Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella22

Kto zaczyna sie odchudzac od 10 czerwca od poniedziałku?badzmy na tym topiku

Polecane posty

kochana nie mów głupot włącz jakas fajna piosenke, bron Boze nie wolna i posiewaj zobaczysz ,ze Ci ulzy

Gość bejbebejbebejbe
nie rozowa>>>nie przejmoj sie....ja sie tak czuje bardzo czesto...ale to przez nasze hormony:) i moze przez to ze nie jemy slodyczy:) trzeba isc na spacer albo na basen wyluzowac troche....hueh..teraz tak pisze a jutro byc moze ja bede plakala...;p ja czesto lapie dola jak patrze na swoje uda..zgupialm do reszty bo zaczelam sobie robic ich zdjecia zeby zobaczyc jak wygladaja...i wiecie co? na zdjeciach wygladam nawet szczuplo:/ a jak sama na siebie patrze...:( laski trzymam za was wszystkie kciuki bez wyjatku :*

albo jeszcze mozesz sie zajac malowaniem paznokci , wlacz muzyke zobaczysz bedzie lepiej kazdy ma takie dni :( trzymam kciuki bejbe nie osłabiaj mnie Twoje uda sa szczuplejsze niz moje ja mam 56 cm dzis mierzylam w najgr. miejscu :( to dopiero wola o pomste do nieba :)

Gość bejbebejbebejbe
anabella ale ty jestes ode mnie wyzsza:) ja mam tylko 165 cm wzrostu:) a najgorsze jest to ze nie mam na udach az tak duzo tluszczu tylko miesni....kiedys duzo cwiczylam:/ dlatego teraz zeby sie tego pozbyc musze dobrac odpowiednia diete bo same cwiczenia rozbuduja mi tylko miesnie....nie chcialabym miec 45 cxm w udzie bo jak na moja figure wygladalabym niekobieco ale tak 47-48:P mogloby byc;)

dzieki wam dziewczyny.jetsescie kochane:* fakt wlaczylam sobie skoczne piosneczke i troche mi lepiej:) bejbebejbebejbe - masz racje to pewnie przez hormony. zaraz pocwicze to moze bedzei lepiej;) jeszcze raz dzieki:*:*👄

bejbe - ohohoh 3,4 cm to naprawde nieduzo jesli chodzi o wzrost ,ale nasze uda duuuzo sie roznia :) ne różowa - ciesze sie ,że Ci lepiej :) po co taka fajna babka jak Ty ma sie dołowac :) DZIEWCZYNKI zapomniiałam Wam powiedziec ,ze codziennie od 4 dni wieczorem smaruje tym balsamem wyszczuplajacym, wklepuje go i masuje z 20 minut tym przyrzadem rozbijajacym tkanker tluszczowa :) po tych zabiegach owijam uda folia bezbarwna dosc mocno ,aby nie przepyszczac powietrza , zakladam spodnie od pizam i tak spie :) rano to sciagam nie wiem czy to przez to ,ale na pewno bo jem i tak duzo spadł mi juz 1 cm w najgrubszym miejscu :)

a ja wlansie wrocilam z runningu:D omg! tego mi bylo trzeba.czuje sie swietnie.glowa przestala bolec i w ogole.:D hih te moje zle samopoczucie [na szczescie ] chwilowe bylo,uff.juz wzielam prysznic i tez sie posmarowalam balsamaem ujedrniajacym ale sie nie obwiam w ta folie heh powiedz annabela wygodnie ci w tym spac? i czy nie goraco?to moze tez sprobuje:D o jutra zamierzam mniej siedziec na kafe hhe bo juetsm tu dosc czesto i przez to mnie glowa boli tzn przez ciagle siedzienie w domu.a tearz taka pododa piekan tylko za goraco na cwiczenia w ciagu dnia.;) anabella a jka bylo na aerobicu?nameczylas sie troszke??;> pzdr🌻

czesc kochana nie różowa :) no padałam, spociłam sie okropnie i po prysznicu w domu czulam sie jak nowo narodzona :) ja tez juz jestem oslepiona komputerem i glowa chyba tez od tego mnie boli :( dobranoc ❤️ do jutra :) widze,ze solidnie sie wzielas za siebie :) a ta folia nie przeszkadza tak bardzop :) okno mam otwarte jak spie wiec jakos zyje :)

Gość bejbebejbebejbe
no jak tam wam dziewczyny idzie? ja znowu na kawie..ale jestem w pracy i chyba zaraz polece po cos do zjedzenia bo to raczej niezdrowo nic nie jesc chociazby od razna..juz wole po poludniu sobie odpuscic:) jak tam chce wam sie cwiczyc w te upaly??:) bo ja mam ochote tylko na basen:P pozdrawiam p.s nie rozowa jak tam humorek dzisiaj??:)

czesc:) bejbe miło ze pytasz;)juz dobrez jest.przyszlam ze szkoly i wzielam prysznic i sie wysmarowalam balasamem takim pachnacym:) hih a z cwiczeniami jest oki ale troche goraco.jak az mi cieknie zawasze strużka potu po skroniach. hih ale to dobrez chcociaz wtedy czuje ze cwiczylam.a zakwasow to raczej nie miewam bo cwicze w miare regularnie.po cwczeniach juz nie jem nigdy [oczywiscie jak cwicze wieczorem:P] a dzis to zjadlam na sniadanie truskawki heh taka mala miseczke i wode wypilam a pptem woda i jablko a na obiad malutka garstka makaronu mikroskopijny schabowy i duuzo salaty:P wiem ze troche duzo ale mama by sie obrazila zebym nie zjadla a zebym powiedziala ze sie odchudzam to by sie ze mnie smiala:P hi qrde no jeszcze na jutro mam przeczytac chlopow czesc 1 :O leeepa.i tak nie przezczytam:P hh i mam jeszcze do zaliczenia jedne przedmiot wiec z rozrywki dzis lipa.osz to!:P ok 3majcie sie dziewczynki paps:* ;) 🌻

czesc kochane ja dzis sie przejadlam :( 3 kanapki bez masla z bialym jogurtem natur i szczypiorkiem, jeden pomarancz, parowka czuje sie jakbym zjadła cala swinie :) mam cholerne wyrzuty sumienia , aha i nicn ie chudne :) jutro znowu areobik :) od 26 areobik bedzie codziennie wiec bede chhodzic :) to wtedy najprawdopodobniej schudne :)

Gość bejbebejbebejbe
hej:) ja jestem w pracy;) i obzeram sie chlebkiem was z 7 zboz:D ale suchy mi cos nie wchodzi musze kupic jakis serek do tego...odkad nie jem juz na wieczor od rana jestem taka glodna...wczoraj wieczorem id zisiaj rano namietnie smarowalam moje grubasy(uda) serum i kremem wyszczuplajacym:P gdyby nie to ze mam dzisiaj prace do napiasania i nauke odrazu po pracy bieglabym na basen....pozdrawiam was:) piszcie!!nie zapominajcie o nas.:(

Gość monisiap
hej czytam wasze posty i podziele się z wami swoją wiedzą na temat odchudzania. Otóż ja jem dużo owoców i warzyw, dodaje do tego także czasem kawałek rybki, chudego mięska, sera białego, ciemnych kasz i czętso jem ziemniaki ale nie łaćze ich z mięsem. Zaznaczam ze nie głoduje i codziennie ćwiczę około 25 minut. Dlatego też pochwalę sie swoimi wynikami: 170 cm, waga- 50; udo- 47 cm, łydka- 31 cm, talia- 58 cm, biodra- 88 cm. Zdrowe żywineie, sport i woda i efekty są !

Gość a z jakich wymiarow
doszlas do tyh terazniejszych?? bo wiesz jak masz juz taka figurke to super ale zrzucic kg to nie problem..gorzej z cm....ja wcale duzo nie waze a chetnie bym sie pozbyla paru cm.... co cwiczysz ze masz tak waska talie??pozdrawiam

Dzis zjadalam budyn :( czuje sie fatalnie :( przysiegam sobie ,ze jutro nie wezme nic slodkiego do ust :( same owoce i woda ,zeby sie oczyscic :( jestem zalamana, dobrze,ze mam dzis areobik

Gość monisiap
ważyłam 55 kg, a nieraz pisałam na innych topikach- hula hop, zeszłąm te 5 kg w ciagu 3 miesięcy czyli nie za szybko, codzinnie ćwiczę po 25 minut hula hop, a ostatnio zamiennie albo hula hop albo 8 abs na brzuch, na początku diety ograniczłąm węgle stosowałam dietę lutza i poszło 3 kg, a ostatni miesiac jako ze jest sezon na owoce i warzywa jem tego więcej. Naprawdę nie jest ciężko ale nawyki zywieniowe trzeba zmienić, jadam często teraz słodkie rzeczy ale nie tyje i jest ok, polecam zdrowe jedzenie i hula hop!!!

anabella ja tak sanmo sie vzuje bo zjadlam ciastka.Oj!:( ok iwec od jutra prawdziwa dieta!tak wlasnie. dzis ide pobiegac bo tak jkaos mam ochotke.i juro juz ostatni dzien szkoly!uff.no prawei ostatni hih:P pzdr:*

nie różowa ,a ja dzis wpieprzylam budyn :( ale jutro zaopatrze sie w owoce to moze nie bede podjadac :) tez wlasnie ide cwiczyc , na aerobik :) buziaki kochane :)

anabellko kochana nie przejmuj sie az tak jednym bydyniem.;)na pweno juz go spalilas cwiczac na aeribicu:)a ja dostalam takiego powera ze przebieglam podwojna trase moje eheh i do domu przyszlam i jeszcze pocwiczylam 8 min na brzuch i filmik na pupe i pare tam jeszcze cwiczen. a ja jutro to tez zamierzam tylko na owocach jechac heh:D i wodzie. no i tak powinno byc. 3majcie kciuki :*:* pozdrawiam:)🌻

czesc kochane :) nie rozowa - widzie ,ze sie ostro wzielas za siebie kochana :) bejbebejbe - ,a Tobie jak tam idzie ?? :)

Gość bejbebejbebejbe
hejo:) mnie sie masakrycznie nie chce cwiczyc:P no ale coz jak chce zrobic furore na plazy w tym roku to musze sie zmusisc:P poki co ograniczam jedzenie do minimum , jem wtedy kiedy jestem glodna, nie podjadam i po 18 szlus:P hihihih teraz jeszcze silownia zeby pupe i uda udoskonalic i basen dla relaksu i smuklej sylwetki:) zauwazylam ze najszybciej mi schodzi z brzucha, chociaz jego nigdy nie mialam tam akurat jest plasko:P ale teraz robia mi sie bardziej widoczne miesnie...najbardziej przerazaja mnie nogi....mogly by schudnac:) pozdrawiam:) piszcie koniecznie co u was!!!! anabella22>.. ty sie kochana nie przejmoj tym budyniem...wyjdziesz na spacer i spalisz go momentalnie:) nie rozowa>>>ze tobie chce sie biegac to cie podziwiam:) ja chcialabym pojsc na fitness ale za bardzo nie mam z kim a sama bede sie nudzila:P chyba moja przyszla tesciowa wyciagne:)

Budyń w porównaniu do innych słodyczy nie ma dużo kalorii, syci, jest zdrowy i zaspokaja ochote na słodkie. Tak więc jedz na zdrowie:)

Bejbebejbe - zazdroszcze Ci kochana ,ze tak jesz niewiele , ja dzis zjadłam 2 kanapki z ciemnym chlebem i kilka truskawek i jest mi strasznie niedobrze, nie wiem dlaczego :( ja chce zeby te grube balerony mi schudly :) Miminikna - dzieki za pocieszenie 🌼 widze,ze Ty tez chudniesz :) ja nie chudne , raczej moja waga zostaje taka jak na poczatku :) moze tam z 1,5 cm z ud zeszlo,ale to pewnie po specyfikach ktorych uzywam :)

Gość bejbebejbebejbe
:) dzisiaj pozwolilam sobie na 2 buleczki z serkiem topionym, bylam baaardzo glodna:) do tgo wypilam herbate i duzo wody... jak wroce z pracy pewnie jakis lekki obiad a potem znowu cisza:) coraz bardziek sie zastanawiam nad tym odchudzaniem..chyba gdyby nie to forum to bym sie nie odchudzala:( ale jak czytam wpisy o wymiarach i jak dziewczyny ktore nsza rozm 36 sa krytykowane ze wzgledu na wymiary to zaczelam sie dobie bardziej przygladac.... mam przynajmniej nadzieje ze lepiej sie poczuje psychicznie przez ta diete:) p.s czy u was tez sa takie masakryczne burze???

hello. bejbe- ja po prostu lubie biegac, i tez to sama robie bo moich kolezanek nie mozna wyciagnac:/ biegam jkaies 5 km z ulubiona muzyka ktrora zagrzewa mnie doslownie, wczoraj jak uslyszalam ulubiona piosenke co mi sie dobrez kojarzy to dalam takeigo czadu ze Wam mowie. ale dzis jest juz zle, dostalam miesiaczke i czuje sie taka spuchnieta i w ogoole zle. w szkole mnie nauczyciel wqrzyl i mialam dzis zly humor caly dzien ja dzis zjadlam pare truskawek na sniadanie a potem nic juz ale sie czuje taka objedzona ze nie wiem .jejku!@nic mi nie schodzi ta waga. dzis jest jedne z tych dni co mysle ze jestesm do niczego.o boziu czemu one sa tak czesto. a jszcze do tego wszystkiego mam bol menstruacyjny odchodzacy od krzyza i prawie umieram;( ojejku.nic nie jem a nuż umre.... pa dziewczynki👄

czesc kochane :) bejbebejbe - no prosze :) ja tak samo jestem zdolowana moimi wymiarami :( ale Ty jestes C H U D S Z A :) ,ze tak powiem :) i nie zganiaj na wzrost :) nie rozowa- no wlasnie ja tez czasami mam ,ze malo zjem i czuje sie gorzej najedzona niz jakbym duzo zjadla, kochana jak skonczy Ci sie okres to spadnie Ci waga bankow, bo zawsze w trakcie okresu przybywa nam roznie od 1 - 2 kg :) buziaki ja niestety nie widze,zadnych efektow, ale naprawde nie ograniczam zbytnio jedzonka :(

Gość bejbebejbebejbe
:) dzisiaj dodatkowo wybralam sie do ginekologa...poprosilam o zmiane tabletem na mniej "inwazyjne" po tych przytylo mi sie z 2 kg bop zwiekszym mi sie apatyt:/ mam nadzieje ze te przepisane beda lepsze jesli nie..hm... trudno zrezygnuje z tej metody antykoncepcji:) wlasnie przez tabletki nabralam troche zbednego cialka:) nie ma co plakac ja ytez zbytnio nie widze jeszcze efektow bo za malo czasu poswiecam cwiczeniom....czas to zmienic...tylko jak w taka duchote sie zmusic??:( dzis cwiczylam 30 minut na flying start( znalazlam urzadzenie ktore moja mama kupila kiedys w telezakupach) calkiem fajne czulam ze misnie cwicza i cwiczenia na nogi i uda....i powiem wam ze lalo sie ze mnie...nie wiem ttylko jak pohamowac glod ok godz 20:/ wtedy juz nie moge jesc a brzuch bardzo chce i burczy:( dobranoc wam:*

hejka, a ja dzis prawie nic nie jadlam bo milam kaca nie malego.ale juz jest lepiej:)a dzis znowu na 18-stke jade do kolegi i moze nie ebde duzo jesc bo nigdy nie jeem na takich imprezach na szczescie bo tam zawsze to tylko czipsy i paluszki heh, wczoraj nie cwiczylam bo niue mialem czasu. dzis tak samo chyba nijei znajde czasu ale moze jakos wyskrobiejakies pol godz na brzuch.u mnie jest tak goraco ze nie dam rady. chodze po domu w samiej bieliznie i to mi goraco. heeh a od poniedzielku postanawiem sobie tylko owoce i warzywa jesc zeby sie oczyscic troche i na wakacje zalapac nowe prezyzwyczajenia zywieniowe,:D jak tam u was kochane?;> pozdrawiam:*