Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amadeusz Mocart

Uroda niewazna ?

Polecane posty

Gość Amadeusz Mocart

dlaczego zawsze mowia tylko ci co jej nie maja ? Ładne kobiety zawsze gonią wzrokiem za przystojnymi, przystojni nawet nie spojrzą na brzydką.....Skoro uroda nie ważna to dlaczego, kosmetyki, ciuchy sa drugim po jedzeniu naszym wydatkiem ? Jest lato i powiedzmy sobie szczerze URODA TO GŁÓWNY NAJWAŻNIEJSZY czynnik decydujący o tym czy będziemy z kimś czy nie.

Gość jelllyk
też tak sądze...ale dla mnie nieważne jak by był mój facet i tak go kocham!!:)

tylko czy warto byc z kims kto moze i jest piekny, wyglada jak model (modelka) a tak naprawde jest nam z ta osoba zle bo jej zachowanie, sposob bycia, poczucie humoru i inne cechy charakteru nam nie odpowiadaja? Uroda jest wazna na poczatku a pozniej i tak wszystko wychodzi...

Gość Amadeusz Mocart
no dobra ale MUSI być ten poczatek..spytaj brzydkich czy maja tyle szans kogoś poznawać jak ładne...

duzo daje makijaz a te brzydkie nawet nie probuja poprawic czegos tylko chodza takie zaniedbane i sie dziwia ze nikt na nie nie zwraca uwagi

Mówi się żę najważniejszy jest charakter ale taka naprawdę sądze ze jakieś 90 procent to uroda,troszkę znam życie i usyłyszałem z ust dziewczyn nie raz ze jestem brzydki,jedna z tego powodu nie chciała ze mną pójść na studniówkę,ale chociaż była szczera bo mi powiedziała o co chodzi. Przystojny chłopak zawsze znajdzie dziewczynę,jeśli okaze się chamem to ona go rzuci,brzydki nigdy nie dostanie swojej szany.

Gość tony martin
Andrzeju dobrze prawisz.Uroda jest bardzo ważna , jesli ktos twierdzi inaczej klamie po prostu.Bez urody , nie ma chemii ktora potrzebna jest do seksu. Life is brutal ładnych kocha swiat 🖐️

Gość Amadeusz Mocart
Faceci tutaj mają gorzej bo się nie umalują , biodrówek nie zaloza ;) facet brzydki ma male szanse na poprawe wygladu :) Kobiety sa coraz ladniejsze bo coraz bardziej kosmtyka ulatwia wam zycie, a im ladniejsze tym wieksze ywmagania, ale ladnych facetow tak szybko nie przybywa wiec dlatego tak teraz to wyglada ze pelno ladnych samotnych i pelno facetow ktorzy maja moze fajny charakter ale urody nie przeskocza...

Gość realne az do bolu
uroda to pic na wode fotomontaz, jak ktos powie ze belmondo, jest przystojny, to tak jakby twierdzil ze castro to nie zombi, liczy sie urok i umiejetnosc porzadnego dziubdziania

Gość skad wam
do dobrego seksu nie trzeba urody, trzeba checi, temperamentu, swobody i dobrej kondycji :P

Gość tony martin
haha glowe daje ze nie poszlabys do łózka z grubym facetem 163 cm wzrostu i wąsami masakra

Gość tony martin
nawet jakbys miala temperament i kondycje !!!

Gość najgorsze te wąsy

Gość skad wam
no nie poszlabym z kims kto sie upasl...pewnie nie ma kondycji... :P

Gość powaznie zaniepokojona
Amadeusz Mocart- Masz racje uroda jest wazna , ale tylko na pierwszym etapie zwiazku, pozniej w gre wchodza inne cechy kobiety, jak dobroc , subtelnosc, inteligencja.... najlepiej by bylo gdyby piekno bylo polaczone z tymi cechami ktore wymienilam...Po co mi potrzebna piekna kobieta, jezeli bedzie zla zimna i wyrachowana? A jakie jest twoje zdanie na ten temat?

Gość gładka
a ja nie stawian na urode tylko na to czy ktos jest zadbany jaki ma gust, kim jest. Uroda to pojecie wzgledne wielu podoba sie Doda na ktorej widok robi mi sie niedobrze.

Myślę też że dziewczy/kobiety zwiększyły ostatnio wymagania,są lepiej wykszatłcone niz kiedyś,bardziej świadome,pewna znajoma kiedyś powiedziała mi \"jestem ładna i szukam przystojnego faceta,zasługuje na takiego\"

Gość tony martin
lepsza zimna i wyrachowana kobieta niz szara myszka , zyciowa mamalyga kulaca sie jak sie na nia cos glosniej powie ;)

Gość taka prawdaa
Tak, uroda jest ważna ale zdecydowana wiekszość ludzi odbiega od ideałów reklamowanych przez media wiec zarówno niezbyt urodziwe kobiety jak i brzydkawi mężczyźni maja mozliwosc znalezienia swojej drugiej połówki. Inna rzecz ze nieatrakcyjne osoby często oczekuja ze zainteresuje sie nimi super przystojniak/piekna dziewczyna, a że to nie nastepuje to sie frustruja i wypisuja bajdy na forum:o

Gość kurnachatka
tony martin Ciebie jeszcze chyba taka wyrachowana panna nie skrzywdziła;)

Gość tony martin
a niech krzywdzi bu hhhahahhahaha malo dziewczyn chodzi po swiecie ;)🖐️

Gość powaznie zaniepokojona
tony martin - nie mowie o szarej zakompleksionej myszce , mowie o kobiecie ladnej ale nie pieknej. Gdybym miale wybierac , pomiedzy zarozumialym wyrachowanym macho, wybralabym mniej przystojnego ,ale wspanielego cieplego i uczuciowego mezczyzne.

moj chlopak nie jest jakims przystojniakiem a ja podobno jestem ladna (opinie innych nie moja zeby nie bylo) i nie wazne dla mniebylo ze moge miec ladnijszego bo wany jest charakter

Gość mjknh
skoro tylko ladne dziewczyny(i przystojni faceci) maja szanse na zwiazek, to dlaczego wiekszosc ludzi ma kogos, mimo iz tylko 10% ludzkosci jest urodziwa?? Dlaczego na ulicy niesustannie mijam dziewczyny na maksa zrobione, tylko ze jak zmyja makijaz to strasza, a mimo to maja faceta??

Gość właśnieeeeeeeeeeeeeeeeee
większość z tych pięknych lal za którymi wszyscy się ogladają wieczorem po zmyciu makijażu wyglądają tak że nie jeden chcialby uciec. Więc po co oszukiwać? wkładać staniki typu push-up ? tonę tapety? po co ??? i tak wszystko wyjdzie na jaw

Gość karollo bob rollo
KAROL KOŁTOŃSKI JEST NASJSEKSOWNIEJSZYM CHŁOPAKIEM NA ZIEMI JEST OBECNIE MISTRZEM ŚWIATA W WYCISKANIU SZTANGI NA ŁAWCE 272,5 KG W KAT DO 100 KG WIĘCEJ NA POWERLIFTING.PL

Gość facet nie musi być ładny
ale musi być zadbany!!! Wszystko jedno jaki wzrost, ale nie może być gruby. Musi byc porządnie ogolony, pachnący. Mieć zadbane paznokcie, wyleczony ewentualny trądzik. Musi mieć ładną czystą bieliznę i skarpetki. Ubierać się gustownie, co nie znaczy drogo. To raczej sztuka czego NIE założyć. Musi mieć zdrowe i zadbane zęby. Oj , długo by wymieniać! Ale nie musi być przystojny "z urodzenia"

Może troszkę nie na temat ale wydaje mi się, że panuje przekonanie że jak ktoś jest ładny/przystojny to pusty, a jak mniej atrakcyjny to na pewno ma coś \"cennego\" w zamian. Niestety, dosyć często spotykam wspaniałe i atrakcyjne osoby, i nieatrakcyjnych, nieciekawych również wewnętrznie. Taka uwaga tylko :)

Gość krann
Uroda niewazna? Kto ci takich bzdur nagadal?D:

Gość Ropeczka....
mlodaaa duzo daje makijaz a te brzydkie nawet nie probuja poprawic czegos tylko chodza takie zaniedbane i sie dziwia ze nikt na nie nie zwraca uwagi Próbują, tyllko nikt tego nie widzi ... :P