Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliiiiiiii5

czy miałyście bóle brzucha w ciąży?

Polecane posty

Gość liliiiiiiii5

jestem w 7t ciąży. boli mnie brzuch, od kilku dni, nie bardzo, ale boli. czy powinnam się martwić? poprzednia ciążę poronilam, obumarła. kilka dni temu robilam usg i lekarz mówił, że jest wszystko OK, czy powinnam się martwić tymi bolami????

Gość tez jestem
w 7 tyg ciązy(właściwie jutro zacznie się 8 tydzień) też mam straszne bóle brzucha tekie że czasem nie moge sie pdnieśc z łózka, lekarz powiedzial że to normlane ta do mniej więcej 11 tygodnia, biorę 3 razy dziennie nospe, ale nie zawsze pomaga

Powinnas isc do lekarza moim zdaniem-wcale to nie musi byc powazna sprawa aczkolwiek isc przebadac sie mozna!Nie wiem czemu pytasz a nie pojdziesz do gina

Gość liliiiiiiii5
bo byłam u gina przedwczoraj i już widziałam bijące serduszko malutkiego

Gość liliiiiiiiiii5
a jak odczuwałyście te bóle brzucha? gdzie was bolało? i jak? strsznie sie martwię, jutro chyba pójdę do lekarza znowu...

Gość madziarek55
Bolalo podbrzusze tak jak przy okresie. Macica sie rozciaga i stad te bole. Ale jesli masz obawy to idz do lekarze ale ja mysle ze wszystko w porzadku bo ja tez tak mialam.

Gość liliiiiiiiiii5
boję sie, bo to nie jest jakiś bol po bokach, tylko całego brzucha - poniżej linii pempka, podobnie jak w pierwszym dniu okresu...

Gość liliiiiiiiiii5
hej, dziewczyny, pomożcie...

Gość madziarek55
jak boli jak na okres to normalne.. Nie stresuj sie bo stres to dopiero moze ci zaszkodzic.

Gość milka30
Ja jestem w 6 tc i mnie tez boli,tak jak przed okresem.A jak siedze dlugo w jednej pozycji i nagle wstane to mam taki skurcz,jak gdyby cos w srodku mi sie skurczylo i nagle rozciagnelo :O

Gość macoszka30
może warto wznowić ten temat?

mnie na poczatku bolal brzuch.teraz jestem juz prawie w 9 tygodniu i bol brzucha juz mi mniej dokucza.za to cholernie bola mnie plecy...

Gość macoszka30
a jaki to rodzaj bólu? mnie boli głównie po prawej stronie....taki napadowy krótkotrwały i nie wiem czy to normalne, kilka dni temu byłam u lekarz i niby jest ok...tydzień kolejna wizyta to sie przekonam

Ja mialam bole jak na miesiaczke z dobre 4 tygodnie i jestem w tej chwili w 17 tc to normalne i przejdzie pozniej beda wiazadla bolec jeszcze bo wszystko sie rozciaga

macoszka30 do mnie piszesz?jezeli tak to mam bole krzyza rozchodzace sie na lewo i prawo.cala dolna czesc plecow mnie boli.musze czesto zmieniac pozycje.inaczej nie daje rady.mam juz tak od samego poczatku ciazy...i podobno to normalne...

Gość macoszka30
wlasnie:) tak to mnie uspokoiłyście.... juz jedna ciązę straciłam więc teraz wsłuchuje sie w własny organizm i każdy ból brzucha powoduje stres:(

Gość macoszka30
w 6