Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella22

Kto zaczyna sie odchudzac od 10 czerwca od poniedziałku?badzmy na tym topiku

Polecane posty

Gość ratunku pomocy słoniocy
Hej, laski :) Tak czytam o Waszych wyrzutach sumienia... Bardzo trudno jest wytrzymać w ogóle bez słodyczy innych przysmaków i takie diety kończą się rzuceniem na kremówkę i poczuciem winy :P (moja kumpela wytrzymała tydzień na makrobiotycznej, po czym zeżarła tort :D) Podrzucę pomysł, stosując który zrzuciłam 10 kg parę lat temu - można jeść wszystko, tylko rzeczy kalorycznych MALUTKO. Jak się chce ciacho to się zjada, ale jedno małe ciasteczko albo cieniutki plasterek ciasta, jedząc po bardzo małym kawałeczku i długo przeżuwając. Kalorii w tym tyle co nic, a napad słodyczogłodu zaleczony :)

ratunku pomocy słoniocy - zeby to bylo takie latwe zeby skonczyc na jednym kawaleczku i to Cieniutkim ciasta takeigo pysznego.:P i w tym ca;y sek naszego odchdzania. tak naprawde to mamy w glowie tak \"zapisane\". oj no!:O

Gość ratunku pomocy słoniocy
Dlatego trzeba jeść baaardzo powoli - wydaje się, że było więcej. :) Na pewno tak jest łatwiej niż odmawiać sobie w ogóle. A poczucie winy utrudnia zmianę zachowania, które je wywołało - im bardziej ktoś czuje się winny, że zjadł ciacho, tym trudniej mu się od tego wyzwolić. Dlatego pozwolenie sobie na małą porcję eliminuje problem. Zakładam, że jakąś tam wolę i opanowanie posiadamy :) Ja staram się trochę zrzucić, ale mnie z kolei chłopak tuczy ;) Jak dostanę pod nos za dużo, to tyle zjadam :O

Gość .Kiwi.
dzisiaj fakt faktem już 18, ale przyłączę z przyjemnością ;p zaczynam od jutra ;p całuje

a co was juz nie ma??;> ej dziewczynki!!! ja to nie wchodzilam bo nie bylo sie czy chcwialic;/ehh tamten weekend to bylo po prostu totalna ignorancja dietetyczna z miojej strony .a juznie wspomne o ciwczenich;/ a jak tam u was? mam nadzijeje ze troszku lepiej niz u mnie;) piszcie!!:):) pzdr

Gość miffy
Hej dziewczyny.udalo mi sie zrzucic 3 kg.Zostalo mi jeszcze 3 tyg.do chrzcin synka. pozdrawiam

Gość Kaf91
Hejo ja odchudzam się już 4 miesiące wraz z suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niej mój apetyt się zahamował a ja mogłam cieszyć się spadkiem wagi;)