzi mniej kaloryczna

Gość pamparam pampam
super, ja bym się na to pisała ale ja muszę zjesc śniadankjo wiec wszystko tak samo tyle że śniadanko jem , ale z produktów jakie podałaś tzxn.na śniadanko to co miałabym na kolacje a kolacji już nie. wiesz, ja jestem typowa gruszeczka więc....jak możesz to podziel sie swoim sposobem :D

Gość Anabella22
dziewczyny moze ustalimy wspolny jadlosipis na 1 dzien ?? :)

Gość bejbebejbebejbe
hej:) ja tez sie dolaczam:) ja chce zrzucic pupy i z nog po 2-3 cm...macie jakies sposoby na nogi?? pozdrawiam:)

Hej! Sama chętnie się przyłacze bo mam do zrzucenia jakieś 5-7 kg:) Mój plan: 1. Zero słodyczy, fastfoodów i piwka, i jedzenia po 17.30;) 2. Ograniczenie porcjii, z tym że śniadanie obfite (wiadomo, ze sie spali) 3. Dużo wody mineralnej, czerwonej herbatki, warzyw, owoców. 4. W miarę wolnego czasu choć 30 minutek ćwiczeń (nie wiem czy dam rade codziennie- praca, sesja ale postaram się:) ) ćwiczyłam kiedyś 8 min abs na nogi, tyłek i brzuch i dawały super efekty:) 5. Balsamy ujędrniające:)

Gość Anabella22
kochane otoz na nogi zaraz Wam wysle link do ciwczen codziennie po serii trzeba cwiczyc :) noi kupic gabeczke do masazu ,albo taka specjalna na antycellulit i do tego serum intensywnie wyszczuplajace z eveline takie w biało zielonym opakoawaniu lub z Bielendy Fitness Line termoaktywny zel wyszczuplajaco drenujacy, codziennie wcierac 2 razy i na noc po rozmasowaniu go , tarciu okreznymi ruchami gabka specjalna czy tez takim przyrzadem to sa tanie rzeczy pozniej jeszczse jebnda wartstew i zawinac uda w bezbarwna folie taka do kupienia w sklpeach :) i tak spac :) efekt bedzie zobaczycie mi tak polecila kolezanka, zaczelam od 2 dni :)

Gość Anabella22
fajnie ,ze nas tyle hest :) to moze teraz napiszmy tak: 1 wzrost: 2 waga : 3 obwod uda w najgrubszym miejscu : 4 obwod łydki w najgrubszym -II- : kochane zacernijmy sobie nicki i w stopkach napiszemy dzien i wage wyjsciowa, co tydzien bedziemy dokonywac pomiarow :) link do cwiczen nog : http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=48&dz=11&page=1

no wlasnie ja tez jutro pojde kupic jakies balsamy ujedrniajce i [ rezkomo] wyszczupliajace. i musze wreszcie zaczac biegac bo juz przymierzam sie do tego od kilku tygodni i ciagle nic .osz to!!a co do innich cwiczen to tk po 40 minut mi najlepiej cwiczyc. ja najbradzej che zrzucic z brzuszka ( szczegolnie cherne boczki:() i z bioder . ok wiec id jutro zaczynamy:D i przez miescia taa?? to by mi bardzo odpowiadalo:D

Gość Anabella22
Tak przez miesiac :) a co do balsamow, wszem wyszczupla bo kolezanka uzywala ,ale tak jak napisałam :) eveline kosztuje ok 14 zł ,a ten drugo ok20 oba sa skuteczne :) kochane bedziemy sie przyznawac jak ktos cos podje :) noi pamietac o chromie jesli ktos lubi slodycze :) od jutra wielki start i wpisujcie kto ile wazy iitd na te punkty ja juz wpisuje :)

Gość bejbebejbebejbe
wzrost:165cm talia:63cm biodra:90cm udo:50cm:/ łydka:36cm :/wola o pomste do nieba

Gość bejbebejbebejbe
aa i waga:50kg

jasne,ze bedzie mniej :) widze różowa,ze mamy podobne wymiary :) tylko masz szczuplejsze uda i łydy :) wzrost :168 waga: 63 udo : 57 łydka: 38 :( bejbebejbebejbe - moja to dopeiro woła o pomste do nieba :)

Gość bejbebejbebejbe
ta jasne:) ale ty jestes wyzsza ode mnie:) u mie to nawet zle nie wyglada podejrzewam ze u ciebie tez nie, ale manie na lydki nabylam niestety tu na kafe:( odtad zaczelam obserwowac inne lydki:P

Gość Miffy
moge sie do Was przylaczyc?za miesiac mam chrzest synka.waze 82 kg przy wzroscie 168cm .chcialabym schudnac ,jeszcze nic sobie nie kupilem ,bo w nic nie wchodze. grozi mi rozmiar 44. od jutra koniec zaczynam mniej jesc i cwiczyc

ok to ja sie przylaczam do tego topiku!!!!! proponuje jutro głodówke 1 dzień!! później dieta 500 kcal : poniedziałek nic wtorek jogurty (max 500 kcal.dzienna dawka) środa np: 3 jabłka i jogurt naturalny (200ml-70kcal) czwartek:1 kg marchewek przez cały dzien piątek:nic

Hmm boje sie ,ze umarłabym z głodu na takiej diecie poza tym czytałam ,ze nie mozna nagle zaprzestac jedzenia i rygorystycznie jest takmalo np 500 kcal poza tym dziewczynom pisalam ,ze na sniadanie kawa to pisały ,ze musza zjesc sniadanie, takze nie wiem czy przystana na ta propozycje :) poza tym nie chce pasc :) zobaczymy gdzie jestescie ??? :)

malinkowe_baby- ja sie na glodowke nie pisze bo zawsze rezultacie jem jeszcze wiecej:( moge zrobic jeden dzien glodowki tak tylko zeby oczyscic troszke organizm.ale nie caly tydzien to dla mnie troche za dlugo.