Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella22

Kto zaczyna sie odchudzac od 10 czerwca od poniedziałku?badzmy na tym topiku

Polecane posty

a poza tym do takiej diety trzeba sie jakos przygotowac bo tak z dnia na dzien to tylko bardzo zawzieci i zdesperowani moze by wytrzmali.jednak zycze Ci powodzenia. pisz jak ci jest itp.

nie różowa zgadzam sie z Toba :) nie mozna z dnia na dzien tak nagle wszystkiego odstawic, bedziemy robiły to stopniowo :) od jutra :)

dokladnie tak anabella22. czytam teraz taki artykol w \'\'charakterach\'\' i pozwole sobie na przytoczenie slow: \" Osoby otyłe często się odchudzaja. I, paradoksalnie, to właśnie odchudzanie jest przyczyną objadania sie i nasilena zaburzen jedzeniowych(...) Radykalnie dietyzaburzaja wydzielanie hormonow i neuroprzekaznikow, wywolujac tym samym EFEKT ODMIENNY od zamierzinego, czyli wzmagajac apetyt.\" brutalne, ale no cóż prawdziwe:(

Gość AGNIRA
"brzuszki codziennie najlepiej w ciagu dnia i przed snem jesli cwiczymy przed snem najszybciej chudniemy" -> chyba szalałaś!!!! najlepiej się spala kcal właśnie rano na czczoooo!!!! bo spala się ten tłuszcz który mamy w ciele... a jak ćwiczymy wieczorem to spalamy kcal które zjedliśmy w ciągu dnia :O nie wiem skąd masz takie informacje... :O

Gość blondyneczkaaa
Ja też sie przylączam do Was dziewczynki, moje wymiary to: wzrost: 173 cm waga:60:/ biodra:92 uda:53 łydka:37, blee , najbardziej mnie wkurzaja:/ Od jutra dietka, i to ostra, do tego cwiczonka, po ok 20 min dziennie, m.in. skakanka i takie fajne cwiczonka na uda- połprzysiady, polecam je, od razu czuc ze miesnie pracuja:D

to ja do Was dołącze dziouchy.W sumie to juz chudnę sobie powoli od jakiegoś czasu.Ale za dwa tygodnie ide na wesele(fuj),wiec moze bardziej restrykcyjna dieta sie przyda.Cwiczyc mi sie nie chce,co najwyzej rower ,no i oczywiscie duuuzo seksu

Gość red_hat
ello tez sie chetnie przylacze do was bo mam podobne wymiary i chce zrzucic jeszcze kilka kg przed wyjazdem na wakacje:) ja jednak na taka dietke nie ide :) polecam diete wysokobialkowa z niewielka iloscia weglowodanow i oczywiscie ruch..

Gość ja po diecie
od razu wygladalabym jak kosciotrup:/ ale cwiczenia na uda i lydki jak najbardziej:D od wtorku ide na silownie i basen:)

hejos, sorki ale z rana nie moglam napisac bo :o szkola. qrde dzis z rana wstalam to mialam lekkiego kaca oj!a wiec dzis juz zjadlam: na sniadnanko otreby i platki sniadaniowe jakas szklanke i do tego mleko chyba 2% bo nie smakuje mi 0%.:P a przezd chwila zjadlam zupe mala miseczke z ryzem jakis rosol ale powylawialam lyzka tluszcz bleh.. zaraz zabiore sie za obiad i to bedzie chyba: 2 paluszki rybne smazone na masle + 2 mlode ziemniaki + pomidorki z jogurtem 0% i bazylia mniam:) a co proponujecie na kolacje? i o ktorej ?tak gdzies 17.30 -18.00? ahaa i jeszcze wypilam juz 1 litr wody niegazowanej. piszcie co tam u was znalazlo sie na talerzu??;> i jesli zgrzeszylyscie to tez piszcie.ja na razie jeszcze nie :P

Gość koko-loko
ja też się przyłączam:) wzrost:167cm biust:92cm talia:74cm biodra: 94cm udo:53cm łydka:34,5cm wagę podam za 3 tyg:)

racice ja tez mam wesele 30 czerwca wiec pare kilo musi zleciec.. blondyneczkaaa polecam ci raczej cwiczenia dluzsze niz 20 minut bo dopiero wlasne po 20 min.zaczyna spala sie tluszczyk.mozesz cwiczyc nie az tak intensywnie ale dluzej.no chyba ze nie masz czasu ale jestm pewna ze zdolasz wygospodarowac jescze 20 min dodatkowo.:)

Cześć dziewczyny! melduję się:) Na sniadanko zjadłam fantazję wiśniową i dwie kromki wasy. Było na rowerku 15 min pedałowania do pracy, a i o 15 bedzie tyle samo jak będę wracać. Może uda mi sie jeszcze załapać na słoneczko choć na godzinkę, żeby moja opalenizna z weekendu nie zbladła:) Propo ćwiczen jak tylko znajdę minutke to poćwiczę, bo jak narazie to moja głowa zaprzatnięta jest sesją:O Zostały mi jeszcze 2 zaliczenia i 3 egzaminy, z czego trzy mam w nadchodzący weekend:O I chciałabym bardzo zdać je za pierwszym razem i mieć z głowy;)

czesc kochane, ja dzis mialam mnostwo pracy :( i dlatego nie zdazylam za wiele zjesc :) rano kawa pozniej 1 kromka chleba slonecznikowego , szynka, bez masla i plasterek pomidora , a teraz bede jadla platki kukurydziane z mlekiem 0,5 % :) pozniej zjem kilka truskawe, jablko i duuuzo wody :) aa i cwiczenia wieczorem

anabella - to naprawde malo zjdlas. ja jeszcze dzis troszke tak w normie zeby nie rzucic sie na jezdienie jutro albo na wieczor.po obiadku zjadlam pomarancze i mala garsc fistaszkow bez soli. zaraz ide zrobic kolacje: surowke z pomidora, ogorka, salaty i rzodkiewki i do tego jogurt 0% i taka przyprawa vinegre czy jakos tak. a cwiczyc bede weiczorem takze.zrobie sobie kilka z filmikow. pzdr🌻

Dziewczyny ja na obiadek wszamałam 3 pyzy z plasterkiem kiełbaski, teraz idę sobie czerwoną herbatkę zrobić i marcheweczkę obrać i na tym dzisiaj zakończę, a póxniej do ksiązek:) i zakuwać;)

Gość czy się uda
hej ja od dzisiaj tez zaczelam zjadlam rano grahamke z serem i szczypiorkiem szklanke soku kubusia , pol bulki z ketchupem :/ spagethi na obiadek , loda :-/ i miseczke truskawek czy to az tak duzo ?? zamierzalam zrobic glodowke i schudnac 10 kilo w 3 tyg ale sie tak zastanowilam i pomyslalam ze racjonalne odzywianie bedzie zdrowsze a wiec 19 wrzesnia akurat na moje 18-ste urodiznki zamierzam wazyc upragnione 50 kg chyba sie uda ?? teraz waze 63 i mam 164 wzrostu

nie różwa niestety tak zjadłam bo byłam cały dzien poza domem i ciagle w biegu, ledwo teraz te płatki zjadłam na siłę , aha i kupiłam sobie 40 dag truskawek i sama zjadłam wszystko :) dzis w napadzie glodu jeszcze tylko jabłko :) i wcale nie jestem głodna jak narazie , poza tym Ty tez duzo kochana nie zjadłas ,a sałatka ,ktora robisz jest bardzo zdrowa i niekaloryczna Stokrotka- co to jest to jest :) po czerwonej herbatce szybko zoladek to strawi :) czy się uda - jasne,ze sie moze udac ,ale zrezygnuj z kubusia i zastap go woda niegazowana, moja kolezanka chciala sie odchudzic i pila ciagle kubusia to przytyła 6 kg w miesiac, owszem kubus na cere jest idealny ,ale tez kaloryczny , spaghetti zalezy ile miało tłuszczu w sobie :) lody raczej nie sa bardzo kaloryczne ,ale jednak raz na jakis czas i to jeden lod, radze kupic sobie chrom organiczny, za jeden listek to jest 20 tabletek , jedna na dzien bo wiecej nie mozna brac na czas kuracji, zobaczysz ,ze apetyt na słodkie zniknie w pewnym stopniu

Gość bejbebejbebejbe
hejo:) ja dzisiaj wypilam 2 kawy i z braku czasu zjadlam 1 bulke...sucha:P ale mi smakowala:) a teraz jest mi tak goraco ze chyba nic nie zjem:) chyba wroce do dawnego stylu zywieniowego:) a mianowicie: jem kiedy naprawde czuje sie glodna!! i jadlam wtedy zazwyczaj warzywa na parze plus ryz badz makaron ale bez zadnych sosow... i wiecie co? nie dosc ze mialam super sylwetke to o niebo lepiej sie czulam:) marza mi sie ciut szczuplejsze uda i ogolnie nogi i wieksze wciecie w talii:) jutro ide tez na silownie zeby troche miesni wyrobic:) moj facet stuka sie w czolo ze oszalalam z tymi nogami a co ja poradze ze ja sie z nimi nie czuje dobrze:( buziaki dla was:*

heloo, jak tam wam idzie?;) ja juz dzis zjadlam -na sniadanie jedna buleczke [ale taka malutka o srednicy moze 6 cm ;)] z pomidorem ogorkiem i rzodkiewka bez masla.i wypilam dwie szklani wody - potem w szkole 0,5 litra wody niegaz. i jablko -a teraz zjadlam obiad: ryz, poledwiczki takie nie tluste i salata z ogorkiem pomidorem i rzodkiewka i z oliwa z oliwek.:) omg!jak ja wczoraj pocwiczylam prawie 1,5 h.ale az ze mnie cieklo.osz to!;) ale dobrze mi tak hih:P pzdr👄

Gość bejbebejbebejbe
hej:) ja dzisiaj jak zwykle kawa:P woda:P i przed chwila zjadlam maly obiad( bardzo ubolewam ze maly:) ) zjadłam male jajko sadzone i 2 male mlode ziemniaki i do tego starta marchewka i dwa lyki maslanki.. plakalam jak nakladalam soebie ten ogromny posilek:) ale musze sie przyznac ze sie nawet najadlam:) teraz tylko woda:)

dziewczyny pomorzcie pliss:( jest mi strasznie smutno a w atkiech sytuacjach zazwyczaj zaczyna jest i to jest strasznie zle. co mam zrobic qrcze no:/juz wode pije i pije ale to jakos nie poamga. !!!!!!plisss😭

bejbe... ale sie najadlas :) nie rózowa, nie rozumiem co napisalas :( co sie stało ?? ja jestem załamana :( zjadłam dzis : 1 grahamke z szynka i plasterkiem pomidora, nieduzy talerz platkow kukurydz. z mlekiem, jablko i z 0,5 kg truskawek :( czuje sie z tym strasznie i jestem strasznie najedzona :( o 18:30 mam areobik

ogolenir tak sie jakos czuje zle.jestem smutna tak z byle powodu.teraz patrze na siebie i po prostu rzygac mi sise chce. nic mi nie wychodzi i w ogole jest do dupy.aj!